SEO SNEL bedrijfslogo

Clickbait

Wat is Clickbait?

Clickbait

Eenvoudig gezegd, clickbait is een stukje content dat opzettelijk teveel belooft of een verkeerde voorstelling van zaken geeft om gebruikers naar een bepaalde website te trekken. Over het algemeen vangt clickbait gebruikers met een sensationele titel - zoals 200% Korting, of "3 Artikelen Gratis" - maar slaagt er dan niet in om de impliciete verwachtingen van de gebruiker waar te maken.

Een van de meer populaire typen clickbait-content is het produceren van "listicles" die content van andere sites verzamelen om een breder scala aan gebruikers naar één site te trekken.

Clickbait-artikelen hebben de neiging om minder dan 300 woorden lang te zijn en bevatten normaal geproken geen originele ideeën of content. In plaats daarvan zijn het samenvattingen van langere verhalen of ingesloten video's die elders kunnen worden gevonden en die na inspectie niet noodzakelijk overeenkomen met de bijbehorende titel.

Veel eigenaren van kleine bedrijven en marketingbureaus gebruiken clickbait graag omdat het een supersnelle manier is om webverkeer en resultaten te genereren. Met name branchespecifieke listicles kunnen gebruikers veel tijd en energie besparen door informatie zelf te verzamelen. De daaropvolgende toename in het verkeer dat deze content genereert, kan de aanwezigheid van een website in een zoekmachine fors verbeteren. Over het algemeen genomen is dat een win-win situatie.

Of dat het verkeer zich rechtstreeks vertaalt naar hogere conversiepercentages en een toename van de omzet is moeilijk te zeggen. Maar als bedrijven te veel op clickbaiting vertrouwen, kan het vaak slecht met hen aflopen

Waarom Clickbait wordt gebruikt

Clickbait-technieken kunnen voor zowel goede als slechte doeleinden worden gebruikt. Wat de goede kant betreft, is dat het promoten van kwaliteitscontent voor een groot publiek. Daarnaast heb je de virale promotie van content van een gemiddelde kwaliteit met als enig doel inkomsten te genereren. Ten slotte, aan de "donkere kant" van het spectrum, is er clickbaiting met als doel het promoten van kwaadwillende links naar malware, phishing-sites voor oplichtingspraktijken, enz.

Hackers en oplichters willen een zo breed mogelijk publiek bereiken, net zoals adverteerders dat doen. Als ze u ertoe kunnen aanzetten om op een link te klikken, kunnen ze u mogelijk misleiden om kwaadwillende software op uw computer te installeren. Ze kunnen u ook naar een phishing-site of een andere oplichting gerelateerde website sturen.

Net zoals traditionele adverteerders traffic incentives en affiliate marketing programma's hebben, hebben de slechteriken ook soortgelijke, zij het meer sinistere incentivesystemen die bekend staan als Malware Affiliate Marketing-programma's, waar hackers en oplichters andere hackers en oplichters betalen om computers te infecteren met malware, scareware, rootkits, etc.

Waarom doen uitgevers het?

Twee woorden: paginaweergaven. De meeste sites gebruiken verkeerscijfers zoals paginaweergaven of unieke bezoekers om te factureren en hun algemene succes te meten. Een nieuwssite lanceren is niet eenvoudig.

De meeste uitgevers maken zich schuldig aan het gebruik van clickbait om verhalen te promoten, want als het erop aankomt, klik je nog steeds. Lezers nemen het aas en de uitgever wordt beloond met een paginaweergave.

Iedereen die informatie online probeert te verspreiden, is overgeleverd aan de grote bedrijven zoals Facebook en Google die mensen helpen hun content te ontdekken. Uitgevers worden voortdurend uitgedaagd door veranderende algoritmen en de taak om verhalen opnieuw te ordenen en te optimaliseren voor sociale distributie - daarom kan de formule voor clickbait veranderen, maar het bestaan van sensationele, opvallende krantenkoppen verdwijnt nooit helemaal.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Clickbait

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »