SEO SNEL bedrijfslogo

Wat is Vimeo?

Vimeo

Vimeo

Vimeo is een geoptimaliseerde online videostreaming-site waarmee gebruikers hun video's kunnen uploaden en promoten met een hoge mate van aanpassingsmogelijkheden die niet te vinden is op concurrerende sites. De focus op maatwerk is te danken aan de oprichters, een groep filmmakers die het bedrijf in 2004 zijn begonnen na het zoeken naar een platform dat beter aan hun streamingbehoeften voldeed.

In de tussenliggende jaren heeft de dienst wereldwijd 70.000.000 leden aan hun gebruikersbestand toegevoegd, dankzij hun ongelooflijke aanpassingsmogelijkheden en doordachte community. Meer dan 170 miljoen maandelijkse kijkers bekijken video's op Vimeo. Hun publiek is misschien iets kleiner dan YouTube, maar het is nog steeds enorm. Hoewel alle opties die Vimeo biedt, enigszins verwarrend kunnen zijn voor nieuwe gebruikers, zullen video-professionals genieten van alle deuren die het opent om uw content op uw manier te promoten.

Wat is het verschil tussen YouTube en Vimeo?

YouTube

Grote mix van gebruikers, u krijgt niet altijd constructieve opmerkingen, feedback.

Bied een gratis versie en een advertentie-vrije versie van € 10 / maand.

Kan een video niet vervangen door een nieuwe versie en kan geen analyses bijhouden, maar u kunt ze wel inkorten.

Overal advertenties!

Releases inplannen.

Vimeo

Volwassen community van gebruikers die constructieve feedback geven.

Gratis of betaald: Plus, PRO, Business - Elk heeft verschillende opslaglimieten U kunt een video vervangen zonder statistieken te verliezen.

Geen advertenties.

Wachtwoord beveiligde optie, plus nog veel meer.

Twee van de meest populaire hostingplatforms vandaag de dag zijn YouTube en Vimeo. Het zijn beide geweldige opties voor hosting. Er zijn enkele grote verschillen als het gaat om YouTube versus Vimeo en als u deze verschillen begrijpt, kunt u de juiste optie voor uzelf kiezen.

Betere codering en videokwaliteit

De mantra van YouTube is kwantiteit boven kwaliteit. Meer dan 300 uur aan beeldmateriaal wordt elke minuut geüpload naar YouTube en al die video's moeten worden verwerkt voordat ze live kunnen gaan. Om dat soort belasting aan te kunnen, moet YouTube een balans vinden tussen compressiesnelheid en compressiekwaliteit.

Aan de andere kant is de mantra van Vimeo kwaliteit boven kwantiteit. Omdat Vimeo striktere richtlijnen heeft voor acceptabele video's, is de verwerkingsbelasting veel lichter dan die van YouTube - en dat betekent dat het zich meer kan concentreren op het maximaliseren van de kwaliteit van elke video met behulp van betere coderingstechnieken.

Moet u kiezen voor Plus, PRO, Business of Premium?

Het hangt allemaal af van hoe serieus u bent over uw video-marketinginspanningen. Dit is hoe de vier categorieën worden verdeeld:

Vimeo Plus: € 10 per maand (maandelijks gefactureerd), of doe mee voor € 6 jaarlijks gefactureerd. 5 GB opslag per week - tot 250 GB per jaar. "Voor iedereen."

Vimeo PRO: € 16 per maand (jaarlijks gefactureerd) voor 20 GB / week opslag en tot 1 TB per jaar, of krijg tot 3 TB in totaal zonder wekelijkse limieten voor € 34 / maand. Teamsamenwerking - voeg maximaal 3 teamleden toe om video's te beheren en samen te werken aan privé-projecten binnen uw account. "Voor professionals."

Vimeo Business: € 40 per maand (jaarlijks gefactureerd) en tot 5 TB totaal zonder wekelijkse limieten. Tot 5 TB in totaal. Bevat ook teamsamenwerking tot 10 teamleden en biedt videomarketingtools om e-mails vast te leggen om leads te genereren. "Voor teams en organisaties."

Vimeo Premium: € 70 per maand (jaarlijks gefactureerd) met tot 7 TB totale opslag. Naast teamsamenwerking krijg je met premium tot 1080p live streaming-mogelijkheden, met integraties om rechtstreeks naar sociale media te streamen en live met uw publiek te chatten. "Voor geavanceerde video-behoeften."

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Vimeo

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »