SEO SNEL bedrijfslogo

Wayback Machine

Wayback Machine

Wayback Machine

Wayback Machine is een digitaal archief van internetcontent, bestaande uit snapshots van webpagina’s die in de loop van de tijd genomen zijn. De frequentie van momentopnamen van webpagina's is variabel, dus niet alle updates van de website worden geregistreerd. Er zijn soms intervallen van meerdere weken of zelfs jaren tussen de momentopnames. Momentopnamen van webpagina's worden meestal pas na meer dan zes maanden nadat ze zijn doorzocht en gearchiveerd online beschikbaar.

The Wayback Machine werd in 1996 opgericht door Brewster Kahle en Bruce Gilliat, die ook de oprichters waren van een bedrijf dat bekend staat als Alexa Internet, nu een bedrijf van Amazon. Alexa is een zoekmachine en analytics bedrijf dat als een primaire aggregator van internet content bronnen, domeinen, voor Wayback Machine fungeert. Individuen kunnen ook een webpagina uploaden en publiceren naar The Wayback Machine voor archivering.

Content die is opgeslagen in het geheugen van Wayback Machine wordt verzameld met spidering of webcrawlingsoftware. De spidering-software van de Wayback Machine identificeert een domein, vaak met behulp van Alexa, en volgt vervolgens een reeks regels voor het catalogiseren en ophalen van content. De content wordt vastgelegd en opgeslagen als webpagina's.

De momentopnamen die beschikbaar zijn voor een specifiek domein kunnen worden bekeken met behulp van de formule Uniform Resource Locator (URL) in de onderstaande tabel. Met de URL-formule wordt de term domein.nl (vetgedrukt) gewijzigd in de betreffende domeinnaam en vervolgens ingevoerd in het veld Uniform Resource Identifier (URI) van een browser. https://web.archive.org/web/*/seo-snel.nl/

Overheden over de hele wereld hebben van tijd tot tijd sterk telecomoperators nodig om een aantal websites, zoekmachines en social-mediaplatforms te blokkeren. De Chinese overheid heeft de toegang tot Google en Facebook beperkt terwijl Twitter wordt geblokkeerd in Iran. Verschillende torrent- en pornosites zijn in augustus 2015 door internetserviceproviders (ISP's) geblokkeerd.

Op welke manier is Wayback Machine nuttig?

Voor het ophalen van informatie

Naast het ophalen van informatie, is het ook handig wanneer uw website wordt verwijderd en u geen back-up hebt. Dan is het een optie om de content van Wayback Machine af te halen en opnieuw te beginnen met bouwen. Zorg er trouwens voor dat er regelmatig een back-up van uw website wordt gemaakt.

Bepaal de website-indeling of pagina leeftijd

Ons team heeft Wayback Machine een aantal keren gebruikt om klanten te helpen bepalen hoe oud hun site is of hoe lang bepaalde content op hun site is gepubliceerd. Het kan ook een handig hulpmiddel zijn om te bewijzen dat uw content origineel is, wanneer andere bedrijven uw content dupliceren.

Sla een webpagina op

Het internetarchief heeft nog nooit een lijst gepubliceerd van de websites die het archiveert. En het heeft ook nog niet het algoritme onthuld die het gebruikt om te bepalen wat op te slaan en wanneer. Als u hebt vastgesteld dat uw site niet door WaybackMachine is gearchiveerd, dan heeft u de optie om een webpagina op te slaan zoals deze op dit moment is. Plak uw URL in het veld en klik op opslaan. De webpagina wordt onmiddellijk gearchiveerd, zodat u er op elk gewenst moment in de toekomst weer naar kunt verwijzen.

Houd uitgevers verantwoordelijk

Door de bovenstaande vastlegfunctie te gebruiken, kunt u vrijwel elke webpagina archiveren, niet alleen uw eigen site, maar ook die van anderen. Dus als ze de content later wijzigen, hebt u nog steeds een bewijs van wat er oorspronkelijk is gepubliceerd.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Wayback Machine

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »