SEO SNEL bedrijfslogo

Ephemeral Content

Ephemeral Content

Ephemeral

Ephemeral content is rich media, voornamelijk afbeeldingen en video's, die slechts voor een korte periode toegankelijk zijn.

Als marketingstrategie maakt ephemeral content gebruik van de angst om iets te missen en is ontworpen om een onmiddellijk antwoord van de gebruiker uit te lokken.

Deze revolutionaire vorm van content werd voor het eerst door Snapchat gebruikt en het werd al snel een enorme hit onder jongeren. Ontdek wat ephemeral content is en hoe het een waardevolle aanvulling kan zijn op uw contentmarketingstrategie.

Ephemeral content verwijst naar content die kort en krachtig is en maar een korte tijd beschikbaar is. Het kan vele verschillende vormen aannemen, waaronder foto's, live streaming video's, productdemonstraties, verhalen, waarnemingen en moppen. Momenteel kan dit type content worden gedeeld op drie platforms: Snapchat, Instagram en Facebook. Op Snapchat verdwijnen berichten na 24 uur permanent. Gebruikers kunnen content verzenden naar personen of groepen, of ze kunnen berichten plaatsen op openbare 'verhalen'.

Volg volgers

Betrokkenheid van het publiek is uw belangrijkste statistiek - belangrijker dan het aantal volgers of het aantal vind-ik-leuks per bericht. Statistieken tonen aan dat 64% van de marketeers op sociale media erkennen dat het vergroten van de betrokkenheid van het publiek cruciaal is voor hun strategie, en dat is waar ephemeral als een vitale tool binnenkomt.

Verdwijnende verhalen blijken een grote engagement-booster te zijn. De reden hiervoor ligt in een heel eenvoudige psychologische factor die marketeers nu met succes gebruiken: de angst om te missen, oftewel FOMO, een wijdverspreid fenomeen op sociale media.

Met een beperkte levensduur creëert ephemeral content een gevoel van urgentie - er is een 24-uursvenster om niet alleen de content te bekijken, maar ook om te reageren en te delen met anderen.

Ephemeral content kan u helpen om uw stem te verheffen boven de overweldigende zwerm permanente berichten, de aandacht van uw publiek trekken en een snelle reactie oproepen.

Als u vooral worstelt met organische engagement op platforms zoals Facebook of Instagram, aarzel dan niet om hulp te zoeken bij creatieve bureaus. U kunt een zoekopdracht gebruiken op Google om iemand te vinden die past bij uw budget en behoeften.

Waarom zou ik ephemeral content gebruiken?

• Snapchat heeft 173 miljoen dagelijkse actieve gebruikers

• Instagram stories heeft er 250 miljoen

• Gecombineerd vertegenwoordigen zij ongeveer 18 miljard dagelijkse video views

• 53% van Snapchat-gebruikers is jonger dan 34

• De koopkracht van Millennials zal in 2020 1 biljoen overtreffen

Zoals met elk facet van een marketingstrategie, zou u een solide, uitvoerbaar plan moeten hebben. Wie zijn uw klanten en welke behoeften hebben ze?

Zoals bij alle sociale media kanalen, heeft u de mogelijkheid op Snapchat en Instagram om gebruikers van dienst te zijn. Blijf trouw aan het publiek dat u hebt en wilt opbouwen. Besteed aandacht aan uw gegevens en reageer op de voorkeuren van uw gebruikers.

Dit is de reden dat u een persoonlijk account moet gebruiken. Wen aan de functies van het platform, de voor- en nadelen. Bedenk vervolgens hoe u ze zult gebruiken om uzelf te vermarkten.

Als u dat eenmaal hebt gedaan, maak dan gebruik van uw publiek. Promoot uw Snapchat op andere platforms. Gebruik de Snapcode (een QR-achtige code waarmee gebruikers u kunnen scannen en volgen) als uw Facebook-avatar, tweet deze, plaats deze in uw e-mails en voeg een knop toe aan uw blog.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Ephemeral

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »