SEO SNEL bedrijfslogo

JavaScript

JavaScript

Javascript

JavaScript is een programmeertaal die wordt gebruikt om een webpagina interactief te maken. Het brengt een website tot leven – het zijn vaak de interactieve elementen en animaties die een gebruiker aanspreken. Als je ooit een zoekvak op een startpagina hebt gebruikt, live een voetbalwedstrijd volgt of op een site een video hebt bekeken, dan wordt dit mede mogelijk door het gebruik van JavaScript.

Wanneer u de componenten bekijkt waaruit een webpagina bestaat, dan vormt JavaScript het derde component, HTML en CSS zijn de andere twee. HTML schrijft de pagina, inclusief de tekst, afbeeldingen, etc. CSS wordt gebruikt om het uiterlijk van de webpagina aan te passen, inclusief de kleuren, lettertypen, etc. JavaScript wordt gebruikt om een dynamische component aan de webpagina toe te voegen. De meeste elementen op een pagina zijn programmeerbaar.

Het is embedded in de HTML van een pagina tussen de script -tags. Een extern JS-bestand kan worden gekoppeld, wat handig is als meerdere pagina's dezelfde code delen.

JavaScript bevat twee hoofdcomponenten:

Functions zijn blokken van JS-code die op commando worden uitgevoerd, en 'instructions' zijn acties die door de browser worden uitgevoerd. Alle JS 'code' is in wezen een reeks statements die in een bepaalde volgorde worden weergegeven.

Objects zijn de kerntaak van JavaScript. Alles is een object en alle objects hebben variabelen, of 'properties' en 'methods'.

JavaScript Concurrency model en Event Loop

Een groot verschil tussen JavaScript en andere concurrerende talen zoals Ruby, Python of Java, is dat het gelijktijdig (de uitvoering van meerdere instructiesequenties op hetzelfde moment) uitvoert via een programmeermodel dat de (event loop) gebeurtenislus wordt genoemd. Wanneer een gebeurtenis zoals een muisklik of mouseover in de browser plaatsvindt, slaat de JavaScript-runtime een bericht op in een berichtenwachtrij. Als er een callback-functie bestaat voor het bericht in de wachtrij, wordt deze de volgende keer dat deze in de lus wordt aangetroffen uitgevoerd. Op deze manier kunnen gebeurtenissen (events) callback-functies activeren wanneer er ergens in de toekomst een antwoord beschikbaar is. Het eindresultaat is dat een JavaScript-toepassing gelijktijdige bewerkingen op een enkele thread aankan.

Waarom JavaScript?

Toen JavaScript werd gemaakt, had het aanvankelijk een andere naam: 'LiveScript'. Maar de Java-taal was in die tijd erg populair, dus werd besloten dat het plaatsen van een nieuwe taal als een 'jongere broer' van Java zou helpen.

Maar toen het zich ontwikkelde, werd JavaScript een volledig onafhankelijke taal, met zijn eigen specificatie ECMAScript, en nu heeft het helemaal geen relatie meer met Java.

JavaScript is oorspronkelijk gemaakt als een browsertaal, maar wordt nu ook in veel andere omgevingen gebruikt. Op dit moment heeft JavaScript een unieke positie en is het de meest gebruikte browsertaal die volledige integratie mogelijkheden met HTML / CSS heeft.

Javascript Ontwikkelaar

Bureau SEO-SNEL helpt u met Javascript. Dankzij onze ervaren Javascript ontwikkelaars is het leveren van maatwerk mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Javascript

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »