SEO SNEL bedrijfslogo

CMS

CMS

CMS

Een content management systeem (CMS) is software die wordt gebruikt voor het maken en beheren van digitale content. CMS wordt ook vaak gebruikt voor de afkorting Enterprise Content Management (ECM) en Web Content Management (WCM). Een ECM vergemakkelijkt de samenwerking op de werkplek door documentbeheer, budgetbeheer en functies voor het bewaren van records te integreren en eindgebruikers te voorzien van rolgebaseerde toegang tot de digitale assets van de organisatie. Een WCM faciliteert collaborative authoring voor websites. ECM-software bevat vaak een WCM-publicatiefunctionaliteit, maar ECM-webpagina's blijven meestal achter de firewall van de organisatie.

Het bedrijfsprobleem

U heeft een website of een intranet site en ze hebben een naturlijke groei doorgemaakt in de loop van de tijd en hoewel ze erg nuttig zijn, zijn ze verre van perfect.

Veel van de content is verouderd of onnauwkeurig, het is moeilijk om dingen te vinden, het bijwerken van de site is complex en het uiterlijk is aan het verouderen.

Erger nog, u bent alle pagina's op de site uit het oog verloren en door alle wijzigingen door uw webmaster te laten uitvoeren, stapelen de updates zich op.

Wat stond er vorige week op de site, of vorig jaar? U zou het niet kunnen zeggen. In het achterhoofd weet u dat dit u in een moeilijke positie zou kunnen brengen als een klant klaagt, maar er is weinig dat u eraan kunt doen.

U bent niet de enige met dit probleem. In feite is het het natuurlijke gevolg van het onderhouden van een site met behulp van tools zoals Dreamweaver of Frontpage.

Gelukkig zijn deze problemen op te lossen met een content management systeem, omdat deze specifiek zijn ontworpen voor het uitvoeren van dit soort taken.

Content beheren heeft betrekking op het maken, bewerken, archiveren, publiceren, samenwerken, rapporteren, verspreiden van website-content, gegevens en informatie.

Een voorbeeld van een CMS-toepassing is een webtoepassing die de volgende beheer- controlepaneel- of mogelijkheden om je website te beheren biedt:

• Maken, bewerken, publiceren, webpagina’s archiveren

• Artikelen maken, bewerken, publiceren en archiveren

• Maken, bewerken, publiceren, persberichten publiceren

• Maak, bewerk, publiceer, archiveer blogs

• Gebeurtenissen toevoegen / bewerken in een evenementenkalender

• Voorraad toevoegen / bewerken (producten), beschrijving, productspecificaties, prijzen, foto's, etc.

• Voer bestellingen in, bewerk ze of bekijk ze en druk pakbonnen en facturen af

Bekijk sitegegevens en statistieken

Systeemgebruikers die verschillende machtigingsniveaus hebben maken en bewerken voor verschillende secties van de bovenstaande administratie.

Een content management systeem of CMS is software die het maken, bewerken, organiseren en publiceren van content mogelijk maakt. WordPress is een Content Management Systeem, waarmee u uw content op internet kunt creëren en publiceren. Hoewel het meestal wordt gebruikt voor webpublicatie, kan het ook worden gebruikt om content op een intranet of op een computer te beheren.

Met WordPress hebben gebruikers volledige controle over de bestanden, documenten en het ontwerp en de weergave van de content. U hoeft geen enkele regel code te kennen om content te publiceren met behulp van WordPress. Het mooie van een goed content management systeem is dat elke gebruiker zijn content kan maken en beheren zonder enige technische knowhow.

CMS vergelijken: Drupal, Joomla en WordPress

Als u een website voor uw bedrijf wilt maken, vraagt u zich misschien af welk content management systeem (CMS) de beste keuze voor u is. Dit artikel vergelijkt drie van de meest gebruikte: Drupal, Joomla en WordPress. Alle drie zijn open-source software, en ze zijn allemaal gratis te downloaden en te gebruiken. Open-source betekent dat deze platforms voortdurend worden verbeterd om nieuwe internettechnologieën te ondersteunen en dat functies voortdurend kunnen worden uitgebreid.

Uw keuze hangt af van uw doelen, technische expertise, budget en wat u met de site wilt doen.

Voor een eenvoudig blog of een brochure-achtige site is WordPress de beste keuze (omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Ook voor mensen die geen developer zijn, is het een flexibel platform waarmee het ook mogelijk is om zeer complexe websites te maken).

Voor een complexe, op maat gemaakte site die schaalbaar is en uitgebreide content management opties vereist, is Drupal misschien wel de beste keuze.

Bent u op zoek naar iets ertussenin en wat makkelijk te leren is? Overweeg dan Joomla.

Wat u ook kiest elk platform heeft gepassioneerde en toegewijde ontwikkelaars- en communities, waardoor het gemakkelijk is om gratis ondersteuning te vinden via hun websites of via andere online forums of zelfs boeken. Bovendien is betaalde ondersteuning gemakkelijk verkrijgbaar bij externe bronnen, zoals consultants, ontwikkelaars en ontwerpers. Elk systeem biedt duurzaamheid op de lange termijn; ondersteuning blijft beschikbaar in de nabije toekomst.

Hoe meer tijd en moeite en hoe meer u kunt investeren in het leren van een systeem, hoe meer u ermee kunt doen. Met zowel WordPress als Joomla heeft u de mogelijkheid om uit een breed scala aan diensten en opties te kiezen, zodat u kunt aanpassen wat u wil.

WordPress Website laten maken

Bureau SEO-SNEL maakt voor u een professionele WordPress website met CMS. Dankzij onze front-end developers is maatwerk mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. CMS

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »