SEO SNEL bedrijfslogo

Retail

Retail

Retail

Een retail verkoop vindt plaats wanneer een bedrijf een product of dienst aan een consument verkoopt. De transactie zelf kan plaatsvinden via een aantal verschillende verkoopkanalen, zoals online, in een winkel, via directe verkoop of direct mail. Het aspect van de verkoop die het als een retailtransactie kwalificeert, is dat een eindgebruiker de koper is.

Soorten Detailhandel

Nederland telde in 2016 ruim 32.000 webwinkels en 95.630 fysieke winkelvestigingen. Van winkels tot restaurants en van kapsalons tot benzinestations, leveranciers voor het MKB en auto-bedrijven. Die bedrijven hebben 863.000 mensen in dienst, waardoor ze de grootste werkgever van de particuliere sector zijn.

Retail: Er zijn vier categorieën:

Dingen die lang meegaan - zoals apparaten, auto's en meubels.

Verzorgingsproducten of verbruiksgoederen - dingen zoals kleding, schoenen en toiletartikelen.

Eten - dingen zoals vlees, kaas en zuivel.

Kunst - dingen zoals schilderijen, boeken en muziekinstrumenten.

Binnen deze categorieën vindt u ook verschillende soorten winkels. Enkele van de meest voorkomende typen zijn:

Warenhuizen - de plek voor de consument om een verscheidenheid aan producten onder één dak te vinden. De Bijenkorf en de Hema zijn voorbeelden.

Speciaalzaken - grote detailhandelaren die zich specialiseren in een type product, zoals elektronica. Coolblue en Mediamarkt zijn voorbeelden.

Prijsstunters - warenhuizen die goedkope merken en producten leveren. Action en Primark zijn voorbeelden.

Groothandels - deze vereisen vaak dat je lid moet zijn om toegang te krijgen tot hun lage prijzen. Makro en Sligro zijn voorbeelden.

Niche-winkels – kleinere winkels gerund door liefhebbers. Buurtwinkels en lokale winkelgebieden.

E-tailers - online verkopers die via internet verkopen en producten leveren aan huis. Ze hebben meestal geen fysieke winkels. Wehkamp is hier een goed voorbeeld van.

De retailketen bestaat in het algemeen uit vier spelers: fabrikanten die de goederen leveren, groothandelaren of distributeurs die van fabrikanten kopen en verkopen aan detailhandelaren, en detailhandelaren die van groothandelaren kopen en vervolgens aan consumenten verkopen. Bij elke stap in de keten zit er een opwaardering, of winstmarge, ingebouwd in de aankoop. Fabrikanten berekenen hun kosten voor het maken van een product en voegen dan een winstpercentage toe voordat ze ze verkopen aan groothandelaren. Groothandelaren doen hetzelfde en voegen een winstpercentage toe bovenop wat ze voor de producten betaalden. En retailers voegen hun eigen winstmarge toe aan de inkoopprijs van het product voordat ze aan hun eindgebruiker, de gebruiker, worden verkocht.

Zo kan een product dat 1 Euro kost, worden verkocht aan groothandelaren voor 2 Euro. Groothandelaren kopen het voor 2 Euro en verkopen het dan aan retailers voor 4 Euro. En dan kopen retailers het voor 4 Euro en verkopen ze het aan consumenten voor 8 Euro.

Retail Verkooppunten

Om een verkoop te voltooien bieden de winkels traditioneel klanten aan om hun inkopen alvast naar een kassa te brengen, waar een medewerker de totale kosten berekent en de verkoop voltooid. Tegenwoordig hebben sommige supermarkten zelfscankassa’s, waar klanten hun artikelen kunnen scannen en betalen met een pinpas of contant geld. Klanten die online kopen, klikken om de gewenste producten te selecteren en vullen vervolgens hun iDEAL gegevens in om de verkoop te voltooien.

Winkel

Bureau SEO-SNEL helpt u om uw webshop of fysieke winkel via een omnichannel strategie succesvol te maken. Dankzij onze unieke aanpak weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Retail

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »