SEO SNEL bedrijfslogo

Applicatie

Applicatie

Applicatie

Een applicatie ook wel een applicatie(programma) of applicatie(software) genoemd is een software pakket voor computers en laptops dat een specifieke functie rechtstreeks voor een eindgebruiker of in sommige gevallen voor een andere applicatie uitvoert. Een applicatie kan een op zichzelf staand iets zijn of uit een groep programma's bestaan. Het programma bestaat uit een reeks bewerkingen die de applicatie voor de gebruiker uitvoert.

Voorbeelden van applicaties zijn tekstverwerkers, databaseprogramma's, webbrowsers, ontwikkeltools, beeldeditors en communicatieplatforms. Applicaties gebruiken het besturingssysteem van de computer (OS) en andere ondersteunende programma's meestal systeemsoftware om te functioneren. Een applicatie communiceert met andere technologieën via een application program interface (API).

Desktop applicaties

Er zijn talloze desktop-applicaties en deze vallen in verschillende categorieën. Sommige zijn vollediger (zoals Microsoft Word), terwijl andere slechts een of twee dingen doen (zoals een klok- of kalenderapp). Hieronder staan enkele soorten applicaties die u mogelijk gebruikt.

Tekstverwerkers: met een tekstverwerker kunt u een brief schrijven, een flyer ontwerpen en vele andere soorten documenten maken. De bekendste tekstverwerker is Microsoft Word.

Microsoft Word 2016

Webbrowsers: een webbrowser is de tool die u gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Op de meeste computers is een webbrowser vooraf geïnstalleerd, maar u kunt ook een andere downloaden als u dat wilt. Voorbeelden van browsers zijn Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari.

Mediaspeler

Mediaspelers: als u MP3's wilt beluisteren of films wilt kijken die u hebt gedownload dan moet u een mediaspeler gebruiken. Windows Media Player en iTunes zijn populaire mediaspelers.

iTunes

Spellen: er zijn veel soorten spellen die u op uw computer kunt spelen. Ze variëren van kaartspellen zoals Solitaire tot actiegames als Halo. Veel actiegames vereisen veel rekenkracht, dus ze werken mogelijk alleen wanneer u een nieuwere computer hebt.

Mobiele apps

Desktop- en laptopcomputers zijn niet de enige apparaten die applicaties kunnen uitvoeren. U kunt ook apps downloaden voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Hier zijn enkele voorbeelden van mobiele apps.

De Gmail-app

Gmail: U kunt de Gmail-app gebruiken om gemakkelijk e-mails te bekijken en verzenden vanaf uw mobiele apparaat. Het is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Instagram

Instagram: U kunt Instagram gebruiken om snel foto's te delen met uw vrienden en familie. Het is beschikbaar voor Android en iOS.

Duolingo

Duolingo: met een combinatie van quizzen, games en andere activiteiten kan deze app u helpen nieuwe talen te leren. Het is beschikbaar voor Android en iOS.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Applicatie

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »