SEO SNEL bedrijfslogo

Domeinnaam

Domeinnaam

Domeinnaam

Een Domeinnaam is het adres van een website die mensen in de browser-URL-balk typen om een website te bezoeken.

Internet is een gigantisch netwerk van computers die met elkaar zijn verbonden via een wereldwijd netwerk van kabels. Elke computer op dit netwerk kan communiceren met andere computers.

Om ze te identificeren, krijgt elke computer een IP adres toegewezen. Het is een reeks cijfers die een bepaalde computer op het internet identificeert. Een IP-adres ziet er als volgt uit: 143.176.250.163, omdat dit adres moeilijk te onthouden is werden domeinnamen uitgevonden om dit probleem op te lossen. Met als voordeel dat als u nu een website wilt bezoeken, u geen lange reeks cijfers hoeft in te voeren. In plaats daarvan kunt u het bezoeken door een gemakkelijk te onthouden domeinnaam in de adresbalk van uw browser te typen. Bijvoorbeeld seo-snel.nl.

Wat gebeurt er wanneer u een domeinnaam invoert in uw browser?

Hoe domeinen werken

Uw browser verzendt een verzoek naar een wereldwijd netwerk van servers die het (DNS) Domain Name System vormen. Deze servers zoeken vervolgens de naamservers op die aan een domein zijn gekoppeld en verzenden de aanvraag door naar die naamservers.

Als uw website wordt gehost op mijndomein.nl, dan is de naamserverinformatie als volgt:

ns1.mijndomein.nl
ns2.mijndomein.nl

Deze naamservers zijn computers die worden beheerd door uw hostingbedrijf. Uw hostingbedrijf stuurt uw verzoek nu door naar de computer waar uw website wordt gehost.

Deze computer wordt een webserver genoemd. Er is een speciale software geïnstalleerd (Apache, Nginx zijn twee populaire webserver-software). De webserver haalt nu de gevraagde website op en stuurt deze terug naar de browser.

Hoe verschilt de domeinnaam van webhosting?

Webhosting

Als een domeinnaam het adres van uw website is, dan is webhosting het huis waar uw website woont.

Dit is de eigenlijke computer waar de bestanden van uw website worden opgeslagen. Deze servers worden door hostingbedrijven als een dienst aangeboden.

Voor het maken van uw website heeft u zowel domeinnaam als webhosting nodig.

De domeinnaam kiezen

Domeinnamen zijn beschikbaar in veel verschillende extensies. De meest populaire is .com. Er zijn veel andere opties zoals .org, .biz, .tv en meer.

Er zijn ook landspecifieke domeinnamen die eindigen met de extensie van een land, zoals .nl voor Nederland, .de voor Duitsland, .ru voor Rusland.

Domeinnaam kopen?

U kunt voor domeinnamen bij veel bedrijven terecht. Een domeinnaam kost rond de 10 euro per jaar.

Bij een domeinnaamregistratie ontvangt u niet automatisch een hostingpakket. Daarvoor hebt u ook een website-hostingaccount nodig.

Veel WordPress-hostingbedrijven bieden ook domeinnaam registry diensten aan. Hiermee kunt u beide diensten onder één account beheren en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het wijzigen van de instellingen van de naamserver voor uw domein.

SEO Expert

Bureau SEO-SNEL is SEO Expert in Nederland. Onze SEO consultants praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Domeinnaam

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »