SEO SNEL bedrijfslogo

Apple Adverteren

Apple Adverteren

Apple Adverteren

Advertenties die door het reclameplatform van Apple worden geleverd, kunnen in Apple News en in de App Store verschijnen.

Apple Search Ads breidt uit naar Canada, Mexico en Zwitserland. Deze nieuwe landen zullen vanaf 17 oktober 2017 op het platform beschikbaar zijn. Apple heeft aangekondigd dat het de ondersteuning voor zoekadvertenties uitbreidt naar Canada, Mexico en Zwitserland. Apple publiceerde meer dan een jaar geleden zoekadvertenties voor de App Store, met ondersteuning beperkt tot de VS, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië.

Zoekadvertenties worden automatisch gegenereerd op basis van de meta data van een app. Hier is het voor adverteerders mogelijk om een dagelijkse of totale campagnebegroting in te stellen. Advertenties worden weergegeven op basis van zoekwoorden die door adverteerders zijn opgegeven, samen met demografische segmenten zoals geslacht, leeftijd en locatie. Adverteerders kunnen ook biedingen per apparaat uitbrengen: een apart bod voor iPhone-gebruikers en iPad-gebruikers behoort zo tot de mogelijkheden.

Waar komt de informatie voor het tonen van relevante advertenties vandaan?

Apparaatinformatie: taalinstellingen, apparaattype, besturingssysteem en verbinding.

Apparaat Locatie: Geografisch relevante advertenties.

App Store zoekopdrachten: Wanneer u in de App Store zoekt, kan uw zoekopdracht worden gebruikt om u een relevante zoekadvertentie te tonen.

Apple Nieuws: Het type artikel dat u leest, wordt gebruikt om passende advertenties te tonen.

Om ervoor te zorgen dat advertenties relevant zijn, selecteert Apple's reclameplatform groepen mensen, die ook wel segmenten worden genoemd. De kenmerken van deze groepen gebruikt Apple vervolgens voor het leveren van gerichte advertenties. In Apple Nieuws worden de onderwerpen en artikelen die u volgt, gebruikt om u toe te wijzen aan segmenten. Dit geldt ook voor de App Store.

Optimaliseren van gerichte reclame

U kunt ervoor kiezen om Limit Ad Tracking in iOS te activeren door 'Instellingen' te openen en vervolgens op 'Privacy' en vervolgens 'Reclame' te tikken en de Limit Ad Tracking-schakelaar naar 'Aan' te schuiven.

Als u ervoor hebt gekozen om Limit Ad Tracking te activeren, dan selecteert Apple's reclameplatform uw Apple ID voor het aanbieden van advertenties die gericht zijn op uw interesses, ongeacht welk apparaat of app u gebruikt.

Apple biedt nog steeds een $ 100 USD-krediet aan voor adverteerders die de eerste keer gaan adverteren. De nieuwe landen zullen vanaf 17 oktober beschikbaar zijn op het platform.

Apple App Store Advertenties

Bureau SEO-SNEL helpt u met het adverteren in de app store van Apple. Deze manier van adverteren biedt mogelijkheden aan nationaal en internationaal georienteerde bedrijven. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Apple Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »