SEO SNEL bedrijfslogo

Instant Messaging

Instant Messaging

IM

'IM' – de afkorting voor 'Instant Messaging' - is een real-time communicatiedienst tussen computers. IM dat we kennen van de openbare online chatrooms in de jaren 90 en 2000 is de laatste jaren geëvolueerd en is tegenwoordig behoorlijk geavanceerd. De meeste mensen maken bijna dagelijks gebruik van instant messaging. IM wordt zelfs in veel bedrijven als productiviteitssoftware gebruikt. Enkele van de grote IM-spelers zijn Microsoft Lync, Trillian, Brosix, Digsby, AIM, Gtalk en Nimbuzz.

IM software werkt hetzelfde als e-mail en sms tekstberichten, maar dan met de snelheid van een chatroom. Beide partijen zijn tegelijkertijd online en ze 'praten' met elkaar door tekst in te typen en kleine afbeeldingen te verzenden.

Instant Messaging verschilt van e-mail door de snelheid van de berichtenuitwisseling. IM vindt vaak plaats in sessies, heeft een begin en een einde is bedoeld om een persoonlijk gesprek na te bootsen en de berichten zijn vaak korter. Bij e-mail wordt er vaak een andere schrijfstijl gebruikt en zijn de berichten meestal langer.

Hoe werkt instant messaging?

Over het algemeen moeten IM-gebruikers elkaars gebruikersnaam of schermnaam weten om een IM-sessie te starten of om ze toe te kunnen voegen aan hun contactenlijst of vriendenlijst. Zodra de ontvanger is geïdentificeerd en geselecteerd opent de afzender een IM-venster om de sessie te starten.

Om ervoor te zorgen dat instant messaging naar behoren werkt, moeten beide gebruikers tegelijkertijd online zijn, hoewel tegenwoordig vrijwel alle instant messaging-platforms asynchrone interacties toestaan tussen online en offline gebruikers. Wanneer offline messaging niet wordt ondersteund resulteert een poging om een onbeschikbare gebruiker een IM te geven in een melding dat de verzending niet kan worden voltooid. Bovendien moet de beoogde ontvanger bereid zijn om instant messages te accepteren, omdat het mogelijk is om bepaalde gebruikers te weigeren.

Wanneer een IM wordt ontvangen, wordt de ontvanger gewaarschuwd door middel van een venster met het binnenkomende bericht. Of, afhankelijk van de instellingen van de gebruiker kan een venster aangeven dat een IM is ontvangen samen met een venster om deze te accepteren of te weigeren. Veel IM-clients stellen de gebruiker ook hoorbaar op de hoogte door middel van een geluid. De gebruiker kan ook visueel worden gewaarschuwd door het IM-venster of het taakbalkpictogram te laten knipperen wanneer een bericht is ontvangen.

Hoewel IM-clients in het verleden vaak waren gebaseerd op eigen protocollen - waardoor gebruikers beide dezelfde software moesten gebruiken om te kunnen communiceren - is de acceptatie van open standaarden gebruikelijker geworden. Dit heeft de opkomst van multi-platform instant messengers mogelijk gemaakt, zoals Pidgin en Trillian.

Een andere belangrijke verandering in IM is de manier waarop deze moet worden gebruikt. IM op desktop moest worden gedownload en geïnstalleerd, instant messaging zoals we deze tegenwoordig gebruiken is meestal een functie binnen een andere dienst - zoals Facebook, Gmail en Skype - of als een mobiele app zoals WhatsApp Messenger.

Populaire instant messaging-software

Hieronder volgt een lijst met populaire IM diensten voor consumenten en ondernemingen:

• Apple Messages (voorheen iMessage)

• Cisco Jabber (gebaseerd op Jabber)

• Facebook messenger

• Google Hangouts (voorheen Google Talk)

• IBM Sametime

• ICQ

• Line

• Pidgin

• Microsoft Skype (inclusief Skype voor Bedrijven)

• Slack

• Telegram

• Trillian

• Viber

• WeChat

• WhatsApp messenger

Windows Live Messenger

Yahoo Messenger

Vaak is de instant messaging software verbonden met andere diensten. U kunt Skype gebruiken, wanneer u een gratis account aanmaakt. Bij Microsoft wordt het gratis aangeboden als onderdeel van MSN, AOL biedt het aan AOL-leden. Sociale netwerksites zoals Facebook bieden ook messaging-diensten aan. Ze kunnen niet allemaal met elkaar kunnen communiceren. Dus wanneer u AOL AIM gebruikt dan kunt u niet met MSN-leden praten. Een oplossing kan zijn om Adium te gebruiken dit is software die met verschillende partijen kan communiceren.

De meeste IM aanbieders hebben onderstaande functies:

• Instant messages - Verzend berichten heen en weer met een vriend die online is.

• Chat - Maak een chatroom aan met uw vrienden of collega's.

• Links - Deel links naar uw favoriete websites.

• Video - Verzend en bekijk video's en face-to-face chatten met vrienden.

• Geluiden - Speel geluiden af.

• Bestanden - Deel bestanden door ze rechtstreeks naar uw vrienden te sturen.

• Praten - Gebruik internet in plaats van een telefoon om met uw vrienden te praten.

• Streamingcontent - Realtime nieuws.

• Mobiel- Stuur berichten met uw mobiele telefoon.

SEO bureau

Bureau SEO-SNEL zorgt voor meer websitebezoekers en een hoger conversiepercentage. Dankzij onze Conversie Optimalisatie specialisten weten we waar uw kansen liggen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. IM

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »