SEO SNEL bedrijfslogo

Google Search

Google Search

Google Search

Google Search is een krachtig hulpmiddel. Zonder zoekmachines zoals Google zou het praktisch onmogelijk zijn om de informatie te vinden die u nodig heeft wanneer u op internet surft. Zoals alle zoekmachines gebruikt Google een speciaal algoritme om zoekresultaten te genereren. Hoewel Google algemene feiten over zijn algoritme deelt, zijn de details een bedrijfsgeheim. Dit helpt Google om concurrerend te blijven met andere zoekmachines op internet en verkleint de kans dat iemand ontdekt hoe misbruik te maken van het systeem.

Google maakt net als de meeste zoekmachines gebruik van geautomatiseerde programma's die spiders of crawlers worden genoemd. Net als andere zoekmachines heeft Google een grote index van zoekwoorden waar deze woorden kunnen worden gevonden. Wat Google onderscheidt, is de manier waarop het zoekresultaten rangschikt, wat op zijn beurt de volgorde bepaalt waarin Google resultaten op de zoekmachine-resultatenpagina (SERP) weergeeft. Google gebruikt een handelsmerkalgoritme genaamd PageRank, dat aan elke webpagina een relevantie-score toekent.

De PageRank van een webpagina is afhankelijk van een paar factoren:

De frequentie en locatie van zoekwoorden op de webpagina: als het zoekwoord slechts eenmaal in de hoofdtekst van een pagina wordt weergegeven, krijgt het een lage score voor dat zoekwoord.

Hoe lang de webpagina bestaat: mensen maken elke dag nieuwe webpagina's en ze blijven niet allemaal lang bestaan. Google hecht meer waarde aan pagina's met een gevestigde geschiedenis.

Het aantal andere webpagina's dat verwijst naar de betreffende pagina: Google bekijkt hoeveel webpagina's naar een bepaalde site linken om de relevantie ervan te bepalen.

Stap 1: Ga naar Google (maar welke Google?)

Vanzelfsprekend, om met Google te zoeken, moet je naar Google gaan. Maar wist u dat er verschillende manieren zijn om de site te bereiken? Sterker nog, dat er zelfs verschillende Google-websites zijn?

U kunt rechtstreeks naar Google.com gaan door https://www.google.com in te voeren in uw webbrowser. Hiermee gaat u naar de hoofdwebsite van Google, die is ontworpen om de Verenigde Staten te bedienen. Om de Nederlandse Google website te bezoeken typt u in uw browser Google.nl.

Stap 2: Voer uw zoekopdrachten in

Het zoeken in Google is vrij eenvoudig. Typ gewoon wat u wilt vinden in het zoekvak op de Google-website of in uw werkbalk!

Als u een werkbalk gebruikt dan ziet u terwijl u typt, suggesties verschijnen onder het zoekvak van de werkbalk. Dit zijn suggesties waarvan Google denkt dat ze overeenkomen met wat u interesseert. Google noemt dit 'Google Suggest' of 'Autocomplete'. U kunt de suggesties negeren, maar als dit nuttig lijkt, dan selecteert u het om minder te hoeven typen.

Hoe crawlen zoekmachines het web?

De eerste taak van Google is om het web te 'crawlen' met 'spiders'. Dit zijn geautomatiseerde programma's of bots die het internet doorzoeken naar alle nieuwe informatie. De spiders maken aantekeningen van uw website, van de titels die u gebruikt, tot de tekst op elke pagina om meer te weten te komen over wie u bent, wat u doet en wie uw content misschien zou willen vinden.

Hoe zoekmachines werken

Dat klinkt misschien simplistisch op het eerste gezicht. Maar dat is niet onbelangrijk, aangezien er elke minuut van de dag 300-500 nieuwe webpagina's worden gemaakt. Dus de eerste enorme uitdaging is om nieuwe gegevens te vinden, vast te leggen waar het over gaat en die informatie vervolgens (met enige nauwkeurigheid) op te slaan in een database. De volgende taak van Google is om erachter te komen hoe de informatie in de database het best kan worden vergeleken en weergegeven wanneer iemand een zoekopdracht invoert.

Hoog in Google

Bureau SEO-SNEL helpt u om hoog in Google te komen. Dankzij onze ervaren seo experts behalen we toppositities voor onze klanten. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Search

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »