SEO SNEL bedrijfslogo

Error 301

Error 301

HTTP Statuscode 301

Permanent verplaatst - Het bestand is permanent verplaatst naar een nieuwe locatie. Dit is de voorkeursmethode voor het instellen van een redirect. Als u een hele site naar een nieuwe locatie wilt verplaatsen, kunt u eerst proberen een bestand of map te verplaatsen en als dat goed scoort, wilt u misschien doorgaan met het verplaatsen van de hele site. Afhankelijk van uw sitebevoegdheid en crawlfrequentie kan het een paar dagen tot een maand duren voordat de 301 redirect wordt opgehaald.

301 redirects zijn een manier om ervoor te zorgen dat verkeer naar de meest actuele versie van een URL wordt verzonden. Als u bijvoorbeeld een pagina op een website verwijdert en uw klanten proberen die pagina te openen en deze is er niet meer, krijgen ze een foutmelding, wat geen geweldige gebruikerservaring is. Dus wat u doet, is de oude URL permanent redirecten naar de nieuwe of meest geschikte URL (301 redirect).

Als we bijvoorbeeld www.seo-snel.nl/oud willen omleiden naar www.seo-snel.nl/nieuw, moeten we een 301 redirect implementeren van de oude naar de nieuwe URL. Nadat deze omleiding is geïmplementeerd, komt iemand die naar www.seo-snel.nl/oud gaat op www.seo-snel.nl/nieuw via de 301 redirect terecht.

U kunt dit zelf controleren met behulp van een handige http status checker die we altijd gebruiken om snel te kunnen kijken wat er aan de hand is.

Wanneer moet u 301 redirects gebruiken?

De voorbeelden die we tot nog toe hebben gegeven, gaan over het verplaatsen van een pagina van de ene URL naar een andere. 301 redirects kunnen echter ook in een groot aantal andere scenario's worden gebruikt, zoals: Verhuizen naar een nieuw domein (onze vorige website was SEO-SNEL.com die nu wordt omgeleid naar SEO-SNEL.nl)

Het opschonen van dynamische URL's en deze doorverwijzen naar kortere zoekmachine-vriendelijke URL’s.

Het voorkomen van duplicate content. Bijvoorbeeld als u meerdere blogs over hetzelfde onderwerp hebt geschreven en deze tot één blog wilt samenvoegen.

301 redirects instellen

Wanneer u een HubSpot-gebruiker bent net als ons, dan zult u het laatste gedeelte van dit artikel super handig vinden. HubSpot heeft een tool genaamd de URL mapping tool. Het enige dat u hoeft te doen, is uw URL-type te kiezen http/https, hierna kunt u één 301 redirect per keer toevoegen - eerst de oude URL en vervolgens de nieuwe URL. U kunt met deze tool ook meerdere URL’s in bulk toevoegen. U plakt gewoon het CSV bestand met het label "redirect URL" en "bestemmings URL" en vervolgens drukt u op uploaden.

Htaccess Redirect een oud domein naar een nieuw domein

Plak de volgende code in uw .htaccess bestand om uw oude domein te redirecten naar uw nieuwe domein.

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^voorbeeld.nl [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.voorbeeld.nl [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://voorbeeld.com/$1 [L,R=301,NC

Online Marketing Bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u om meer rendement uit uw online activiteiten te halen. Dankzij onze ervaring met online advertising en SEO kunnen we voor elk bedrijf maatwerk realiseren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. HTTP Statuscode 200

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »