SEO SNEL bedrijfslogo

Google Forms

Google Forms

Google Forms

Google Forms is een tool waarmee formulieren kunnen worden gemaakt die alle belangrijke functies bevatten en gratis wordt meegeleverd bij uw Google-account. U kunt standaard vraagtypen toevoegen, vragen slepen en neerzetten in de gewenste volgorde, het formulier aanpassen met eenvoudige thema's voor foto's of kleuren en reacties verzamelen in formulieren of deze opslaan in een spreadsheet van Google Spreadsheets.

Laten we beginnen met een snel contactformulier, zodat u kunt zien hoe eenvoudig het is om te gebruiken.

De eenvoudigste manier om een formulier te maken, is rechtstreeks vanuit de Google Forms-app. Ga naar docs.google.com/forms en kies vervolgens een sjabloon of start met een leeg formulier. Er is ook een koppeling naar Google Formulieren in Documenten, Spreadsheets en Presentaties: klik op Bestand -> Nieuw -> Formulier om een nieuw leeg formulier te starten. Of klik in Google Spreadsheets op Extra -> Een formulier maken om een nieuw leeg formulier te starten dat automatisch aan die spreadsheet is gekoppeld. Dat is de snelste manier om gegevens in een nieuwe of bestaande spreadsheet te krijgen: open de spreadsheet waar u de gegevens wilt hebben, start een formulier en de formulierreacties worden daar automatisch opgeslagen zonder extra klikken.

Wat zijn de mogelijkheden van Google Forms?

Google Forms is gemaakt voor iedereen met een Google-account. Het formulier wordt opgeslagen in de Google Drive van de gebruiker. De maker van het formulier deelt het met anderen en vraagt hen om het formulier in te vullen. Alle reacties op het formulier worden opgeslagen in een Excel-bestand dat is opgeslagen in Google Drive. Zodra u klaar bent met het verzamelen van reacties, kunt u het formulier sluiten en de resultaten downloaden.

Kenmerken van Google Forms

Net als bij bijna alle andere Google-diensten kan er bij Google Forms veel worden aangepast. 24 verschillende thema's met talloze kleuren worden door Google aangeboden en elk van hen kan worden aangepast aan uw esthetische vereisten. U kunt vragen verplicht of optioneel stellen. Een tool die ik leuk vind, is datavalidatie - u kunt instellen welke parameters moeten worden geaccepteerd om te voorkomen dat mensen nutteloze antwoorden op uw vragen geven.

Bovendien is Google Formulieren GRATIS, helemaal GRATIS (we houden van gratis dingen, nietwaar? :-)

Hoe Google Forms kan worden gebruikt

Testen uitvoeren: leraren kunnen eenvoudig testen afnemen bij hun leerlingen met behulp van deze tool - nadat alle studenten de test hebben afgelegd, kan de docent de test maken en ALLE vragen juist beantwoorden - met behulp van een eenvoudige Excel-macro (strings vergelijken) kunt u het corrigeren van alle antwoorden in minder dan 15 minuten voltooien.

Feedbackformulieren en foutenrapportage: de eenvoud in het gebruiken en indienen van Google-formulieren maakt het optimaal voor kleine bedrijven als een feedbackkanaal.

Formulieren voor e-mail: dit is nog een manier waarop wij Google Forms hebben gebruikt.

Google Forms inloggen

Ga nu naar Inloggen Google Forms.

Google Forms App

Ga nu naar de Google Forms App.

SEO bureau Gouda

Bureau SEO-SNEL is het beste SEO bureau van Nederland. Dankzij onze ervaren SEO Specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Forms

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »