SEO SNEL bedrijfslogo

Material Design

Material Design

Material Design

Material Design is een ontwerptaal gemaakt voor het nieuwe OS van Google Android dat werd aangekondigd in de zomer van 2014. Hoewel de specificatie voornamelijk is gericht op aanraking gebaseerd ontwerp van mobiele apps, moet het mogelijk zijn om dezelfde ideeën te extrapoleren naar webdesign.

Wat is Material Design?

Google heeft rigoureuze online specificaties samengesteld voor hun Material Design ontwerptaal. Er is veel vakjargon voor Material Design om doorheen te bladeren, maar het is samen met Android gemaakt om een betere basis te leggen voor gebruikersinterfaces.

Het Material Design van Google beschouwt material design als een homogeen digitaal "weefsel" gemaakt met pixels. Gebruikers kunnen op dit material design tikken, vegen of knijpen en deze zal bewegen op basis van gebruikersinteractie. Mobiele interfaces worden gemaakt van gelaagde material design objecten zoals rechthoekige balken of ronde knoppen. Content (tekst, beelden, video) wordt plat op het material design gelegd.

Material Design: Mens-machine interactie

MDG is voornamelijk (maar niet uitsluitend) gemaakt voor mobiel (met name voor Android-apps in Play Store). Mobiel betekent niet alleen "kleinere schermen". Het betekent ook interactie met vinger versus muis. De vinger is veel groter dan de muis en heeft een andere gevoeligheid. Acties zijn geïmplementeerd om op een apparaat en het bijbehorende scherm te werken. Bovendien betekent dit dat de bewerkingen die op een mobiel scherm kunnen worden uitgevoerd veel beperkter zijn. Er zijn zoveel details die MDG en MUI op een goede manier aanpakken, maar deze komen niet noodzakelijk overeen met de behoeften van de meeste applicaties.

Als u een app voornamelijk voor Android of mobiel ontwikkelt en u niet over veel ontwerpresources beschikt; dan kunt u zeker profiteren van het adopteren van MDG. Desalniettemin wordt het zeer aangemoedigd om ervoor te zorgen dat u niet alles gebruikt zoals het is bedoelt en dat u het aanpast aan uw eigen behoeften.

Material Design effectief toepassen

Direct herkenbare functies uit de echte wereld, zoals knoppen, moeten gebruikers meteen laten zien wat ze moeten doen. Oppervlakten en naden / randen moeten deze aanvullen door hints aan te bieden. Gebruik realistisch licht / shadows om de ontwerpruimte te verdelen en bewegende delen te onthullen.

Gebruik een adaptief design - zorg dat de hiërarchie, kleuren, pictogrammen en ruimtelijke verhoudingen consistent zijn voor alle apparaten door middel van adaptieve versie selectie.

Bold, grafische en goed gekozen elementen voegen betekenis toe en zijn een lust voor het oog.

Maak ontwerpen vetgedrukt zodat gebruikers de hiërarchie onmiddellijk herkennen en kunnen focussen en de juiste betekenissen ervan. Dankzij het uitstekende gebruik van kleuren en witruimte, sterke beelden en grote typografie op het scherm kunnen gebruikers worden ondergedompeld in de ervaring.

Ontwerpen om gebruikers aan te zetten tot actie en functionaliteit te tonen door pictogrammen en oppervlakken als aanwijzingen te benadrukken.

Material Design: Maak berichten met beweging

Geef gebruikers de controle door wijzigingen weer te geven die rechtstreeks voortvloeien uit hun acties.

Laat animaties afspelen in één omgeving / fase, in continu vloeiende bewegingen.

Zorg ervoor dat de overgangen duidelijk, maar subtiel zijn: geen schokkerige / onvoorspelbare bewegingen.

Het combineren van gedurfde, weloverwogen ontwerpkeuzes met subtiliteit met betrekking tot hun natuurlijke reacties op gebruikersinvoer is van cruciaal belang. Als de gebruiker bijvoorbeeld een geselecteerd item in een groep objecten plaatst, moet de laatste opzij gaan en zich eraan aanpassen. In Material Design proberen we objecten geen magische dingen te laten doen, zoals verdwijnen of zelfstandig verder gaan. In plaats daarvan vertalen we de vertrouwdheid van de beperkte, fysieke wereld op schermen met onbeperkte mogelijkheden. Het oneindige scrollen op YouTube is daarvan een voorbeeld.

Material Design: Afgeronde hoeken

Het volgende kenmerk is de overvloed aan afgeronde hoeken - of op zijn minst een veel rondere afwerking van hoeken die technisch gezien al rond waren. Dit is een ander theme dat zich lijkt te verspreiden in de apps van Google en prominentie heeft gevonden in de meest recente designs. Een van de meest voor de hand liggende plaatsen waar dit terug te zien is, is in de Google Feed, maar het is ook duidelijk zichtbaar in de GoogleTasks-app, Google Pay, andere pagina's in de Google-app.

Material Design: Google Sans

Een ander aspect dat steeds duidelijker wordt, althans bij de eerste apps van Google die we tot nu toe hebben gezien, is de adoptie van 'Google Sans' als een lettertype voor de headers - maar niet als een complete vervanging voor het geliefde Roboto.

Material Design: Voeg shadows toe aan verschillende div elementen:

#voorbeeld 1 {

box-shadow: 6px 11px;

}

# voorbeeld2 {

box-shadow: 6px 11px # 888888;

Webdesign Gouda

Bureau SEO-SNEL helpt u om een moderne adaptive website te realiseren. Dankzij onze ervaren material-design developers weten we elk project te laten slagen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Material Design

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »