SEO SNEL bedrijfslogo

Google Partners

Google Partners

Google Partners

Google heeft onlangs een Premier Google Partner-badge beschikbaar gesteld aan adverteerders die aan de criteria hebben voldaan om Google-partner te worden en hogere uitgaven- en prestatievereisten hebben behaald. Online Marketing Bureaus kunnen deze badge verdienen door meerdere medewerkers AdWords te laten certificeren, grote advertentie-uitgaven te beheren binnen 90 dagen en continu te voldoen aan de normen van Google om de partnerstatus te behouden.

Er zijn ook AdWords certificaten in de specialisaties zoekadvertenties (search) en mobiele advertenties (mobile). Dit betekent dat deze mensen zijn gecertificeerd in deze specifieke productgebieden en dat ze goed bekend zijn met het helpen van klanten bij het maken en optimaliseren van advertenties voor zowel desktop als mobiel.

Google Partners zijn goed thuis in AdWords en zijn toegewijd aan betaalde zoekmachine marketing voor verschillende klanten. Als Google Partner betekent het dat deze bedrijven een uitstekende klantenservice bieden, een concurrentievoordeel voor hun klanten bieden en een training hebben gekregen om bedrijven online te laten groeien. Hieronder staan zeven specifieke voordelen van werken met een Google-partner.

Werk met gecertificeerde analisten en accountmanagers - Elk bedrijf dat de Google Partner-status bereikt, heeft werknemers met Google Adwords-certificeringen die de accounts van hun klanten beheren. Google zorgt ervoor dat deze certificeringen actueel zijn en dat het bedrijf of bureau voldoet aan de normen en rchtlijnen van Google voor accountbeheer.

Toegang hebben tot de meest geavanceerde AdWords-functies - Google Partners moeten goed bekend zijn met alle functies van AdWords en deze gebruiken op een manier die winstgevend is voor de klant. SEA specialisten moeten het gebruik van uitsluitingszoekwoorden, sitelinks binnen advertenties, advertentie-extensies, zoekwoorden en woordgroepen, split testing met AdWords, brede zoekwoorden en advertentieplanning onder de knie hebben.

De concurrentie een stap voor zijn met bètafuncties - Bedrijven die een Google Partner-badge hebben verdiend, hebben toegang tot de bètafuncties van Google. Dit betekent dat nadat Google een nieuwe functie of applicatie heeft ontwikkeld, haar partners deze functie kunnen testen en tot een jaar of langer kunnen gebruiken voordat deze beschikbaar is voor het grote publiek. Stelt u zich de voordelen voor die u kunt behalen door Google-marketingfuncties te gebruiken voordat uw concurrentie er zelfs toegang tot heeft!

Vermijd wachten - Google Partners met grote advertentie-uitgaven hebben hun eigen Google team waarmee ze contact kunnen opnemen zonder te hoeven wachten. Dit is handig wanneer een klant een probleem heeft. Laten we zeggen dat uw site een probleem met malware heeft en dat uw AdWords-campagnes zijn afgesloten. U blijft geld verliezen tot die campagnes zijn gereactiveerd. Het kan soms dagen duren om deze kwestie aan te pakken, maar als u of uw bureau toegang heeft tot een Google team, kan het probleem onmiddellijk worden opgelost.

Blijf op de hoogte van van het laatste nieuws - Om de Google Partner-status te behouden, moeten teamleden van een bureau certificeringsexamens afleggen in AdWords Fundamentals, Search, Display, Shopping, Video en Mobiele advertenties. Partners kunnen ook gratis trainingssessies bijwonen.

Testen en innovatie - Google Adwords-partners moeten aantonen dat ze de best mogelijke tactieken gebruiken. Dit kan onder meer het doen van split testing van advertenties zijn om het grootste aantal klanten naar de site van een klant te lokken en ervoor te zorgen dat er meerdere advertenties per campagnegroep met verschillende zoekwoorden en berichten zijn. Google moedigt doorlopend experimenteren aan door zich te richten op de verschillende demografische gegevens die tot de doelmarkt van een klant behoren.

Een bedrijf dat de normen van Google voor de partnerstatus niet blijft handhaven, kan zijn badge verliezen. Dit zorgt ervoor dat er een hoge servicestandaard wordt gehandhaafd, ongeacht de datum waarop de Partnerstatus werd bereikt. Wanneer u werkt met een Google Partners gecertificeerd bedrijf, dan krijgt u een bureau dat is gekwalificeerd door Google en een bureau dat zijn eigen garantie biedt voor service van hoge kwaliteit.

Google Partners Login

Let op! U moet toegang hebben tot het Google Ads-manageraccount van het bedrijf waar u voor werkt.

Wanneer u zich wilt aanmelden voor Google Partners, moet u beheerderstoegang hebben tot het Google Ads-manageraccount van het bedrijf waar u voor werkt. Ga nu direct naar Google Partners Nederland inloggen.

Google AdWords Bureau

Online Marketing Bureau SEO-SNEL is een AdWords Bureau met meerdere gecertificeerde medewerkers. Dankzij onze ervaren SEA Specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Partners

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »