SEO SNEL bedrijfslogo

Bait and switch

Bait and switch

Bait and switch

Bait and switch is een frauduleuze activiteit waarbij een bedrijf goederen tegen een ongelooflijk lage prijs in de markt zet met het doel ze te vervangen door inferieure of duurdere alternatieven op het moment van aankoop. Net als de worm aan het einde van een hengel gebruiken bedrijven lagere prijzen om klanten naar hun aanbiedingen te lokken. In plaats van het item waar oorspronkelijk voor geadverteerd is probeert het bedrijf de consument een heel ander product te verkopen.

Deze aanbieding is ontworpen om u naar binnen te lokken, maar in plaats van iets te krijgen dat te goed is om waar te zijn, krijgt u inderdaad een heel andere deal (de "switch"). Het is een veel slechter product of dient, of u krijgt dat waarvoor geadverteerd is maar voor een veel hogere prijs. Hoe dan ook, elk voorbeeld is een duidelijk geval van fraude en is strafbaar volgens de wet.

Bait and switch wordt het meest gebruikt voor electronica zoals tv's, slimme speakers, audioapparatuur, computers digitale camera's, lenzen en accessoires. Maar dat betekent niet dat u voor andere producten geen bait and switch kunt vinden. Een restaurant deal, een paar sneakers of zelfs hosting, kan allemaal worden verkocht met behulp van bait and switch technieken.

Hoe Bait and switch werkt

De adverteerder plaats een advertentie die iets biedt voor een prijs die ver onder de huidige marktwaarde ligt; bijvoorbeeld een nieuwe iPhone voor €200, waar de gebruikelijke prijs op €700 ligt. Het is bijna te mooi om waar te zijn, maar dit aas zorgt ervoor dat veel mensen toehappen.

De klant gaat vervolgens naar de winkel om de iPhone van €200 te kopen en wordt geconfronteerd met verschillende opties:

De iPhone is niet langer beschikbaar, maar er is nog een ander model te koop voor €400. Dit is een kleiner goedkoper model, in alle opzichten minder dan het model waarvoor geadverteerd is, en is tweemaal zo duur.

De iPhone is beschikbaar, maar hij is eigenlijk veel duurder dan de advertentie vermeld. De consument krijgt dan te horen dat het een iets ander model is dan het model waarvoor geadverteerd is, of dat degene waarvoor geadverteerd is alleen beschikbaar was voor de eerste 2 klanten.

De iPhone is beschikbaar, maar het is niet echt het model waarvoor geadverteerd is. Het is eerder een inferieur product, misschien een goedkoper model of nepversie, of een exemplaar dat is opgeknapt. Dit gebeurt veel met digitale camera's, wanneer adverteerders een nieuwe camera aanbieden voor de helft van de verkoopprijs.

Is Bait and switch legaal?

Bait and switch is een misdaad en wordt beschouwd als een frauduleuze verkooptactiek die wettelijk strafbaar is, omdat het valse reclame is volgens de wet. Ook al is de bait and switch tactiek een misdaad, het wordt vaak gebruikt in de detailhandel. Bait and switch technieken worden regelmatig gebruikt in advertenties van grote warenhuizen, electronica, computerwinkels en autodealers. Om vervolging voor bait and switch te voorkomen, bevatten advertenties meestal kleine letters waarin staat dat de korting op het artikel beperkt is tot de hoeveelheid die momenteel in de winkel beschikbaar is.

Klantloyaliteit onderzoeken

Groei van omzet en besparen op kosten met loyaliteit metingen? Vergroot de Loyaliteit onder uw Consumenten, Medewerkers of Zakelijke partners. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Bait and switch

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »