SEO SNEL bedrijfslogo

Display Advertising

Display Advertising

Display Advertising

Display Advertising (bannerreclame) via DoubleClick is een vorm van adverteren die een commerciële boodschap visueel weergeeft met behulp van tekst, logo's, animaties, video's, foto's of andere grafische afbeeldingen. Display-adverteerders richten zich vaak op gebruikers met bepaalde kenmerken om het effect van de advertenties te vergroten.

Een display-advertentie (display ads), ook wel een banneradvertentie genoemd, is een vorm van een online (betaalde) advertentie die meestal uit een speciaal ontworpen afbeelding of foto bestaat. Bezoekers kunnen vervolgens op de afbeelding met de promotie klikken om zo naar de bijbehorende landingspagina te worden geleid.

Display-advertenties werken anders dan tekstadvertenties omdat ze niet in de zoekresultaten van zoekmachines worden weergegeven. Ze kunnen op websites worden gespot en kunnen interactieve weergaven of een soort animatie bevatten om de gebruiker te prikkelen.

Om anonieme gebruikers te identificeren, maken online adverteerders tegenwoordig gebruik van cookies. Deze unieke identificatiegegevens zijn afkomstig van specifieke computers en worden gebruikt om te beslissen welke advertenties aan een bepaalde consument worden getoond. Cookies kunnen bijhouden of een gebruiker een pagina heeft verlaten zonder iets te kopen, zodat de adverteerder de gebruiker later opnieuw kan bereiken met advertenties van de site die de gebruiker heeft bezocht. Het opnieuw aanspreken van mensen die een bepaalde website al eerder hebben bezocht noemen we retargeting.

Aangezien adverteerders gegevens en activiteiten van een gebruiker op meerdere externe websites verzamelen, kunnen ze deze informatie combineren om een beeld te creëren van de interesses van de gebruiker om op deze manier nog doelgerichtere advertenties weer te geven. Deze aggregatie van gegevens ( data) wordt gedragsgerichte targeting genoemd. Adverteerders kunnen hun doelgroep ook targeten door contextuele en semantische advertenties te gebruiken om display-advertenties te leveren die betrekking hebben op de inhoud ( content) van de webpagina waar de advertenties worden weergegeven. Retargeting, gedragsgerichte targeting en contextuele advertenties zijn allemaal ontworpen om het rendement op investering van een adverteerder ook wel ROI genoemd te verhogen.

Wat maakt een display-advertentie effectief?

Zoals bij elke advertentie, is het belangrijk om een overtuigende aanbieding en een duidelijke call-to-action te hebben, zodat gebruikers op de advertentie willen klikken en precies weten wat ze krijgen als ze erop klikken. Hieronder staan enkele belangrijke kenmerken van een effectieve display-advertentie.

Landingspagina's

Wanneer een gebruiker op uw display-advertentie klikt, is het onwaarschijnlijk dat ze wanneer ze naar uw website gaan meteen de gewenste actie ondernemen. Effectieve display-advertenties leiden naar landingspagina's die specifiek zijn voor de aanbieding en die alle benodigde informatie bevatten die gebruikers nodig hebben om de deal te sluiten.

Realtime bidding

Demand-side platforms (DSP) en realtime bidding kunnen helpen de display-advertenties effectiever te maken. Deze platforms verzamelen gegevens over gebruikers van over het hele internet, om te zo te weten te komen welke leeftijdsgroep, geslacht en demografische groepen geïnteresseerd zijn in welke onderwerpen. Deze informatie wordt gebruikt bij realtime bidding,

Simpel ontwerp

Display-advertenties zijn bedoeld om op te vallen, maar niet op een afleidende of irritante manier. Gebruik een schoon en aantrekkelijk ontwerp ( design) met visuele elementen die de aandacht trekken, zoals afbeeldingen, grote en kleine lettertypen, complementaire kleuren en pakkende berichten.

Duidelijke informatie

Wanneer u wilt dat uw display-advertentie de naamsbekendheid van uw merk vergroot, dan moet u ervoor zorgen dat gebruikers uw bedrijf makkelijk kunnen identificeren zodra ze uw advertentie te zien krijgen. Uw bedrijfsnaam en / of logo moet zichtbaar zijn en er moet meteen duidelijk zijn wat u te bieden heeft.

Display Adverteren

Bureau SEO-SNEL helpt u met het opzetten van effectieve display campagnes. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Display Advertising

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »