SEO SNEL bedrijfslogo

Marketplace

Marketplace

Marketplace

Een Marketplace-platform is een vorm van e-commerce die potentiële kopers en verkopers allemaal binnen één platform verbindt om te helpen huren, kopen, ruilen of onderhandelen.

Traditionele e-commerceplatforms zijn niet gebouwd om het multi-vendor-model te hanteren waarin marketplaces worden gebruikt. Met meerdere kopers en verkopers, maken marketplaces het gemakkelijker om met elkaar transacties uit te voeren.

Welke soorten marketplaces zijn er?

E-commerce: transacties die online worden uitgevoerd.

M-Commerce: transacties die worden uitgevoerd op een mobiel apparaat.

Peer-to-Peer: gedecentraliseerd model dat individuen ertoe brengt goederen en diensten rechtstreeks te kopen of verkopen zonder tussenkomst van een derde partij.

Business-to-Consumer (B2C): platform dat alleen transacties tussen bedrijven aan consumenten uitvoert.

Business-to-business (B2B): platform dat alleen transacties tussen bedrijven uitvoert.

Consumer-to-Consumer (C2C): platform dat alleen transacties uitvoert tussen consumenten en andere consumenten.

Crowdfunding: platform dat het mogelijk maakt om fondsen of kapitaal te zoeken voor een nieuwe onderneming.

Wat zijn de verschillende classificaties van marketplaces?

People– People-based marketplace waar mensen in contact kunnen komen met experts en kunnen communiceren met specialisten.

Bijv: werkspot, zoofy

Producten - Productgebaseerde marketplace waar mensen producten kunnen kopen en verkopen.

Bijvoorbeeld: Bol.com, eBay, Amazon

Plaatsen - Op plaatsen gebaseerde marketplace waar mensen onroerend goed kunnen kopen, huren of ruilen.

Bijvoorbeeld: Airbnb, Funda

Projecten - Projectgebaseerde marketplace waar mensen kunnen samenwerken, bijdragen en delen.

Bijvoorbeeld: Linkedin, Facebook-groepen.

Hybride - Een combinatie van een van de hierboven genoemde classificaties.

Bijvoorbeeld: Marktplaats, Speurders.

Partners – master franchise en franchisenemers. op basis van betalen voor plaatsing of functies.

Voorbeelden: Indeed, Telefoonboek, Telefoongids.

Op advertentie gebaseerde marketplaces brengen leveranciers kosten in rekening voor betaalde plaatsing. Als u bijvoorbeeld TheFork bezoekt en naar restaurants zoekt, krijgt u een lijst van de top 10 restaurants in uw omgeving, gerangschikt volgens hun algoritme.

Transactionele marketplaces

Voorbeelden: Uber, Ebay, Expedia,

Transactionele marktplaces verdienen geld wanneer een transactie plaatsvindt. Dit soort marketplaces neemt meestal een percentage van de totale transactie in beslag. Het voordeel hiervan is dat leveranciers alleen hoeven te betalen als ze geld verdienen. On-demand services zoals Uber vallen in deze categorie.

Lead generatie

Sommige marketplaces verzamelen informatie aan de vraagzijde en verkopen die informatie - een zogenaamde lead - aan leveranciers.

De opkomst van de marketplace

Marketplaces zijn platforms waar bedrijven hun producten of diensten aan hun klanten kunnen verkopen. Dit kan door het verzamelen van productinformatie, die vervolgens wordt geüpload naar de marketplace. Met deze procedure kunt u uw lokale onderneming gemakkelijk in een mum van tijd veranderen in een internationale onderneming. Ze doen dit door de betaling en verwerking van bestellingen af te handelen. Dit kan worden gezien als een extra beveiligingsniveau voor zowel de koper als de verkoper. Wanneer een bestelling wordt geplaatst, garandeert en legitimeert de marketplace dat de betaling niet frauduleus is. Klantenservice / tevredenheid is ook een groot deel van hun taak als contactpersoon tussen de koper en de verkoper.

Populaire internationale marketplaces

Deze populaire internationale marketplaces zijn Amazon, Zalando, Alibaba TMall en Mercado Libre. De meeste landen hebben ook sterke nationale spelers zoals Bol.com (Nederland) en Allegro (Polen).

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Marketplace

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »