SEO SNEL bedrijfslogo

Yield Management

Wat is Yield Management?

Yield Management

Yield Management is een prijsstrategie die vaak wordt gebruikt door bedrijven in de horeca om maximale inkomsten te genereren uit een vergankelijke voorraad (bijvoorbeeld hotelkamers of vliegtuigstoelen). Hier beantwoorden we de vraag 'wat is yield management?' En geven we een verklaring waarom het zo handig is voor hotelhouders en anderen die in de horeca werken.

Is u dit ooit overkomen? U surft op een website op zoek naar een huurauto voor een aankomende reis. U vertrekt over ongeveer een maand en de prijzen zijn redelijk laag. Tevreden over wat u hebt gevonden, verlaat u de website en keert u pas terug in de week voorafgaand aan uw reis.

Maar ineens zijn die goedkope prijzen die u een maand geleden hebt gevonden drie keer zo hoog als toen u voor het eerst incheckte! U haalt uw creditcard tevoorschijn en boekt snel om eventuele extra prijsverhogingen te voorkomen.

U hebt dit waarschijnlijk ook gezien tijdens het zoeken naar vliegtickets of het boeken van een hotelkamer in het hoogseizoen: prijzen die veel hoger zijn. Dezelfde hotelkamer die in april 100 euro bedroeg, kost in juni 200 euro. Een vliegticket waar u weken geleden naar gekeken hebt voor 400 euro retour kost nu 1000 euro.

Wat is hier precies gebeurd? Dit is gewoon een prijsstrategie die we yield management noemen.

Yield management is wanneer een bedrijf zijn producten of diensten prijst om het meeste geld te verdienen door de juiste prijs op het juiste moment aan te bieden. Het is een tactiek die veel wordt gebruikt in de horeca.

Voorbeelden van Yield Management:

Een hotel naast een stadion waar een voetbalwedstrijd is gepland, brengt in het weekend van de wedstrijd meer kosten in rekening voor zijn kamers dan het weekend ervoor of erna.

Een bioscoop waar het op dinsdagavond niet zo druk is, biedt speciale promoties aan op die dag om meer bezoekers te krijgen.

Een luchtvaartmaatschappij die het hele jaar door rechtstreeks naar Turkije vliegt, berekent een extra premie voor vluchten in de zomermaanden, maar biedt verlaagde tarieven in de winter.

Hoe profiteren hotels van Yield Management?

Een goed werkend systeem voor inkomstenbeheer kan een verkoopstijging van maximaal 10% opleveren. Hier zijn enkele andere interessante bevindingen:

• Fouten verminderen: De horeca is een sector waarbij de reputatie bepalend is. Nauwkeurige prognoses helpen om fouten te voorkomen. Dit komt zowel uw geloofwaardigheid als de resultaten ten goede.

• De verwachtingen van de klant begrijpen: gezien de dynamiek van de zakelijke omgeving van het hotel, blijft de smaak van de consument veranderen. Bijvoorbeeld, sommige hotels verkiezen een geautomatiseerd systeem boven een authentieke, persoonlijke ervaring.

• Effectieve segmentering: als u zich richt op een specifiek marktsegment, kunt u op andere segmenten die evenveel opleveren of misschien wel meer winstgevend zijn tekortschieten. Met yield management krijgt u een beter inzicht in welke gebieden voor verbetering vatbaar zijn.

• Concurrerende prijzen: wanneer u een variabele prijsstrategie hanteert, dan kijkt u naar de tarieven van uw concurrenten. Op deze manier krijgt u een beter idee van wat een ideaal gemiddeld dagtarief is. Als u deze aanpak volgt, kunt u meer inkomsten genereren.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Yield Management

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »