SEO SNEL bedrijfslogo

Whitepaper

Whitepaper

White Paper

Een whitepaper is een gezaghebbend rapport over een specifiek onderwerp dat een goed onderbouwde oplossing voor een probleem biedt. Een whitepaper is vaak aanzienlijk langer dan eenvoudige blog post en daarnaast zeer specifiek, zowel in termen van beoogde doelgroep als onderwerp. Ze kunnen een origineel onderzoek presenteren, of een onderzoek dat is samengesteld uit andere betrouwbare bronnen.

Een Whitepaper:

• Gaat over een onderwerp dat mensen willen lezen.

• Is beschrijvend en professioneel.

• Heeft een geweldig intro.

• Benadrukt de waarde die u wilt creëren.

• Is goed georganiseerd.

De content van een whitepaper met problemen / oplossingen biedt nuttige informatie voor lezers die een probleem willen begrijpen, een probleem willen oplossen of hun werk beter willen doen.

Het kan uitleg voor een bepaald product, dienst, technologie of methodologie bevatten.

De vorm van een whitepaper met problemen / oplossingen bevindt zich ergens tussen een technische handleiding, glanzende brochure, academisch onderzoek en een tijdschriftartikel.

Een whitepaper over problemen / oplossingen is een overtuigend essay, gesponsord door een bepaalde organisatie om nuttige informatie te geven voor het overwinnen van een bepaald probleem, en is zo opgemaakt dat het eruitziet als een tijdschriftartikel.

Maak een whitepaper interessant

Ontdek wat uw doelgroep zou willen lezen. U kunt deze vraag stellen op sociale media of door naar Google te gaan en zo te zien wat mensen zoeken in relatie tot uw goederen of diensten. Streef ernaar een whitepaper te schrijven met nuttige tips en informatie die uw beoogde publiek op hun leven kan toepassen.

Whitepaper: Wees vriendelijk

Consumenten willen niet met een computer praten. Ze willen met een persoon praten. Hetzelfde idee is van toepassing op een whitepaper. Het moet klinken alsof het geschreven is door een mens, en alleen voor uw publiek. Om dit te doen, moet u schrijven met een conversationele toon. U wilt echter niet te nonchalant klinken. Let op uw woordkeuze en leun lichtjes op een professionele toon.

• Kies een gedenkwaardige titel.

• Wees (licht) overtuigend.

Bij het schrijven voor het web is het belangrijk om vast te houden aan korte zinnen en korte paragrafen. Gebruik opsommingstekens en andere hulpmiddelen om uw teksten leesbaar te maken.

Promoot uw whitepaper

Als niemand op de hoogte is van uw berichten, kan het even duren voordat de pageviews worden verhoogd. Of u kunt nu uw teksten promoten door een link te plaatsen op uw sociale media-accounts.

Whitepaper Bitcoin en Cryptocurrency

Wilt u meer te weten komen over Cryptocurrency, Bitcoin en Blockchain? Lees dan onze whitepapers over deze onderwerpen.

Whitepaper Schrijven

Bureau SEO-SNEL helpt u om een professioneel whitepaper te schrijven. Onze tekstschrijvers weten uw doelgroep aan te spreken. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. White Paper

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »