SEO SNEL bedrijfslogo

User Stories

User Stories

User Stories

User Stories maken deel uit van een agile benadering die helpt de focus te verleggen van het schrijven over vereisten naar het praten erover. Alle agile user stories bevatten een geschreven zin, maar nog belangrijker, een reeks gesprekken over de gewenste functionaliteit. User Stories zijn korte, eenvoudige beschrijvingen van een functie vanuit het perspectief van een eindgebruiker.

User Stories: Gebruikers komen op de eerste plaats

Zoals de naam al doet vermoeden, beschrijft een user story hoe een klant of gebruiker het product gebruikt. Het wordt verteld vanuit het perspectief van de gebruiker. Bovendien zijn user stories bijzonder handig om een specifieke functionaliteit vast te leggen, zoals het zoeken naar een product of het maken van een boeking.

Een geweldige techniek om uw inzichten over de gebruikers en klanten vast te leggen, is door met persona’s te werken. Persona’s zijn fictieve personages die gebaseerd zijn op de kennis die u heeft van uw doelgroep.

User stories zijn bedoeld als een techniek waardoor u sneller kunt werken. Ze zijn een hulpmiddel voor betere samenwerking. User stories mogen nooit worden doorgegeven aan een development team. In plaats daarvan moeten ze worden meegenomen in een gesprek. De eigenaar van het product en het team moeten de user story samen bespreken. Hierdoor kunt u de minimale benodigde hoeveelheid informatie vastleggen, overheadkosten verlagen en de levering versnellen.

Houd user stories eenvoudig en beknopt

Schrijf uw user stories op, zodat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Houd ze eenvoudig en beknopt. Vermijd verwarrende en onduidelijke termen en gebruik uw eigen tone of voice. Concentreer u op wat belangrijk is en laat de rest weg.

User Stories Epics

Een epic is een langdradig, schetsmatig en korrelig verhaal. Het wordt in de loop van de tijd vaak opgesplitst in verschillende user stories, waarbij gebruik wordt gemaakt van de feedback van gebruikers over vroege prototypen. U kunt het zien als een titel en een placeholder voor meer gedetailleerde user stories.

Verfijn de user stories

Spilts uw epics in kleinere, gedetailleerde user stories totdat ze klaar zijn. Duidelijk, haalbaar en toetsbaar. Alle leden van het development team moeten de betekenis van het verhaal begrijpen.

Houd uw user stories zichtbaar en toegankelijk

User stories zijn er om informatie te communiceren. Verberg ze daarom niet op een harde schijf, het intranet of op een andere tool. Maak ze zichtbaar, bijvoorbeeld door ze op een bord op de muur te bevestigen.

Vertrouw niet alleen op user stories

Het creëren van een geweldige gebruikerservaring (UX) vereist meer dan user stories. User stories zijn handig om productfunctionaliteit vast te leggen, maar ze zijn niet geschikt om de user journey en het visuele ontwerp te beschrijven. Vul daarom user stories aan met andere technieken, zoals verhalenkaarten een workflow diagram, storyboards en schetsen.

User Story

Bureau SEO-SNEL helpt u bij de ontwikkeling van user stories. Dankzij onze agile benadering weten we effectieve user stories te creëren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. User Stories

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »