SEO SNEL bedrijfslogoWat is een keyword? - Betekenis

Keyword

keyword

Een keyword is een term die in online marketing wordt gebruikt om een woord of een groep woorden te beschrijven die een internetgebruiker gebruikt om een zoekopdracht uit te voeren in een zoekmachine of zoekbalk.

In een SEO-strategie zijn keywords erg belangrijk en deze moeten de kern vormen van elke tekst die voor een website wordt geschreven (aanwezig in de content, titels en SEO-elementen).

keywords moeten zorgvuldig worden ontwikkeld en geselecteerd voordat de content online wordt geplaatst.

Waarom zijn keywords belangrijk?

keywords zijn belangrijk omdat ze de spil vormen tussen wat mensen zoeken en de content die u aanbiedt om aan die behoefte te voldoen. Uw doel bij het ranken in zoekmachines is om organisch verkeer naar uw site te leiden via de zoekmachine-resultatenpagina's (SERP's), en de keywords die u wilt targeten (dit betekent de keywords die u wilt opnemen in uw content) bepalen welk soort verkeer u krijgt. Als u bijvoorbeeld een beddenwinkel heeft, dan wilt u wellicht gevonden worden voor het keyword beddenwinkel', maar als u niet oplet, dan trekt u misschien verkeer aan dat geïnteresseerd is in het vinden van een nieuwe plek om te slapen.

keywords zijn net zo belangrijk voor uw doelgroep als voor content, omdat u op een iets andere manier kunt beschrijven wat uw aanbiedt dan dat mensen erom vragen. Als u content wilt maken die organisch goed scoort en bezoekers naar uw site leidt, dan moet u de behoeften van die bezoekers begrijpen: de taal die zij gebruiken en het type content dat ze zoeken. U kunt dit doen door met uw klanten te praten, forums te bezoeken en uw eigen keyword onderzoek uit te voeren met een tool zoals Ubersuggest.

Hoe gebruik ik keywords op mijn pagina's en berichten?

Er was een tijd dat u zoveel mogelijk keywords aan uw pagina's en berichten kon toevoegen, een beetje ouderwetse keyword stuffing kon doen en hiermee in de zoekmachines kon scoren. Maar een tekst met veel van dezelfde keywords biedt geen prettige leeservaring. En omdat gebruikers dit soort content verschrikkelijk vinden om te lezen, vindt Google het ook verschrikkelijk. Dat is waarom het ranken in Google door middel van keyword stuffing verleden tijd is.

Wat zijn de vuistregels? Het is vooral erg belangrijk dat uw conten gemakkelijk te lezen is. Natuurlijk moet u uw keywords gebruiken in uw tekst, maar gebruik de keywords niet in elke zin. Over het algemeen geldt dat als 1 of 2% van alle woorden van uw SEO tekst een keyword is, u het niet overdrijft. Zorg ervoor dat uw zoekwoorden goed verdeeld zijn over uw tekst. Plaats niet al uw zoekwoorden in de eerste alinea omdat u denkt dat u klaar bent met dat deel van de zoekmachineoptimalisatie.

Hoe kies ik de beste keywords?

Kies de juiste woorden voor uw zoekopdracht door u te concentreren op keywords die geschikt zijn voor uw site. Nadat u het keyword hebt gedefinieerd en u geen conversie kan bieden voor de zoekwoorden die u target, heeft het geen om ze te targeten.

Aantal woorden in een Keyword:

Bij het zoeken naar keywords met een keyword tool is het zoekvolume en de concurrentiepositie van het gedefinieerde keyword belangrijker dan het aantal woorden dat wordt gebruikt. Als u de long tail-keywords gemaximaliseerd hebt en de zoekopdrachten en de concurrentie van sommige woorden niet hoog zijn, dan noemen we deze keywords: zoekwoorden met een lage concurrentie.

Zoekvolume van een keyword:

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt keyword, is het zoekvolume erg belangrijk. Investeren in een keyword met een enorm zoekvolume, zal zeker meer bezoekers aantrekken voor uw website. U kunt dergelijke zoekwoorden alleen definiëren met behulp van keyword tools.

Nadat u een zoekwoord hebt gedefinieerd, target u alleen op sweet spots om meer naamsbekendheid op te bouwen

• Gebruik geen keywords met meerdere betekenissen.

• Richt u altijd op langere zinnen, die twee tot drie woorden bevatten.

• Verzamel een lijst met keywords.

• Vraag mensen om u heen hoe ze naar uw website zouden zoeken. Dit stelt u in staat om keywords te definiëren.

• Richt u vooral op de zelfstandige naamwoorden.

• Voeg bijvoeglijke naamwoorden toe aan de zelfstandige naamwoorden.

• Maak een lijst met verschillende categorieën van bijvoeglijke naamwoorden, zoals een vergelijking, kwalificatie, functie, attributen en actie.

• Terwijl u een keyword definieert, vraagt u zich af wat uw klanten nodig hebben? Welk probleem proberen ze op te lossen? Welke woorden gebruiken ze om hun problemen te verklaren?

• Welke content / webpagina heeft u op uw site die aan iemands zoekopdracht zou voldoen? Naar welke woorden zou u zoeken om die content te vinden?

• Hoe zou u uw product aan een leek omschrijven?

• Controleer uw huidige posities in de zoekresultaten.

• Richt u bij het definiëren van zoekwoorden niet op bestaande klanten.

• Om keywords goed te kunnen definiëren, is het noodzakelijk dat u all keyword varianten onderzoekt.

Geschiedenis: In het begin gebruikten bibliotheken, zoekmachines en andere databases een metatagsysteem waarbij een persoon besliste welke keywords het boek of artikel beschreven. Dit systeem is nog steeds terug te vinden in bibliotheken.

Marktaandeel

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw marktaandeel te verhogen. Dankzij onze unieke concurrentieanalyse weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Keyword

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren