SEO SNEL bedrijfslogo

RSS

Wat is RSS en hoe gebruik ik het?

RSS

RSS staat voor Really Simple Syndication en het is een manier om informatie aan u te bezorgen. in plaats van dat u het moet gaan zoeken. Als u websites en blogs bezoekt om te zien of er iets nieuws te lezen is, verspilt u waarschijnlijk veel tijd en vindt u niet altijd iets nieuws. Met RSS kunt u zich abonneren op een blog of website en nieuwe gepubliceerde informatie ontvangen, zodat u er niet naar hoeft te zoeken. Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor een RSS-feed, ontvangt u het elke keer dat er een nieuw artikel wordt gepubliceerd in uw feedlezer. Een feedlezer verzamelt al uw feeds op één plek, zodat u ze gemakkelijk kunt beheren.

Wordt er nog steeds gebruik van gemaakt?

Ja en nee RSS-feeds zijn zeker nog steeds aanwezig (meer hierover later), maar ze zijn niet zo dominant als ze ooit waren. Sociale mediasites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en anderen zijn dé beste optie geworden voor het volgen van sites, het bekijken van feeds en het ontdekken van de nieuwste content. Andere online opties (zoals Google Nieuws) verzamelen gewoon links naar de nieuwste verhalen, met algoritmen om verhalen te selecteren die u misschien leuk vindt.

Het resultaat hiervan is dat er de afgelopen jaren minder belangstelling is voor RSS-feeds. Online merken moeten posten op sociale media om hun marketingdoelen te behalen, en ze willen misschien niet de extra tijd nemen om content ook via een aantal RSS-bestanden te verspreiden. Dit is de reden waarom de meeste nieuwe blogs of websites alleen een content abonnement biedt door ze te volgen op sociale media, maar geen RSS-feed meer hebben. Google ondersteunt zelfs geen RSS-feeds meer en Google Reader is al lang gestopt. RSS-feeds hebben echter nog steeds een functie.

Hoe werkt RSS?

RSS werkt door de auteur van een website op een eenvoudige manier een lijst met meldingen op zijn website te laten bijhouden. Deze lijst met meldingen wordt een "RSS-feed" genoemd. Mensen die geïnteresseerd zijn in het vinden van de laatste links of wijzigingen, kunnen deze lijst bekijken. Speciale computerprogramma's genaamd "RSS-aggregators" zijn ontwikkeld die automatisch toegang krijgen tot de RSS-feeds van websites waar u om geeft en die de resultaten voor u organiseren. (RSS-feeds en aggregators worden ook wel "RSS-kanalen" en "RSS-lezers" genoemd.)

Hoe kom ik erachter of een website een RSS-feed heeft?

Het komt nog steeds voor dat websites RSS-feeds hebben. Ze geven meestal het bestaan van de feed op de startpagina of nieuwspagina aan met een link naar "RSS", of soms door een oranje knop weer te geven met de letters "XML" of "RSS". RSS-feeds worden ook vaak gevonden via een link "Syndicate This". Tekst "RSS" -links verwijzen soms (er zijn veel variaties) naar een webpagina met uitleg over de aard van de aangeboden RSS-feeds en hoe u ze kunt vinden. De links zijn vaak rechtstreeks gekoppeld aan het RSS-feedbestand zelf.

Zodra u de URL van een RSS-feed kent, kunt u dat adres aan een RSS-aggregator verstrekken en de aggregator de feed voor u laten controleren. Veel RSS-aggregators zijn vooraf geconfigureerd met een lijst waaruit u kunt kiezen uit RSS-feed-URL's voor populaire nieuwswebsites.

Wat is een RSS feed reader eigenlijk?

Mogelijk gebruikt u al een vorm van feedreader en realiseert u zich dit niet eens. Als u gepersonaliseerde startpagina diensten zoals My Yahoo of My MSN gebruikt, heeft u ingebouwde RSS-mogelijkheden. Dat is hoe syndicated content zoals nieuws, weer en aandelenkoersen op uw persoonlijke pagina wordt weergegeven. U kunt ook content toevoegen van een blog of andere site die RSS gebruikt om updates aan te bieden.

Andere web-bases tools zijn voornamelijk bedoeld voor het lezen van feeds. Een van de meest populaire web-based feedlezers op dit moment is Bloglines, en het is ook nog eens gratis en eenvoudig om mee te beginnen.

Hoe uw WordPress RSS-feed te promoten

Als WordPress-gebruiker publiceert uw website automatisch al een RSS-feed. U kunt uw RSS-feed vinden door / feed / aan het einde van het adres van uw website toe te voegen. Bijvoorbeeld:

https://www.seo-snel.nl/feed/

Vergeet niet om seo-snel.nl te vervangen door uw eigen domeinnaam.

U kunt bezoekers aanmoedigen zich te abonneren op uw RSS-feed door een RSS-pictogram toe te voegen aan uw zijbalk of een andere prominente locatie.

Hoe kunt u websites toevoegen aan uw RSS-lezer?

Websites maken dit proces steeds makkelijker voor u. Wanneer u op uw favoriete website bent, zoekt u een klein oranje pictogram met de letters RSS of XML. Wanneer u op dat pictogram klikt, voegt u dat webadres of die link toe aan uw reader. U kunt ook zoeken naar een website in uw reader en deze toevoegen aan uw feed.

Het mooie van RSS-feeds is dat ze meestal makkelijk aan te passen zijn in uw reader of op de website die u volgt.

Selecteer een gespecialiseerde Google-nieuws melding die u via uw feed wordt bezorgd. Stel zoekparameters in op voor iets dat u hoopt te vinden en ontvang updates die overeenkomen met uw zoekkwalificaties.

Zelfs met de talloze andere manieren die tegenwoordig beschikbaar zijn om informatie te ontvangen, word de RSS-feeder nog steeds gebruikt.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. RSS

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »