SEO SNEL bedrijfslogoBing ads - SEM - Search Engine Marketing - PPC Campagnes

Uw advertentie op Bing partner websites

Bing ads

Bing Ads

Bing advertenties

Consumenten zoeken.
Mensen gebruiken zoektermen genaamd zoekwoorden in zoekmachines als Google en Bing.

Wanneer zien mensen mijn advertentie?

Wanneer zoekwoorden een match opleveren verschijnt uw advertentie rechts of bovenaan de zoekresultaten van Bing.

Hoe nemen klanten contact met me op?

Klanten kunnen contact opnemen door te bellen, naar de website of naar uw fysieke winkel (adres) te gaan.

Wat is het bereik van Bing advertenties?

1 op de 11 zoekopdrachten worden met Bing gedaan. In Nederland heeft Bing maandelijks 7 miljoen unieke zoekers die 127 miljoen zoekopdrachten opleveren elke maand.

Wat is het Bing Netwerk?

Het Bing netwerk bestaat uit een aantal geselecteerde partner websites en apps waar uw advertenties worden vertoont.

Wat is het verschil tussen Bing advertenties en het Bing netwerk?

Bing advertenties vindt u rechts of bovenaan de zoekresultaten. Met het Bing netwerk zijn uw advertenties zichtbaar op geselecteerde partner websites en apps.

Waar is mijn advertentie te zien?

Uw website is rechts of bovenaan de zoekresultaten zichtbaar. U kunt uw advertenties targetten op regio, tijd en dagen van de week.

Hoe wordt de positie van mijn advertentie bepaald?

Bing advertenties is een Pay Per Click advertentiesysteem. Door het uitbrengen van biedingen op zoekwoorden doet u mee aan de zoekwoorden veiling. U neemt het op tegen andere belangstellenden. Door de geringe ruimte die beschikbaar is zullen alleen de hoogste bieders verzekerd zijn van advertentieruimte. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken belangrijk:

 • Hoe relevant uw website en advertenties zijn voor het gekozen zoekwoord.

 • Hoe uw biedingen zich verhouden tot die van uw concurrenten.

 • De prestaties van uw advertenties in het verleden. Advertenties met een hoge CTR of Click Trough Rate worden als relevant beschouwd.

Is Bing ads geschikt voor mijn Bedrijf?

Voor elk type onderneming heeft Bing de juiste klanten. Ook wanneer uw focus ligt op de lokale klanten bent u bij Bing ads aan het juiste adres.

Ik ben zichtbaar in de organische zoekresultaten waarom zou ik dan ervoor gaan betalen?

Mensen die uw bedrijf kennen zoeken naar uw bedrijfsnaam, maar mensen die uw bedrijf nog niet goed kennen zullen via long-tail zoekwoorden zoeken. Wanneer u gebruik maakt van Bing advertenties bent u altijd bovenaan de zoekresultaten zichtbaar.

Wat is het verschil tussen SEO en SEM?

SEO is uw website verbeteren voor een betere vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten. U kunt met SEO niet betalen voor hogere rankings. Kliks zijn met SEO gratis, maar er is ook technische expertise voor nodig. U heeft geen invloed op de natuurlijke zoekresultaten. Search Engine Marketing SEM is betaald adverteren, hiermee verschijnt u rechts of bovenaan de zoekresultaten. Het geeft u meer controle over wanneer u wel en niet zichtbaar bent.

Bing ads campagne opzetten

Wij zijn uw partner als het gaat om SEM marketing en Bing ads campagnes. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Bing ads

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren