SEO SNEL bedrijfslogo

Assortiment

Assortiment

Assortiment

Het productassortiment of de productlijn is een verzameling producten die door dezelfde fabrikant worden verkocht en die zijn gericht op verschillende marktsegmenten. Alle producten in het assortiment zijn verbonden. Sommige kunnen zijn ontworpen om tieners aan te trekken, terwijl andere zich misschien op oudere klanten richten.

Het marktsegment waarnaar het bedrijf streeft, is mogelijk niet alleen leeftijdsgebonden, maar kan ook gericht zijn op verschillende inkomensgroepen. De lijn kan bestaan uit vergelijkbare producten, zoals verschillende boxsprings, voor verschillende marktsegmenten, maar kan ook verschillende producten hebben. Een bedrijf in beddengoed kan veel verschillende bed-gerelateerde producten verkopen, zoals dekbedovertrekken, dekbedden of hoeslakens.

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in een aantal producten of diensten, kan verschillende variaties van de producten aanbieden, ook wel productassortiment genoemd, om een groot aantal klanten aan te trekken. Het hebben van een compleet portfolio van producten met voldoende variëteit in smaak, grootte, kleur of functionaliteit zal het bedrijf helpen verschillende soorten klanten aan te trekken en daarmee een groter bereik te krijgen. Er kunnen veel redenen of situaties zijn waarin een bedrijf zijn productlijn wil uitbreiden.

Enkele van die redenen kunnen zijn:

Productlevenscyclus: in de meeste gevallen doorloopt een product vier fasen: introductie, volwassenheid en verval. Wanneer het product de volwassenheidsfase heeft bereikt, begint het bedrijf te denken aan het lanceren van nieuwe varianten om de focus bij de klanten te behouden want anders zal het zijn klanten verliezen aan concurrenten die betere functionaliteiten hebben.

Nieuwe marktkansen: wanneer er zich een nieuwe mogelijkheid voordoet in een marktsector, zal een bedrijf verschillende productvarianten lanceren om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Klantbehoeften: introductie van nieuwe producten met opkomende consumentenbehoeften. Het verkrijgen van klantinzichten en feedback via marktonderzoek zal helpen deze behoeften te identificeren.

Klantloyaliteit: wanneer een bedrijf de kosten van het verwerven van nieuwe klanten wil vermijden, zou het nieuwe varianten voor de bestaande loyale klanten lanceren.

Marktanalyse

Een strategie voor het assortiment vereist vaak een grondige marktanalyse om de behoeften van de consument te bepalen. Deze analyse kan verder worden uitgesplitst naar consumentenbehoeften naar geslacht, leeftijdsgroep en zelfs economische status. Door deze factoren te analyseren, kan een bedrijf bepalen welke producten in een bepaald assortiment op welke consumentengroepen moeten worden gericht. Het effectief targeten van producten kan de kansen op succes en winstgevendheid binnen een assortiment vergroten en het bedrijf aanmoedigen om de productlijn voor andere marktgebieden en kopersgroepen verder te ontwikkelen.

Het productassortiment verkopen

Beslissen waar artikelen worden verkocht, kan een grote invloed hebben op hoe goed deze artikelen in de markt presteren in termen van verkoop. Een bedrijf moet zorgvuldig overwegen welke verkoopmethoden de grootste levensvatbaarheid bieden voor de producten van het bedrijf en welke verkoopmethoden de producten het vaakst verbinden met de doelgroep. Een bedrijf dat bijvoorbeeld een lijn met goedkope boxsprings maakt, kiest er misschien niet voor om deze producten te verkopen in een high-end meubelzaak omdat het productassortiment niet wordt geplaatst bij consumenten die ze waarschijnlijk zullen kopen.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Assortiment

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »