SEO SNEL bedrijfslogo

Profielfoto

Profielfoto

Profielfoto

Ondanks het belang van profielfoto's en afbeeldingen worden ze toch nog vaak over het hoofd gezien voor het gebruik bij marketingdoeleinden. Ze worden meestal gezien als iets dat weinig invloed heeft op de marketingdoelstellingen. Bovendien zijn er weinig, of geen, echte richtlijnen voor het gebruik van afbeeldingen om conversies en inkomsten te verhogen. Als gevolg daarvan, wordt het produceren van afbeeldingen voor een online marketing strategie of campagne vaak overgelaten aan een ontwerper.

Er zijn enkele eenvoudige richtlijnen die marketeers kunnen gebruiken om hun bij het gebruik van afbeeldingen te begeleiden. Hier enkele basisregels om de conversieratio te verbeteren.

Afbeeldingen voor een product of dienst

Bedrijven verkopen verschillende producten waarvoor ze afbeeldingen moeten koppelen aan het product of de dienst die zij aanbieden. E-commerce-bedrijven moeten productafbeeldingen weergeven die een metafoor bevatten. Een voorbeeld is een gelukkig persoon die het product ondersteunt, want dat is wat het bedrijf verkoopt.

Maatwerk afbeeldingen die zich tot uw publiek richten

Op maat gemaakte afbeeldingen die zich tot uw doelgroep richten is een ander voorbeeld van wat beelden voor marketing kunnen betekenen. Geslacht en leeftijd behoren tot de demografische eigenschappen die bepalen hoe iemand op een bepaald beeld reageert. Gebruik beelden van hoge kwaliteit.

Historisch gezien zijn landingspagina's de thuisbasis van beelden met een lage kwaliteit. Lage kwaliteit foto's zijn het meest voorkomende voorbeeld hiervan. Hoge kwaliteit beelden creëren de perceptie in de gedachten van de klant dat het aangeboden product hoogwaardig is. Dat leidt tot hogere conversieratio’s.

Gebruik afbeeldingen van hoge kwaliteit

Laat de klant zien

Beelden zijn ook effectiever wanneer ze de doelgroep weergeven. Een van de effectievere conversie tactieken is om de klant te laten zien met behulp van het product of de dienst. Dit laat een potentiële koper toe om het product te visualiseren. Het creëert een vorm van sociale validatie waardoor de potentiële koper meer geneigd is om te kopen, omdat deze ervan overtuigd is dat andere mensen al gelukkig gebruik maken van het product.

Maak beelden emotioneel aantrekkelijk

Veel producten zijn ontworpen om een emotionele reactie op te wekken bij de koper. Dat komt omdat de emotie die iemand op het punt van conversie voelt, vaak de drijvende kracht is of die persoon zal converteren of niet. Marketeers moeten beelden gebruiken die de emotie oproept en versterkt waarvoor het product is ontworpen.

Maak webpagina’s menselijker met profielfoto’s

Goede designers weten dat de weergave van gezichten naast een call to action de conversiepercentages verbetert. Een profielfoto toevoegen van een klantenservice medewerker kan het conversiepercentage met maximaal 20% verhogen.

Toon gedetailleerde afbeeldingen

Afbeeldingen zijn een geweldige manier om veel gedetailleerde informatie op een makkelijke manier te vertonen. Marketeers moeten klanten meerdere weergaven van het product bieden. In sommige gevallen kan een zoomfunctie of digitale loupe een effectieve techniek zijn om gedetailleerde afbeeldingen weer te geven.

Gebruik afbeeldingen om de klant te helpen

Door middel van eye tracking kunnen marketeers afbeeldingen zorgvuldig plaatsen en zo gebruiken om hun conversies te verbeteren.

Display advertenties

Steeds vaker worden afbeeldingen in de vorm van banners gebruikt op websites van derden om verkeer naar de site van het merk te sturen. Facebook advertenties zijn een voorbeeld hiervan.

De plaats van het beeld is cruciaal

Het is belangrijk om afbeeldingen te plaatsen op een manier die ondersteuning geeft aan hoe mensen gewend zijn om informatie te consumeren.

Vermijd verwarrende beelden

Verwarrende beelden die moeilijk te begrijpen zijn, hebben de neiging om klanten te verwarren en creëren de perceptie dat een product of dienst maar moeilijk kan worden gebruikt.

Grotere beelden werken

Verhogen grotere afbeeldingen conversiepercentages? Een groot beeld biedt veel voordelen die bijdragen aan hogere conversiepercentages. Ze zijn meestal van een hogere kwaliteit, waardoor ze makkelijker te begrijpen zijn en een sterkere reactie oproepen.

Priming

Priming is het gebruik van subtiele signalen, vaak in de vorm van afbeeldingen, om het toekomstige gedrag van een persoon te beïnvloeden.

Knoppen zijn ook afbeeldingen

Veel marketing teams verstaan onder beelden vaak foto's. Het is belangrijk om te onthouden dat er ook andere soorten beelden zijn. Call to action buttons, zijn hier een goed voorbeeld van. Als ze goed ontworpen zijn, dan kunnen ze de conversiepercentages verhogen. Met behulp van de juiste kleur, grootte en een call to action zijn het bewezen technieken voor het verbeteren van klikfrequenties.

Vergeet niet de kleurenpsychologie toe te passen

De primaire kleur van een afbeelding kan een wezenlijke invloed hebben op de conversiepercentages. Bepaalde kleuren veroorzaken specifieke reacties bij mensen. Groen en rood zijn twee populaire kleuren voor knoppen op bestemmingspagina's. Beiden ontlenen sterke reacties bij de bezoekers van de site en dit biedt marketeers twee goede mogelijkheden om te testen op effectiviteit.

Een afbeelding van een medewerker kan de converieratio verhogen!

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw conversieratio te verbeteren. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Profielfoto

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »