SEO SNEL bedrijfslogo

Google Assistent

Google Assistent

Google Assistent

Google assistent is een spraakplatform dat zowel de technologie op Android-telefoons aanstuurt als een reeks spraakgestuurde, via Wi-Fi verbonden slimme speakers met microfoons en apparaten met beeldschermen. Het is ook een platform voor Google en externe ontwikkelaars om extra functies of acties voor de spraakassistent en compatibele apparaten te maken.

Met een slimme speaker is het mogelijk om door uw hele woonkamer te praten met de Google-assistent. Denk aan het bedienen van uw televisie, het ontvangen van het nieuws en weer, maar u kunt ook andere slimme gadgets en apparaten in huis bedienen, timers instellen, herinneringen instellen en zelfs bellen.

Google Assistent werd in mei 2016 gelanceerd als onderdeel van de slimme berichten-app van Google genaamd Allo. Kort daarna maakte assistent de sprong naar de Pixel-telefoons van Google. Het was enige tijd beschikbaar op de Pixel-lijn, maar het is nu gratis te downloaden voor iedereen die Android 5 Lollipop of hoger gebruikt.

Naast ondersteuning voor Android Wear is er een Assistent-app voor iOS. En de Google Home-lijn met slimme luidsprekers wordt ook ondersteund door de Google-assistent.

Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u de Google Assistent oproepen door de startknop ingedrukt te houden. Wanneer u Assistent ziet verschijnen, dan is deze al in uw telefoon ingebouwd en klaar voor gebruik. Wanneer het is ingebouwd maar uitgeschakeld is, dan ziet u een aanwijzing om dit in te schakelen wanneer u Startpagina ingedrukt houdt.

Sommige Android-apparaten hebben de zelfstandige Google Assistent-app nodig. Controleer of u dat hebt geïnstalleerd als u Assistent niet hebt gezien toen u op de startpagina was.

Op iOS kunt u de Google Assistent gebruiken wanneer u de Google Assistent-app hebt geïnstalleerd. En voor Google Home-apparaten is Google Assistent ingebouwd.

Het gemak van een Google Home (of welke slimme speaker dan ook) gaat ten koste van de privacy. speakers zoals de Google Home luisteren altijd mee, dus ze zijn voortdurend op zoek naar woorden als 'Ok, Google' en 'Hé, Google').

Dit betekent dat de microfoon op een Google Home altijd actief is, maar hij slaat niet alle audio die hij hoort op wanneer hij zijn activatie woorden niet detecteert.

De meeste slimme speakers staan u toe om wat privacy te hebben door de mogelijkheid te bieden de microfoon te kunnen dempen, maar als u de Assistent-vragen wilt stellen, dan moet u eerst het dempen weer opheffen.

Vragen stellen aan Google

Met "OK, Google" als uw activeringszin, is het tijd om enkele standaard spraakopdrachten uit te proberen. Google Assistent gebruikt een berichtenscherm voor tekstantwoorden en links, en stemfuncties voor het hardop beantwoorden van vragen - u kunt ook vragen typen, als u dat wilt. Google geeft u een paar suggesties over wat u moet uitproberen, en wanneer u ervaring hebt met voice assistents, dan weet u wat voor soort vragen het kan beantwoorden. Dit zijn meestal elementaire vragen zoals:

Hoe is het weer vandaag?

Hoe ver is het naar Amsterdam?

Wat is het laatste zakelijke nieuws?

Wat zijn de voetbaluitslagen van vandaag?

Hoe oud bent u?

Google Assistent is met name goed in vervolgvragen en het oppakken van context. U kunt u afvragen, "Wie zong Arcade?" En daarna: "In welk jaar is het uitgebracht?" En Google weet dat u het nog steeds hebt over Duncan Laurence. De formulering hoeft meestal niet precies te zijn, dus maakt u zich geen zorgen over nonchalant praten.

Muziek- en mediacenter

Wat kunnen deze Google Assistent-apparaten allemaal? De functies zijn vrijwel identiek over het hele gamma. Laten we beginnen met muziek. Ten eerste zijn het allemaal luidsprekers die met wifi zijn verbonden hebben allemaal verschillende audiokwaliteit en u kunt ze met uw stem bedienen via de tekst 'Hey, Google' of 'OK Google' die vervolgens de Google Assistent activeert. De Google Home heeft ook een aanraakinterface bovenaan om af te spelen of te pauzeren. U kunt u vinger gebruiken om het volume te wijzigen.

Google Home

U kunt uw favoriete muziekstreaming-dienst standaard instellen - het ondersteunt Spotify Free en Premium, Google Play Music, Pandora in de VS, TuneIn en YouTube muziek. U kunt de slimme speaker verzoeken een nummer, artiesten of genre te spelen, tracks overslaan en de muziek stoppen. U kunt de Google Home ook vragen om een radiostation af te spelen, bijvoorbeeld radio 538, Qmusic of podcasts.

De Home, Home Hub, Mini en Max kunnen ook worden aangesloten om te gebruiken als een multi-room-systeem in uw huis. Dit is ontzettend handig. Ze werken nu ook als Bluetooth-luidsprekers, zodat elke luidspreker via Bluetooth verbinding kan maken met uw smartphone om muziek af te spelen.

Laten we even bij de bediening blijven. Google Assistent praat met tv's waarop een Chromecast is aangesloten. Als u kiest voor de nieuwe 2018 Chromecast, kunt u uw tv ook toevoegen aan uw audio-installatie. Spraakbedieningen voor afspelen en pauzeren werken voor een klein aantal apps, waaronder YouTube, Netflix en Google Photos.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Assistent

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »