SEO SNEL bedrijfslogo

Progressive Web App

Progressive Web App

Progressive Web App

Progressive Web Apps maken gebruik van moderne technologie om een app-achtige gebruikerservaring te leveren die wordt geladen via de mobiele mobiele webbrowsers.

Door de kenmerken van traditionele webpagina's en nieuwere mobiele app te combineren, zijn PWA's gericht op het stroomlijnen van de ontwikkeling. Door het gebruik van meerdere technologieën is het mogelijk om websites te produceren die eruit zien en zich gedragen als mobiele apps. PWA's beloven snelle, vlotte "app-achtige" ervaringen in de mobiele webbrowser met behulp van open source webtechnologieën en bieden verbeterde prestaties en bruikbaarheid in vergelijking met een traditionele responsive mobiele site. PWA's kunnen mogelijk een aanzienlijke invloed hebben op de conversiepercentages van mobiel verkeer, terwijl ook de noodzaak voor verkopers om te investeren in het ontwikkelen van kostbare native apps wordt geëlimineerd.

Een Progressive Web App (PWA) is een web app die moderne toepassingen gebruikt om gebruikers een app-achtige ervaring te bieden. Deze apps voldoen aan bepaalde vereisten: worden geïmplementeerd op servers, zijn toegankelijk via een URL en worden geïndexeerd door zoekmachines.

Dit kan in combinatie met Cordova worden gebruikt om meerdere doelen voor al uw gebruikers beschikbaar te stellen. U kunt uw app implementeren als een PWA en als een native app om op deze manier te kunnen profiteren van beide kanalen.

Met Ionic kunt u uw app verzenden naar niet alleen de app store, maar ook distribueren naar het mobiele web als een PWA.

Progressive Web Apps: Vereisten

Om als een Progressive Web App te mogen worden beschouwd, moet uw app:

• Vooruitstrevend zijn- werkend zijn voor elke gebruiker, ongeacht de keuze van de browser.

• Responsive - Past op elk schermformaat, desktop, mobiel, tablet, of wat dan ook.

• Connectiviteit onafhankelijk - offline werken of voor netwerken van lage kwaliteit.

• App-achtig: maakt gebruik van het app-shell-model om navigatie en interacties in app-stijl aan te bieden.

• Fris - altijd up-to-date dankzij het updateproces.

• Veilig - Verbinding via HTTPS om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

• Detecteerbaar - Identificeerbaar zijn dankzij W3C-manifesten en registratiebereik, waardoor zoekmachines ze kunnen vinden.

• Opnieuw in te schakelen - Maak re-engagement gemakkelijk door functies zoals pushmeldingen.

• Installeerbaar - Sta gebruikers toe apps die ze het nuttigst vinden op hun startscherm te "behouden" zonder het gedoe van een app store.

• Deelbaar - Eenvoudig delen via URL en geen complexe installatie vereisen.

Uit onderzoek is gebleken dat een app gemiddeld 20% van zijn gebruikers verliest bij elke stap tussen het eerste contact van de gebruiker met de app tot de stap waar hij de app begint te gebruiken. Een gebruiker moet de app eerst in een app store vinden, downloaden, installeren en ten slotte openen. Wanneer een gebruiker uw progressieve web app vindt, kunnen ze het meteen gebruiken, waardoor onnodige download- en installatiefasen worden geëlimineerd. En wanneer de gebruiker terugkeert naar de app, wordt hem gevraagd de app te installeren en een upgrade uit te voeren voor een ervaring op volledig scherm.

Er is niks mis met een traditionele app. Mobiele applicaties met pushmeldingen zorgen voor tot drie keer meer retentie dan hun tegenhangers zonder push meldingen en er is drie keer zoveel kans dat een gebruiker een mobiele applicatie te heropent in tegenstelling tot een website. Bovendien, een goed ontworpen mobiele applicatie verbruikt minder gegevens en is veel sneller, omdat sommige bronnen al op het apparaat aanwezig zijn.

Een progressive app maakt gebruik van de kenmerken van een mobiele app, wat resulteert in een betere gebruikersretentie en –prestaties.

PWA Developers

Bureau SEO-SNEL helpt u het ontwikkelen van Progressive Web Apps. Dankzij onze PWA developers is maatwerk mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Progressive Web App

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »