SEO SNEL bedrijfslogo

Subcategorieen

Subcategorieen

subcategorieen

De SEO die u mist: optimaliseer uw categoriepagina's voor search.

Een derde van alle online shoppers ligt voor het oprapen.

Volgens gegevens van SEMrush komen tussen de 32% en 40% van de bezoekers van toonaangevende e-commerce websites uit organic search, wat betekent dat ze naar iets hebben gezocht met Google ,Bing of Yahoo! en dat ze via de zoekresultaten vervolgens bij een e-commercesite zijn terechtgekomen.

Een SimilarWeb-rapport laat hetzelfde basispatroon zien: in januari 2016 kwam 35% van het e-commerceverkeer in de wereld voort uit organic search.

Zoals uit deze gegevens blijkt, staat minstens een derde van alle online shoppers klaar om actie te ondernemen.

Categoriepagina's: de voordeur van Google naar uw site

Als een klant precies weet welk product zij wil, kan ze naar uw website komen via een van uw productpagina's. Maar het is waarschijnlijker dat ze daar via uw categoriepagina's komt.

Hoe u uw categoriepagina's kunt optimaliseren

Hier zijn drie cruciale en eenvoudige manieren om uw categoriepagina's geoptimaliseerd en in de running voor de felbegeerde toppositie van Google te houden.

1. Lijn uw sitestructuur uit Omdat het onthult hoe mensen op zoek zijn naar uw producten, is er niets belangrijker voor het optimaliseren van uw categoriepagina's voor gebruikers dan zoekwoordonderzoek.

2. Focus op de Essentials: kwaliteitscontent en titel

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de complexiteit van SEO, maar als u begint met de essentie, valt al het andere op zijn plaats.

Naast zoekwoordonderzoek is het belangrijkste aspect van SEO vandaag de dag de content van uw pagina. Kwaliteitscontent kan uw PageRank verbeteren maar, nog belangrijker, het richt zich op de intentie van de zoeker.

3. Focus op wat ertoe doet

In 2011 lanceerden Google, Yahoo! en Bing Schema.org om de metadata te verenigen die door spiders van zoekmachines worden gebruikt om websites te indexeren en webmasters op de hoogte te houden over de gezondheid van hun websites.

Als uw site niet op de juiste manier is getagd , wordt deze niet door zoekmachines geïndexeerd. Wat betekent dat het niet door zoekers zal worden gevonden.

Balans tussen SEO en Usability

Naar onze mening - als we moeten kiezen tussen een goede SEO-term of een goede term voor gebruikers om beter te begrijpen waar de categorie over gaat, zullen we elke keer voor de laatste gaan!

Uiteindelijk is uw website bedoeld om uw bezoekers over te halen iets te kopen, dus dat heeft de hoogste prioriteit boven SEO. Vaak bevinden uw best lopende categorieën zich in een zeer competitieve niche. Zorg er dus voor dat u zich concentreert op een goed productaanbod voor uw bezoekers!

De juiste naam voor een categorie

Dit is het probleem dat we consequent zien bij websites - slechte naamgeving van categorieën.

Beslissen over uw categorienamen is een van de meest belangrijke onderdelen om de juiste structuur en hiërarchie te bereiken - gun uzelf genoeg tijd om goed over dit proces na te denken!

Wanneer u beslist wat u als categorienaam wilt gebruiken, doe dan eerst wat onderzoek!

Zoek met een keyword tool naar welke termen wordt gezocht en bekijk de resultaten die worden geretourneerd.

Maak geen categorie waarin slechts 1 of 2 producten komen te staan, dat is geen waarde toevoegen voor een bezoeker.

Bekijk welke zoektermen uw concurrenten gebruiken om inspiratie op te doen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Subcategorieen

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »