SEO SNEL bedrijfslogo

Wixsite

Wixsite

Wixsite

Een Wixsite is er voor iedereen die behoefte heeft aan een professionele online aanwezigheid, maar dan zonder code te hoeven schrijven - of een dure designer voor honderden of zelfs duizenden euro’s te hoeven inhuren.

Wie gebruikt Wixsite?

Wixsite is de populairste website builder ter wereld. Volgens nieuwe cijfers die op 14 februari 2018 zijn geplubiceerd, heeft Wix momenteel meer dan 119 miljoen geregistreerde gebruikers en het host meer dan 90 miljoen websites.

Wixsite biedt meer dan 510 templates voor een breed scala aan industrieën en smaken. De templates van Wixsite zijn gevuld met dummy-content die eenvoudig te vervangen is door uw eigen tekst en foto's. U kunt desgewenst kiezen voor een leeg template.

Wanneer u lid wordt van Wixsite, zijn er twee manieren om een website te maken: u krijgt direct een site toegewezen (supereenvoudig) of u kunt een template aanpassen. De directe optie is Wix ADI (artificial design intelligence), Wix's geautomatiseerde tool voor het bouwen van sites. Vertel Wix ADI wat voor soort site u wilt, en het wordt gemaakt voor u.

Wixsite template editor

Wix gebruikt 'drag and drop'. Dit betekent dat u kunt klikken om meer of minder van uw template te selecteren en het vervolgens kunt slepen om het te verplaatsen naar waar u maar wilt.

U hebt geen toegang tot de HTML- of CSS-code om deze te bewerken of exporteren. U kunt een HTML-vak toevoegen, maar het is niet mogelijk om uw hele site te herschrijven. Extra functies hebben ook hun beperkingen. U kunt bijvoorbeeld alleen de video-achtergronden van Wix gebruiken. U kunt uw eigen video niet uploaden om het te gebruiken als achtergrond. Wix genereert automatisch een versie van uw website voor mobiele telefoons- en tablets. Maar het is geen 'responsive' of 'adaptive' site. In plaats daarvan is het een hele aparte site. U kunt het afzonderlijk bewerken, met verschillende koppen, menu's en andere content voor mobiele apparaten.

Wixsite App Market

Wix-apps zijn net als de 'plug-ins' die u aan WordPress kunt toevoegen, of de 'extensies' die u aan Chrome kunt toevoegen. Verschillende namen, maar ze doen in feite hetzelfde. Ze maken een platform nog krachtiger en laten u profiteren van het werk van honderden ontwikkelaars.

Mogelijkheden van Wixsite

• Maak aanpasbare formulieren aan, zoals aanmelden voor nieuwsbrieven.

• Organiseer peilingen en enquêtes om uw bezoekers te leren kennen.

• Maak en publiceer een online magazine.

• Accepteer klantenboekingen.

• Bied uw bezoekers een veelgestelde vragen pagina (FAQ) aan.

• Bied 24/7 live chat aan om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Ecommerce functies

Het is geen geavanceerd e-Commerce platform voor retailers. Het is ook geen gratis online webwinkel builder. Als u meerdere items via Wixsite wilt verkopen, dan moet u een Wix e-Commerce-abonnement of hoger afsluiten. Het bevat 20 GB opslagruimte voor al uw productfoto's en andere items. Wixsite berekent automatisch de belasting en verzendkosten voor u. Als uw online winkel meer dan ongeveer 10 verschillende producten bevat, bieden de ingebouwde tools van Wix mogelijk niet de mogelijkheden die u nodig hebt. Gebruik Wix Arena, waar u freelance-experts kunt vinden die u kunnen helpen bij het opzetten van een webwinkel.

Wixsite Apps

• Integreer eBay, Etsy en Amazon in uw Wixsite-winkel - en verkoop meer producten.

• Beheer een Facebook-winkel met behulp van de Wix-template editor.

• Accepteer online reserveringen.

• Voeg een beveiligingscertificaat toe, zodat uw klanten zich zekerder voelen.

Met Wix kunt u ook uw pagina-URL's (webadressen) aanpassen. Hiermee kunt u zoekwoorden invoegen waarmee u door zoekmachines gevonden wilt worden.

Wixsite Inloggen

Ga nu direct naar de Wixsite login en begin vandaag nog met het maken van uw website.

Wix Website

Bureau SEO-SNEL helpt u met de ontwikkeling van uw Wix website. Dankzij onze ervaren webdesigners is maatwerk mogelijk. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Wixsite

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »