SEO SNEL bedrijfslogo

C-Block

C-Block

C-Block

Wanneer u zich aanmeldt bij een hostingbedrijf, ontvangt u een domein met een IP-adres op een webserver. Een IP-adres is vergelijkbaar met een postadres, omdat het mensen helpt uw site op internet te vinden.

IP-adressen bestaan uit vier verschillende secties, klassen genoemd. De klassen krijgen de letters A, B, C en D. IP-adressen worden geschreven in het formaat A.B.C.D. De A-klasse van een bepaald IP-adres is de eerste selectie van nummers, terwijl de B-klasse de tweede is, enz.

Wanneer twee IP-adressen verschillende C-Klasse en D-Klasse IP's hebben, maakt elk adres deel uit van een andere C-Klasse IP. Dit is belangrijk vanwege zoekmachineoptimalisatie.

C-Blocks en SEO

Als twee resellers van dezelfde host u twee hostingaccounts verkopen, is de kans groot dat ze allebei hetzelfde C-block hebben.

Google gaat ervan uit dat sites die worden gehost door twee verschillende hosts waarschijnlijk gescheiden zijn en dat de sites die daarop worden gehost, dus waarschijnlijk van verschillende mensen zijn. Er zijn mensen die moeite hebben met die veronderstelling, maar het is toch een van de dingen waar ze naar kijken.

Stel dat u een account had met een gedeeld IP-adres. U had bijvoorbeeld twee sites die beide 192.168.6.2 als IP gebruikten. Google zou geneigd zijn aan te nemen dat deze twee sites aan elkaar gerelateerd zijn, omdat ze zich op hetzelfde IP-adres bevinden. Dit kan een probleem zijn met gratis of goedkope hosts, die mogelijk duizenden websites hebben die op dezelfde gedeelde IP worden gehost. Normaal gesproken zou u dit proberen te vermijden als u meerdere sites had die naar elkaar zouden linken.

Laten we nu zeggen dat u 2 verschillende (statische) IP's heeft - uw host zou u waarschijnlijk 192.168.6.3 en 192.168.7.4 geven, in dit voorbeeld. Nou, dit zijn twee verschillende IP's, maar ze staan naast elkaar, nietwaar? Ze delen hetzelfde C-blok. Google zou deze waarschijnlijk ook als verwant beschouwen.

Maar wat als u samen met een andere site in de stad host? Misschien zouden ze een groep IP's toegewezen krijgen die eruit zien als 192.168.144.XXX. Welnu, dat 144 duidt nu een andere ISP aan, en daarom worden twee sites die op dit niveau worden gehost, eerder als niet-gerelateerd beschouwd, omdat de C-blokken verschillend zijn.

IP-adres classes

verschillende c-klasse ip-hosting

IP-adressen (met behulp van de IPv4-standaard) zijn onderverdeeld in 5 klassen:

Klasse A, eerste klasse

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Klasse E

Ze zijn als volgt gedefinieerd:

Klasse - Startadres - Eindadres

A 0.0.0.0 127.255.255.255

B 128.0.0.0 191.255.255.255

C 192.0.0.0 223.255.255.255

D 224.0.0.0 239.255.255.255

E 240.0.0.0 255.255.255.255

Elke IP-klasse heeft een doel en wordt als zodanig aan internet toegewezen:

Class - Doel

A Deze zijn ontworpen om te worden gebruikt in zeer grote bedrijven zoals Google.

B Deze zijn ontworpen om te worden gebruikt in middelgrote bedrijven.

C Ze zijn ontworpen voor gebruik in kleine bedrijven.

D Ze worden niet gebruikt in de publieke sector, maar worden gereserveerd voor multicast-adressering.

E Ze worden niet gebruikt in de publieke sector, maar worden gereserveerd voor wetenschappelijke studies.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. C-Block

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »