SEO SNEL bedrijfslogo

Influencer Marketing

Influencer Marketing

Influencer Marketing

Influencermarketing is het proces van identificeren, onderzoeken, aanspreken en ondersteunen van mensen die het gesprek aangaan met uw klanten en uw merk, producten of diensten promoten.

Influencermarketing biedt merken het potentieel om hun marketing, PR, verkoop, online marketing en sociale media te verenigen door middel van krachtige en relevante communicatie. Zowel de ROI als het marketingpotentieel van influencermarketing zijn enorm.

De waarde van Influencermarketing

De waarde van invloed op klanten is geen nieuw concept in marketing. Maar omdat online klantgesprekken zo snel evolueren, spelen influencers een cruciale rol bij het creëren van relevante klantdialogen en het geven van vertrouwen voor zowel merken als marketeers.

Kleine bedrijven kunnen goedkope online strategieën gebruiken om contact te maken met influencers. Een nieuwe garage kan klanten aanmoedigen om online beoordelingen te schrijven. Een hoveniersbedrijf zou een nuttig tuinblog kunnen opzetten. Invloed is net zo krachtig op lokaal niveau als op nationaal niveau.

Grotere bedrijven ontwikkelen uitgebreide influencermarketingstrategieën die zich uitstrekken over verschillende platforms. Ze vormen dure partnerschappen met beroemdheden of andere merken om hun producten te positioneren (Celebrity Branding). Een bedrijf dat een jonger publiek wil bereiken kan een bekend iemand sponsoren die gratis drankjes uitdeelt tijdens evenementen. Dit is een manier om een jong publiek aan te spreken dat invloed heeft op hun vrienden en klasgenoten.

Tools zoals SocMetrics en Appinions maken het voor bedrijven makkelijk om sociale media te analyseren om zo de meest invloedrijke profielen op basis van geografie, categorie of andere demografische gegevens te kunnen vinden.

Probeer eerst een relatie met een influencer op te bouwen voordat u hen vraagt om uw product of bedrijf te promoten. Een eenvoudig bericht op Facebook of Twitter kan al helpen om een nieuwe influencer voor uw bedrijf te vinden.

Wat zijn de voordelen van Influencermarketing?

Ontdek de voorkeuren van uw influencers: lever content en reclamemateriaal aan influencers in een formaat dat voor hen handig is, of dat nu print, video, audio of een ander formaat is.

Maak het gemakkelijk om toegang te krijgen tot content - influencers zullen eerder content met hun volgers delen als het voor hen gemakkelijk is om te integreren in hun blogs, Facebook en Instagram pagina's en andere apps. Online tools zoals SocialChorus maken het gemakkelijk voor bedrijven om content te verspreiden.

Sla kleine sociale media sites niet over – Men heeft de neiging om alleen aan Facebook, Instagram, YouTube en Twitter te denken wanneer men aan sociale media denkt. Pinterest heeft 200 miljoen maandelijkse gebruikers en groeit nog steeds. Kleine sociale netwerksites kunnen ook een aanzienlijke invloed hebben.

Hoe kies ik de juiste Influencer?

Als het gaat om het bepalen of een influencer een goed merk voor uw bedrijf is, zijn er enkele metrics die u kunt toepassen.

Ten eerste, kijk naar hun publiek. Het doel is om een meer gerichte doelgroep te bereiken. Daarom is het van cruciaal belang om personas te ontwikkelen en vervolgens op zoek te gaan naar een influencer die dat publiek aanspreekt, zodat u klanten kunt aanspreken die echt geïnteresseerd zijn in wat u te bieden hebt.

Bekijk vervolgens het aantal volgers. Als ze maar een paar duizend volgers hebben, maakt dat hen niet interessant. Als ze honderdduizenden volgers hebben, maar de volgers niet actief betrokken zijn (liken, reageren, delen, retweeten) dan is het nog steeds niet interessant. Vergeet niet dat kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Het gaan om de kwaliteit van de content. Voer een grondige evaluatie uit van de berichten of video's die ze plaatsen. Welke berichten versturen ze? Sturen ze consequent content van hoge kwaliteit? En zouden ze een goede vertegenwoordiger van uw merk zijn? Zorg ervoor dat uw waarden op één lijn liggen en dat u trots zou zijn als deze persoon uw merk vertegenwoordigt.

Influencers

Bureau SEO-SNEL helpt u om de juiste influencer voor uw bedrijf te vinden. Dankzij onze social media experts weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Influencer Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »