SEO SNEL bedrijfslogo

SaaS

SaaS

SaaS

In de digitale wereld verwijst Software-as-a-Service (SaaS) over het algemeen naar een nieuwe en alternatieve manier om toegang tot software te krijgen, in tegenstelling tot meer traditionele toegangsmethoden.

Waar software in het verleden over het algemeen volledig werd gekocht en op een apparaat werd geladen, verwijst SaaS meestal naar een op een abonnement gebaseerd model waarbij de software in de cloud wordt gehost en via internet wordt gebruikt. Dit heeft een aantal voordelen voor consumenten, of het nu gaat om personen die software gebruiken voor privédoeleinden of om bedrijven.

Er zijn veel bekende voorbeelden van SaaS, waaronder Office 365, Google Apps, Salesforce, Citrix, Cisco WebEx en Netflix.

Voorbeelden van waar SaaS door bedrijven voor kan worden gebruikt:

Boekhouding en facturatie

Verkopen bijhouden

Planning

Prestatie monitoring

Communicatie (inclusief webmail en messaging)

SaaS of on-premise?

De eerste stap om deze vraag te beantwoorden, is om de complexiteit van uw bedrijf te bepalen. We adviseren SaaS doorgaans aan kleine tot middelgrote bedrijven met redelijk eenvoudige bedrijfsprocessen die op zoek zijn naar kostenbesparing. Waarom? SaaS-oplossingen zijn kosteneffectief, maar ze voldoen ook aan de complexe vereisten van grote ondernemingen. Als er nog een gebied is waar SaaS nog steeds mee bezig is om een oplossing voor te vinden dan is het hetzelfde niveau van functionaliteit leveren als dat van systemen op locatie.

Terwijl SaaS de functionele kloof dicht, blijft er een vrij grote kloof tussen de twee. Een middelgrote fabrikant die sterk ontwikkelde en op maat gemaakte autoonderdelen produceert, is bijvoorbeeld het meest geschikt voor een systeem op locatie, simpelweg omdat systemen op locatie al langer bestaan en meer functionaliteit hebben. Aan de andere kant vindt een fabrikant die gespecialiseerd is in schroeven en spijkers alle functionaliteit die ze nodig hebben in een SaaS-oplossing zoals NetSuite of Plex-systemen. Het komt er dus op neer dat u begrijpt wat de behoeften van uw organisatie zijn en welke oplossing u op korte en lange termijn het beste kan helpen.

De voors en tegens van Software as a Service

SaaS is een logische keuze voor bedrijven die hun IT kosten willen verlagen. Gemiddeld genieten bedrijven die overstappen op Software as a Service-abonnementen van een besparing van meer dan 15 procent.

SaaS is met name geschikt voor kleine bedrijven. In plaats van te investeren in extra interne servercapaciteit en softwarelicenties, kunnen bedrijven eenvoudig hun Software as a Service-abonnement op maandbasis aanpassen, waarbij de verbruiksvereisten omhoog en omlaag worden geschaald op basis van projecteisen en andere variabelen. Er is ook een toename in menselijke bandbreedte: interne IT-medewerkers worden bevrijd van de taken die gepaard gaan met on-premise hardware en software, waardoor ze projecten kunnen aanpakken die van meer vitaal belang zijn voor de toekomstige groei van het bedrijf. En omdat de IT-infrastructuur zich in het datacentrum van de serviceprovider bevindt, kan uw organisatie onmiddellijk weer aan het werk gaan in het geval van een storing of een storing.

Niemand is perfect, en SaaS is geen uitzondering. Bedrijven die meerdere Software as a Service-applicaties gebruiken of van plan zijn om software te verbinden met bestaande on-premise-apps kunnen tegen software-integratie problemen aanlopen. Beveiliging is een ander veelvoorkomend probleem voor bedrijven die SaaS overwegen: wanneer gevoelige bedrijfsgegevens en bedrijfsprocessen worden toevertrouwd aan een externe serviceprovider, moeten kwesties zoals identiteits- en toegangsbeheer worden aangepakt. Bedrijven moeten ook rekening houden met de nalevingsvoorschriften van de overheid die inherent zijn aan het opslaan van klantgegevens in een extern datacenter.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. SaaS

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »