SEO SNEL bedrijfslogo

Facebook Ads

Facebook Ads

Facebook Ads

Een van de meest voorkomende toepassingen van Facebook Ads is om meer bezoek naar uw website te genereren. Dit kan het algehele bereik van uw site vergroten. Of u stuurt gebruikers naar een speciale landingspagina om zoveel mogelijk van uw producten te verkopen. Ook kan het aanmelden voor een nieuwsbrief, of deelnemen aan een andere vorm van lead generation een doel zijn. Hier volgt een overzicht van die Facebook advertentie mogelijkheden die het beste passen bij uw specifieke behoeften.

Domein Advertentie

Van de verschillende soorten advertenties, is dit de meest eenvoudige. Deze ad kan alleen worden weergegeven aan de rechterkant, er is dus geen mobiele ondersteuning. U kunt een titel, een korte beschrijving en de URL weergeven. Tegenwoordig presteert deze vorm van adverteren minder goed in termen van click-through rate (CTR), maar de kosten zijn laag in vergelijking met andere vormen van adverteren.

Bericht met Link

Dit is de meest voorkomende van alle Facebook advertentie vormen. Het is ideaal om uw externe website te promoten. Newsfeed Ads zijn voorzien van een grote afbeelding. Dit is een goede manier om de aandacht van de gebruiker te krijgen. U kunt zowel de tekst van de post als de link omschrijving kiezen, zodat u uw aanbod beter kan uitleggen. Deze advertenties presteren echt goed en hebben het bijkomende voordeel dat ze Likes genereren voor uw pagina. Vergeet niet om de reacties te controleren en te beantwoorden. Dit zorgt voor een engagement boost!

Meer sales en leads voor uw product of dienst

Voor e-commerce winkels, merken of bedrijven met meerdere producten en diensten is het mogelijk om met Facebook een scala aan producten en diensten te presenteren in een enkele advertentie. Facebook heeft ook advertentievormen waarbij gebruikers hun e-mailadres moeten invullen of interactie hebben met uw merk zonder dat daarbij het Facebook-platform hoeven te verlaten. Door het platform niet te verlaten, zijn laadtijden tot wel 10x sneller gegarandeerd! Dit zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en vermindert de tijd (en vaak, geld) die nodig is om een voorsprong op de concurrentie te verwerven.

Likes en Engagement voor uw pagina

Alle Facebook advertentie types zijn geweldig voor Facebook Marketing, maar sommige zijn ontworpen om een specifiek doel te behalen. Het aantal Likes van uw pagina te verhogen en / of om het bereik van de content die u er plaatst te verhogen.

De meest effectieve soorten Facebook Ads

Dus u wilt adverteren voor uw bedrijf via Facebook Advertising? Goed idee. Facebook heeft het sterkste advertentieplatform met de hoogste online aanwezigheid wereldwijd. En het beste van alles is dat dit de meest kosteneffectieve manier is om uw merk in de markt te zetten.

Carousel Ads

Ook wel bekend als dynamische productadvertenties, zijn DPA's een soort van underdog van alle advertenties, omdat niet veel bedrijven het potentieel van dit type advertentie volledig benutten. Carrousel-advertenties zijn geweldig als u meerdere producten heeft die u allemaal tegelijk wilt laten zien, of als u slechts één product heeft en de afzonderlijke eigenschappen ervan wilt benadrukken. Dit soort advertenties zijn zeer effectief wanneer ze prachtige afbeeldingen en creatieve content bevatten en mooie verhalen vertellen.

Video Ads

Wilt u graag viral gaan? Haal uw camera tevoorschijn en begin met fotograferen! Het is waarschijnlijk dat bijna alles wat er in uw newsfeed verschijnt video content betreft. Dat is waarom er zoveel bedrijven de volgende stap zetten en in plaats van het gebruik van een gewone afbeelding kiezen voor een aantrekkelijke video. U ontvangt bonuspunten wanneer u een tekstoverlay in uw video opneemt. Video advertenties grijpen vrijwel onmiddellijk de aandacht van uw publiek. Dit soort advertenties zijn geweldig als u wilt pronken met uw product en al zijn coole functies wilt uitlichten in plaats van te vertrouwen op de woorden in uw afbeelding. Het belangrijkste doel van video ads is het vergroten van de betrokkenheid (engagement).

Lead Generation Ads

De ultieme ad, deze advertentie staat erom bekend de namen en nummers van mensen eenvoudig te krijgen. Als u van plan bent om weggeefacties, evenementen of leads voor een product of dienst te verzamelen, dan is dit de juiste keuze voor u. Advertenties voor lead generation zijn meestal rendabeler bij het verzamelen van leads dan een standaardadvertentie die uw bezoekers leidt naar een landingspagina. U raakt niet langer leads kwijt op een landingspagina.

Right-rail advertenties

De naam zegt het al. Dit zijn advertenties op ware grootte in de rechterkolom van uw newsfeed, maar ze worden alleen aan desktopgebruikers getoond. Right-railadvertenties zijn zeer effectief in het genereren van meer landing page views en zijn effectiever in vergelijking met standaardadvertenties. Er is weinig tot geen concurrentie en ze worden meerdere keren per dag weer weergegeven, waardoor ze een uitstekende CPM hebben.

Standaard advertentie

Standaard, traditioneel, normale advertentie. Hoe u dit ook noemt, dit is de toegangspoort tot alle advertenties op Facebook. Dit standaardformaat is goed voor elk doel en voldoet aan elke doelstelling. Dus wat is de bedoeling? Iedereen gebruikt ze. De concurrentie voor standaard newsfeed-advertenties is hoger en het vertoningspercentage is lager dan bij de meeste andere type advertenties. De sleutel hier is om een manier te vinden om gebruikers te laten stoppen met scrollen en een paar seconden te besteden aan het bekijken van uw advertentie.

Advertentie op Facebook

We zijn uw partner als het gaat om het maken van advertenties voor op Facebook. Door ons op de juiste doelgroep te richten bereiken we de klanten die uw bedrijf zo hard nodig heeft. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Facebook Ads

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »