SEO SNEL bedrijfslogo

Net Promoter Score

Net Promoter Score

Net Promoter Score

De Net Promoter Score is een index variërend van -100 tot 100 die de bereidheid van klanten meet om de producten of diensten van een bedrijf aan anderen aan te bevelen. Het word gebruikt als een proxy voor het meten van de algemene tevredenheid van de klant met het product of de dienst van een bedrijf en de loyaliteit van de klant aan het merk.

Net Promoter Score is ontwikkeld door Fred Reichheld, Bain & Company en Satmetrix Systems als een middel om klantloyaliteit te meten. De Net Promoter Score meet de loyaliteit die bestaat tussen aanbieder en klant. Reichheld en anderen onderzochten welke vragen de meest accurate voorspellers waren van klantentrouw.

Hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf aan een vriend zou aanbevelen?

De klant kiest vervolgens een getal tussen één en tien, waarbij één de slechtst mogelijke score is en tien de beste is die u kunt krijgen. klanten worden vervolgens gegroepeerd in drie categorieën: critici, neutrals en promotors.

Net Promotor Score Berekening

Aan klanten wordt slechts één enkele vraag gesteld. Ze worden gevraagd om op een 11-puntsschaal de waarschijnljkheid aan te geven of ze het bedrijf of het merk aanbevelen aan een vriend of collega. "Op een schaal van 0 tot 10, hoe waarschijnlijk is het dat u het product of de dienst van dit bedrijf aan een vriend of collega aanbeveelt?" Op basis van hun beoordeling worden klanten vervolgens ingedeeld in 3 categorieën: critici, neutrals en promoters.

Hoe de Net Promoter Score werkt

We willen antwoorden op de vragen via een eenvoudige nul-tot-tien schaal. Deze schaal is gemakkelijk voor klanten om te begrijpen. De reacties zijn te verdelen in drie groepen, elk gekenmerkt door verschillende houdingen, gedrag en dus economische waarde.

Promoters (9 of 10)

Promoters zijn loyale, enthousiaste fans. Ze bevelen bedrijven aan bij vrienden en collega's. In tegenstelling tot andere klanten is het veel waarschijnlijker dat deze groep mensen klant blijven en het aantal aankopen dat zij doen in de loop van de tijd zal toenemen. Voor de meeste bedrijven zijn ze goed voor meer dan 80 procent van de verwijzingen en ze zijn over het algemeen prettig voor werknemers om mee om te gaan.

Neutrals (7 of 8)

We noemen deze groep 'passief tevreden' omdat deze groep tevreden is - voor nu. Hun herhaalaankopen- en verwijzingspercentages zijn maar liefst 50 procent lager dan die van promoters. Hun verwijzingen zijn waarschijnlijk gekwalificeerd en minder enthousiast. Als een advertentie van een concurrent in het oog springt, dan kunnen ze de overstap naar de concurrent maken.

Critici (0 tot 6)

Critici zijn ontevreden klanten. Ze zijn verantwoordelijk voor meer dan 80 procent van de negatieve mond-tot-mondreclame en hebben de neiging om over te lopen. Sommige lijken vanuit boekhoudkundig gebied winstgevend, maar hun kritiek en slechte houding doen afbreuk aan de reputatie van een bedrijf, ze ontmoedigen nieuwe klanten en demotiveren werknemers.

Net Promoter Score

Uw Net Promoter Score is het percentage promoters minus het percentage critici. Het is een score die u regelmatig moet verzamelen en volgen, niet alleen voor het gehele bedrijf, maar ook voor elk(e) product, winkel of team. U kunt ook klantsegmenten of groepen volgen. Het helpt iedereen om zich te concentreren bij het behalen van doelen en het creëren van meer promoters en minder tegenstanders. Het is simpelweg uw klantenbalans.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Net Promoter Score

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »