SEO SNEL bedrijfslogo

USP

Unique Selling Point

usp

Een USP is een van de fundamentele onderdelen van elke solide marketingcampagne. Eenvoudig gezegd, het is een samenvatting van wat uw bedrijf uniek en waardevol maakt voor uw doelmarkt. Het geeft antwoord op de vraag: hoe profiteren uw klanten van uw zakelijke dienstverlening? Een USP kan veel informatie geven over uw bedrijfsmodel, wat uw bedrijf doet en waarom u het doet. Het kan uw zakelijke en belangrijkste bedrijfsdoelen in slechts één zin definiëren. Een succesvolle Unique Selling Propositie kan worden gebruikt als bedrijfsslogan en moet worden opgenomen in al uw marketingactiviteiten.

Unique Selling Point: Beschrijf uw doelgroep

Voordat u uw diensten kunt gaan marketen, moet u weten wie u target. Hierin wilt u zo specifiek mogelijk zijn. Als u bijvoorbeeld een web developer bent met een expertise in CMS, dan kunt targeten op iemand die hulp nodig heeft bij het bouwen of wijzigen van een CMS. Uw doelgroep zijn dan mensen met een eigen bedrijf die op zoek zijn naar een developer die goed thuis is in WordPress om zijn / haar site aan te passen.

Unique Selling Points: Maak duidelijk welk probleem u oplost

Vanuit het perspectief van uw potentiële klanten, wat is de individuele behoefte of uitdaging waarvoor zij staan en die uw bedrijf voor hen kan oplossen.

Unique Selling Proposition: Maak een overzicht met punten waarmee u zich onderscheid van de concurrentie

Noem in deze stap de grootste voordelen die een klant krijgt als hij ervoor kiest om met u samen te werken en dat hij niet van iemand anders kan krijgen (d.w.z., wat u onderscheidt van uw concurrenten). Nogmaals, denkend vanuit het perspectief van de klant, zouden deze voordelen moeten verklaren waarom uw diensten belangrijk voor hen zijn en waarom zij u zouden moeten kiezen in plaats van een andere aanbieder.

Unique Selling Point: Bepaal uw belofte

Een succesvolle USP hangt samen met de belofte die u doet aan uw klanten. Hoewel dit ook kan worden teruggelezen in uw USP, is het toch noodzakelijk de belofte die u aan uw klanten doet te noteren.

Unique Selling Points: Combineer en doe aanpassingen

Heeft u de vorige stappen voltooid? Neem dan nu alle informatie die u hebt en combineer deze tot één alinea. Er moeten een aantal terugkerende ideeën en gedachten zijn, dus je wilt statements combineren en herschrijven op een manier die lekker loopt en logisch is.

Unique Selling Proposition: Knip en plak

Neem in deze stap de alinea uit de vorige stap en beperk deze tot slechts een zin. U wilt dat uw laatste USP zo specifiek en eenvoudig mogelijk is. Neem de tijd om uw USP zo specifiek mogelijk te maken. Totdat uw aan het einde van de week uw definitieve USP af heeft. Een frisse geest en perspectief is essentieel, dus ik raad u aan om dit aan het begin van de dag te doen in plaats van aan het einde van de dag wanneer u moe bent. Misschien wilt u dit ook nog eens opnieuw doen, als u uw USP een tijdje heeft gebruikt of als er iets verandert binnen uw bedrijf.

SEO bureau

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw website beter vindbaar te maken. Dankzij onze unieke search-console-analyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. USP

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »