SEO SNEL bedrijfslogo

KPI

KPI

KPI

Meet uw prestaties ten opzichte van de belangrijkste zakelijke doelstellingen.

Key Performance Indicators Definitie

Een Key Performance Indicator is een meetbare waarde die laat zien hoe effectief een bedrijf is bij het bereiken van de belangrijkste zakelijke doelstellingen. Organisaties gebruiken KPI's op verschillende niveaus om hun succes op het bereiken van doelen te evalueren. High-level KPI's kunnen zich richten op de algemene prestaties van de onderneming, terwijl de low-level KPI's zich richten op processen in afdelingen zoals sales, marketing of een call center. Een KPI is zo waardevol als de actie die het inspireert. Te vaak, nemen organisaties blindelings erkende KPI's aan en gaan zich vervolgens pas afvragen waarom die KPI's geen afspiegeling zijn van hun eigen bedrijf en niet bijdragen aan een positieve verandering. Eén van de meest belangrijke, aspecten die vaak over het hoofd wordt gezien, is dat ze een vorm van communicatie zijn. Als zodanig moeten zij zich houden aan dezelfde regels als elke andere vorm van communicatie. Beknopte, duidelijke en relevante informatie heeft veel meer kans om te worden geabsorbeerd en opgevolgd.

In termen van het ontwikkelen van een strategie voor het formuleren van KPI's, moet uw team beginnen met de basis en begrijpen wat de organisatiedoelstellingen zijn, hoe u van plan bent deze te bereiken, en wie kan reageren op deze informatie. Dit moet een iteratief proces zijn dat feedback van analisten, afdelingshoofden en managers krijgt. Wanneer deze missie zich ontvouwt krijgt u een beter inzicht in welke bedrijfsprocessen moeten worden gemeten met KPI's en met wie deze informatie moet worden gedeeld.

Slim omgaan met uw KPI's

• Een manier om het belang van een KPI evalueren, is om de SMART criteria gebruiken.

• Is uw doelstelling Specifiek?

• Kunt u vooruitgang op weg naar dat doel meten?

• Is het doel realistisch en haalbaar?

• Hoe relevant is het doel van uw organisatie?

• Wat is het tijdschema voor het bereiken van dit doel?

Zijn KPI's nog steeds relevant?

De waarheid is dat de KPI's zo waardevol zijn als u ze maakt. KPI's vergen tijd, moeite en uren om te voldoen aan de hoge verwachtingen.

Online Marketing Kpi's

Online marketing gedijt meer dan enige andere vorm van marketing op het juiste gebruik van KPI's. Met online marketing is bijna alles kwantificeerbaar. U kunt zien hoeveel uw marketingstrategie u bij elke stap kost en u begrijpt hoeveel rendement u krijgt. Maar naast dit vermogen om te kwantificeren, ontstaan er uitdagingen en vragen. Enkele van deze uitdagingen zijn:

• Welke KPI's moet u volgen?

• Zullen deze KPI's nauwkeurig uw winsten en verliezen weergeven?

• Hoe kunt u deze KPI's op een positieve manier voor u laten werken?

Begin met de grondbeginselen

Begin eerst met de standaard online marketing KPI's. Deze zijn: paginaweergaven, bouncepercentage, conversieratio, rendement op investering (ROI). U kunt ze allemaal bijhouden dankzij de Google Analytics KPI's en -statistieken die beschikbaar zijn in uw GA-account. Een veelgemaakte fout bij het instellen van KPI's voor online marketing is het volgen van te veel KPI’S. Er zijn veel statistieken die belangrijk lijken, maar die niet rechtstreeks bijdragen aan uw bedrijfsresultaten. Deze statistieken zijn:

Facebook, Twitter, Pinterest volgers

• Het aantal likes / shares / engagement dat uw content ontvangt

• Hoeveel pageviews uw website heeft

Wat deze statistieken allemaal gemeen hebben, is dat ze oppervlakkig zijn. Ze zijn niet gekoppeld aan 'echte' bedrijfsstatistieken, zoals inkomsten. Onze filosofie in online marketing is dat alles de bedrijfsresultaten moet dienen. Dit is een mindset afkomstig van direct marketing. Dit in tegenstelling tot creative marketing of branding waarvan u de ROI niet kunt zien.

Wanneer u wilt dat uw marketing een solide ROI heeft, moet u zich richten op KPI's die zich richten op de gebieden met de grootste impact. Enkele factoren om te overwegen bij het zoeken naar tastbare resultaten zijn:

• Waar geeft u uw Euro’s aan uit?

• Werpt sociale media op de lange termijn zijn vruchten af?

• Hoeveel gekwalificeerde leads zijn afkomstig van mobiel?

• Behalen landingspagina’s de vastgestelde doelen?

• Worden de gegevens op de juiste manier gemeten en is het dashboard waarop de data te zien is op de juiste manier ingesteld?

Bedrijfsdoelstellingen

Wij zijn uw partner als het gaat om Key Performance Indicators en het meten van zakelijke doelstellingen. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. KPI

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »