SEO SNEL bedrijfslogoWat is Augmented Reality? - Betekenis

Augmented Reality

Augmented Reality

Een verbeterde versie van de werkelijkheid waarbij live directe of indirecte weergaven van fysieke real-world omgevingen worden aangevuld met gesuperponeerde computer-gegenereerde afbeeldingen die aan de weergave van een gebruiker van de echte wereld worden toegevoegd, waardoor de huidige perceptie van de realiteit wordt verbeterd.

De oorsprong van het woord augmented is augment, wat betekent iets toevoegen of verbeteren. In het geval van Augmented Reality (ook wel AR genoemd) worden afbeeldingen, geluiden en aanraakfeedback toegevoegd aan onze natuurlijke wereld om een verbeterde gebruikerservaring te creëren.

Terwijl virtual reality u volledig onderdompelt in een door de computer gegenereerde wereld, overlapt augmented reality door computer gegenereerde beelden over de echte wereld te plaatsen. Deze combinatie van de echte wereld en het denkbeeldige is al extreem krachtig gebleken.

Een populaire app die augmented reality gebruikt, is Snapchat. In plaats van de camera aan de achterkant van van een smartphone te gebruiken, gebruikt het de camera aan de voorzijde om augmented reality-effecten aan uw selfies toe te voegen. U kunt dus speciale effecten toevoegen die uw uiterlijk in realtime veranderen en vervolgens video's of foto's met de effecten naar uw vrienden sturen.

Wat heb ik nodig voor AR?

Het goede nieuws is dat de smartphone die u al heeft, ( met een scherm, camera en compact ontwerp), een ideaal apparaat is voor augmented reality. Dankzij de moderne vooruitgang op het gebied van mobile processing zijn de meeste smartphones in staat om indrukwekkende 3D-animaties te verwerken die augmented reality games tot leven brengen.

Soorten Augmented Reality

Er zijn een paar soorten AR-implementaties die allemaal dezelfde hierboven genoemde regels volgen en sommige augmented reality-apparaten kunnen sommige of alle hiervan gebruiken:

Marker en Markerless AR

Wanneer objectherkenning wordt gebruikt met augmented reality, herkent het systeem wat er wordt gezien en gebruikt het vervolgens die informatie om te reageren op het AR-apparaat. Alleen wanneer een specifieke markering zichtbaar is voor het apparaat, kan de gebruiker ermee communiceren om de AR-ervaring te ondergaan. Deze markeringen kunnen QR-codes, serienummers of elk ander object zijn.

Layered AR

Over dit type AR spreken we wanneer het augmented reality-apparaat objectherkenning gebruikt om de fysieke ruimte te identificeren en er vervolgens virtuele informatie bovenop te leggen.

Projection AR

Dit lijkt op het eerste gezicht identiek aan layered of gesuperponeerde augmented reality, maar het is iets anders: het werkelijke licht wordt op een oppervlak geprojecteerd om een fysiek object te simuleren. Een voorbeeld van projection AR is een hologram.

Augmented reality is eindeloos vermakelijk en ook leuk. Wie kent het populairste AR-spel tot nu toe, Pokémon Go, wat in 2016 live ging niet. Het is al ruim een half miljard keer gedownload, waardoor het de populairste en meest toegankelijke augmented reality game tot nu toe. Ook zijn er apps zoals Layar die digitale informatie toevoegen aan bestaande real-world: U kunt een tijdschrift scannen om te zien hoe de advertenties tot leven komen, of met uw smartphone naar een schoolboek wijzen om handige en gerelateerde video’s te bekijken.

AR

Bureau SEO-SNEL helpt u met het ontwikkelen van augmented reality apps. Dankzij onze ervaren app developpers is maatwerk mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Augmented Reality

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren