SEO SNEL bedrijfslogo

Youtube Adverteren

YouTube Adverteren

YouTube Adverteren

Het voordeel van videoadvertenties op YouTube is dat u alleen betaalt wanneer iemand ervoor kiest om uw video te bekijken, door erop te klikken of door het helemaal te bekijken. Dit betekent dat uw video's worden bekeken door een publiek waarvan u weet dat het geïnteresseerd is in wat u te vertellen hebt.

YouTube is het op één na grootste internetplatform na Google, met een publiek van 1,8 miljard maandelijkse gebruikers. Dagelijks wordt meer dan 1 miljard uur aan video gekeken op YouTube. Video-advertenties zijn enorm effectief. Meer dan negentig procent van de smartphonegebruikers koopt iets of is dat van plan na het zien van een video-advertentie.

Soorten YouTube-advertenties

Er zijn zes soorten YouTube-advertenties:

• Videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen – TrueView advertenties

• Videoadvertenties die niet kunnen worden overgeslagen – Non-skippable video ads

• Bumper advertenties – Bumper ads

• Overlay advertenties – Overlay ads

• Display advertenties – Display ads

• Sponsored cards

Nieuwe Youtube functionaliteiten

• TrueView for Reach

• TrueView for Action

• Smart Bidding-strategie genaamd Maximize Lift

Adverteerders betalen alleen voor TrueView InStream-advertenties wanneer kijkers 30 seconden naar de video hebben gekeken of interactie met elementen uit de advertenties hebben. Met TrueView for Reach kunnen advertenties van zes tot minder dan 30 seconden worden weergegeven. De advertenties zijn geoptimaliseerd voor efficiënt bereik.

Hoe TrueView For Action campagnes werkt:

TrueView for Action campagnes zijn beschikbaar voor videocampagnes op YouTube en bestaan uit een CTA (call-to-action) en een kop.

Hier zijn enkele extra feiten die retailers en adverteerders moeten weten over TrueView for Action, waaronder:

• TrueView for Action campagnes kunnen alleen worden uitgevoerd op de InStream-advertentie-indeling. Dit betekent dat ze voor, tijdens of na een andere video op YouTube worden afgespeeld. Deze advertenties bieden kijkers ook de mogelijkheid om de advertentie na 5 seconden over te slaan.

• Koppen kunnen maximaal 15 tekens bevatten en is de primaire regel tekst naast uw videoadvertentie.

• Koppen promoten uw product of dienst.

• CTA kunnen maximaal 10 tekens bevatten en worden naast uw kop weergegeven.

• CTA leiden mensen naar de website die u opgeeft als uw uiteindelijke URL.

TrueView for Action campagneadvertenties kan de engagement (betrokkenheid) van kijkers vergroten en mensen aanmoedigen actie te ondernemen nadat uw video is afgespeeld.

TrueView advertenties

TrueView advertenties zijn de beste manier om merkbetrokkenheid op YouTube te vergroten. Merken die TrueView-advertenties plaatsen, zien de betrokkenheid bij hun andere YouTube-content vaak met maximaal 500 procent toenemen.

TrueView advertenties kunnen na vijf seconden worden overgeslagen, dus het is belangrijk dat die eerste vijf seconden indruk maken. Als bedrijf hoeft u alleen voor deze advertenties te betalen wanneer de kijker 30 seconden of langer kijkt.

TrueView advertenties zijn er in twee indelingen: InStream advertenties en Discovery advertenties. Hier volgt een kort overzicht van de verschillen tussen de twee:

InStream advertenties

• Advertentielocatie: YouTube video's, apps, games en video's in het Google Display Netwerk

• Videolengte: 3 minuten, max. (> 30 seconden aanbevolen)

• Klikken gaan naar: uw website

Discovery advertenties

• Advertentielocatie: YouTube-video's en zoekresultaten (inclusief mobiel), YouTube startpagina van de app, 'gerelateerde video's' en video-overlays

• Videolengte: geen limiet

• Titel: maximaal 25 tekens

• Tekst: 2 regels, elk maximaal 35 tekens

• Klikken gaan naar: uw website (overlay-banner) of uw video (video thumbnail)

Non-Skippable YouTube advertenties

YouTube advertenties die niet weg geklikt kunnen worden, worden betaald op basis van CPM (kosten per 1.000), wat betekent dat u betaalt per 1000 weergaven. Deze langere advertenties zijn een krachtige manier om een diepgaand, meer genuanceerd verhaal te vertellen.

Bumper advertenties

Bumper ads zijn non-skippable advertenties, maar worden vaak verguisd omdat ze maar maximaal zes seconden duren. Net als advertenties die niet kunnen worden overgeslagen, worden bumper advertenties op CPM-basis betaald. Door hun korte duur zijn ze ideaal voor mobiel gebruik.

Overlay advertenties

YouTube overlay advertenties zijn banneradvertenties die u vaak aan de onderkant van een video ziet. Dit kunnen eenvoudige tekstadvertenties zijn.

Display advertenties

Display advertenties verschijnen boven de lijst met videosuggesties. Display advertenties op YouTube kunnen worden beheerd vanuit AdWords.

Cards en gesponsorde cards

Cards zijn kleine CTA (call to action) pop-ups die u kunt instellen voor weergave in de YouTube-player. U kunt ze gebruiken om uw video’s op desktop en mobiel interactief te maken.

U kunt YouTube advertenties beheren via uw Google AdWords account. Net als bij traditionele AdWords advertenties, kiest u hoeveel u wilt uitgeven.

YouTube-advertenties maken deel uit van uw AdWords-account. Net als bij pay per click advertenties heeft u controle over uw dagbudget. Het unieke is dat u alleen betaalt als iemand uw advertentie volledig bekijkt. Als kijkers de advertentie overslaan voordat deze voorbij is, betaalt u niet voor het afspelen van die videoadvertentie.

U kunt videocampagnes in AdWords maken in verschillende videoformaten om op deze manier klanten op YouTube- en andere video-partnersites te bereiken.

YouTube-advertenties hebben target opties waarmee u uw doelgroep kunt verfijnen op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesses en nog veel meer. Met behulp van Analytics kunt u de prestaties van advertenties zien en verbeteren.

Wanneer u een AdWords TrueView (YouTube) - campagne wilt maken, moet u uw videoadvertentie uploaden naar uw YouTube-account en vervolgens:

• Selecteer de YouTube videoadvertentie voor uw campagne

• Maak uw videoadvertentie

• Bepaal hoeveel u bereid bent te betalen

• Kies uw doelgroep

Maak content die relevant en interessant is

Dit is regel nummer één wat content creatie betreft. YouTube advertenties en uw andere video content voegen een enorme waarde toe aan uw merk.

YouTube afspeellijsten

Een samengestelde lijst met gerelateerde video's samenstellen is een geweldige manier om uw kanaal te promoten en ervoor te zorgen dat kijkers betrokken blijven. Video's op uw kanaal moeten samenhangend zijn om zo het complete verhaal te kunnen vertellen.

Geef relevante titels aan uw advertenties

U wilt de juiste eerste indruk geven van uw YouTube-advertenties, dus houd uw titels simpel.

Publiceer regelmatig nieuwe content

Wanneer u een YouTube-kanaal start om uw merk te promoten, dan moet u regelmatig nieuwe content publiceren! Het laatste dat u wilt is dat een klant op uw advertentie klikt en een kanaal met verouderde content vind.

Video Adverteren

Bureau SEO-SNEL helpt u met het maken van effectieve content voor YouTube advertenties. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. YouTube Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »