SEO SNEL bedrijfslogo

Webshop

Webshop

webshop

U heeft het besluit genomen om een webshop te beginnen en nu bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met de ontwikkeling hiervan. Een webshop is anders dan een website omdat deze gevuld is met artikelen en productinformatie. De homepage is de startpagina van uw winkel. Vanuit deze online etalage beginnen klanten met het zoeken naar producten. Van hieruit is het de bedoeling dat klanten zo snel mogelijk een aankoop kunnen doen en afrekenen. De trend om aankopen te doen met mobiele apparaten is al een tijdje gaande en lijkt dan ook niet meer te stoppen. Denken vanuit de gedachte dat de potentiële koper zijn smartphone gaat gebruiken om aankopen te doen is dan ook steeds vaker aan de orde.

Webshop Design

design bieden we u ultra-moderne responsive templates aan. Helemaal aangepast in de huisstijl compleet met logo. Heeft u zelf al afbeeldingen die we mogen gebruiken? Geen probleem we zorgen ervoor dat u zich helemaal op uw gemak voelt met uw nieuwe website.

Snelle laadtijd Webshop

Wat is er nu mooier dan een website die snel laadt en waar u binnen 1 minuut uw bestelling kunt doen inclusief afrekenen. Niets toch? De snelheid van een webshop is belangrijk, maar daarmee is niet gezegd dat dit ook makkelijk is te realiseren is. Zeker niet als we het praten over grote webshops met duizenden artikelen.

Webshop: Mensen Veilig en Snel laten afrekenen met iDEAL

Betalen met iDEAL is de makkelijkste, veiligste en snelste manier van afrekenen voor klanten. Standaard bouwen we deze optie voor u in. Vertrouwen dat is waar het de consument om te doen is tegenwoordig. Heeft uw webwinkel een keurmerk en goede recensies dan is dit voor de meeste consumenten een goede reden om bij u te kopen. Om het nog makkelijker te maken voor uw klanten kunt u ze de mogelijkheid bieden om achteraf te betalen met Afterpay.

Beveiligde Hosting SSL HTTPS

Omdat het een webwinkel betreft leveren we standaard een website met een beveiligde verbinding. Hierdoor straalt uw website nog meer vertrouwen uit naar uw klanten. De gegevens van u en die van uw klanten moeten beveiligd worden. Sinds een half jaartje geldt er een rankingboost in de zoekresultaten voor websites die gebruik maken van SSL encryptie.

Webshop Beheer

Het beheren van de webshop doet uzelf. Dankzij het klantvriendelijke CMS van WordPress kan iedereen dit. Heeft u desondanks hulp nodig met het optimaliseren van uw website neem dan direct contact met ons op.

Webshop optimalisatie

We zijn uw partner als het gaat om Webshop optimalisatie en Webwinkel SEO. We zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw webshop beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. webshop

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »