SEO SNEL bedrijfslogo

Website

Website

Website

Eerst maken we een inventarisatie van uw wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Vervolgens zetten we dit op papier voor u, zodat u dit later nog eens rustig door kunt lezen. Ook is het belangrijk om de doelgroep van de website in kaart te brengen. Richt uw website zich op consumenten of vooral op B2B. Afhankelijk van de doelgroep kunnen we een must have en een nice to have lijstje opstellen waarin de verschillende onderdelen worden genoemd en waar u ook direct de prijs van kunt zien.

Mobiele Website

Tegenwoordig surft iedereen op zijn of haar mobiel. Daarom is het zelfs mogelijk om een website te laten maken die zich automatisch aanpast aan de afmeting van het scherm waarop deze wordt bekeken. Deze automatische aanpassing wordt ook wel Responsive genoemd. De mogelijkheid om bepaalde onderdelen van de desktop versie op mobiel weg te laten noemen we: adaptive. Bij het ontwerpen van een website richten we ons in eerste instantie op de bezoekers. Gebruiksvriendelijkheid is misschien wel het allerbelangrijkste aspect van een website.

WordPress Website

Bijna al onze websites worden gemaakt met WordPress. Dit CMS systeem biedt het meeste gebruiksgemak. Dit gebruiksvriendelijke content management systeem zorgt ervoor dat het plaatsen van berichten, afbeeldingen en video's een fluitje van een cent wordt. Zonder technische kennis kunt u dus zelf webpagina's met teksten en afbeeldingen aan uw website toevoegen.

SEO Abonnement

De tijd die bezoekers op uw site doorbrengen en welke pagina's ze bezoeken wordt gemeten met Google Analytics. Deze web statistieken tool van Google wordt door middel van een klein stukje JavaScript code aan uw website toegevoegd. Op deze manier heeft uzelf dagelijks inzage in de prestaties van uw website. Als uw nieuwe website af is en wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat. Dan pas wordt uw website door ons online gezet. U kunt kiezen uit een SEO abonnement waarbij ook onderhoud en het schrijven van nieuwe contentpagina's zijn inbegrepen. Daarnaast optimaliseren we uw website maandelijks. Hierdoor bent u altijd en overal goed vindbaar in Google. U vertelt ons waar de teksten over moeten gaan en vervolgens gaan onze copywriters hiermee aan de slag. Daarna is het zaak om ervoor te zorgen dat de hele wereld weet dat uw website online is! Hier gebruiken we uw social media kanalen voor, heeft u deze nog niet. Geen paniek ook hier helpen we u graag bij.

Website Maken

We zijn uw partner als het gaat om een Mobiele Website. We zorgen voor een goed werkende responsive WordPress Website. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Website

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »