SEO SNEL bedrijfslogo

Joomla

Joomla

Joomla

Joomla is een open source platform waarmee websites en applicaties kunnen worden gemaakt. Het content management systeem (CMS) verbindt uw site met een MySQLi, MySQL of PostgreSQL database om contentmanagement makkelijker te maken.

Sinds de release in 2005 is bruikbaarheid en uitbreidbaarheid de belangrijkste focus. Daardoor hebben ze al talrijke onderscheidingen mogen ontvangen, waaronder 3x de PACKT Open Source Content Management System Award.

Joomla gratis (free) templates en extensions

Joomla is een volledig gratis open source oplossing die beschikbaar is voor iedereen die dynamische en robuuste sites voor diverse doeleinden wil bouwen. Joomla wordt gebruikt door enkele van de meest bekende merken ter wereld, waaronder MTV. Joomla kan gebruikt worden voor bedrijfswebsites en blogs, maar ook sociale netwerken en e-Commerce.

Joomla wordt ondersteund door een grote en actieve ontwikkelaars community. Er zijn duizenden unieke en nuttige extensions en gratis Joomla templates beschikbaar. Momenteel is het een van de grootste single-site platformen. De uitgebreide community maakt Joomla tot een goede keuze voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een platform waarbij ze actieve ondersteuning van andere ontwikkelaars kunnen ontvangen.

Joomla is geen beperkt platform waarop slechts een specifiek type site gebouwd kan worden, maar met een reeks van tools is het mogelijk om bezoekers op verschillende manieren met elkaar te verbinden. Joomla's uitgebreide reeks geïntegreerde technologieën stelt sitebeheerders en ontwikkelaars in staat om te innoveren, ver boven de grenzen van een eenvoudige website.

Waarom moet ik Joomla gebruiken?

Joomla heeft een aantal voordelen ten opzicht van veel concurrenten. Naast een full-featured CMS, is het makkelijk te leren en goedkoop.

Joomla is helemaal gratis. Dit komt onder meer door de door vrijwilligers gedreven ondersteuningsstructuur. Iedereen draagt bij aan de ontwikkeling ervan en deelt zijn kennis uit een passie voor het creëren van iets dat echt voldoet aan de behoeften van websitebezoekers.

Joomla is open source, wat betekent dat iedereen het gratis mag gebruiken. Elk onderdeel van het Joomla-platform is open. Joomla's uitgebreide development community bevat duizenden plugins, extensies en templates die u zullen helpen om optimaal gebruik te maken van uw site zonder dat u een expert in webdevelopment moet zijn.

U vraagt zich misschien af waarom zoveel mensen bijdragen aan Joomla en waarom het gratis beschikbaar is voor iedereen. Het antwoord is omdat er een aantal bedrijven zijn die premium software en diensten aanbieden die draaien op Joomla. Deze bedrijven helpen klanten om hun ambitieuze websiteconcepten te realiseren.

Wie maakt gebruik van Joomla?

Joomla is handig voor een breed scala aan sites en niches. Het wordt gebruikt voor onderwijs, media, e-commerce en zelfs persoonlijke websites en blogs. Het is dus extreem veelzijdig.

Joomla Website laten maken

Bureau SEO-SNEL helpt u met het ontwikkelen van een professionele Joomla website. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we aan al uw wensen voldoen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Joomla

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »