SEO SNEL bedrijfslogoWat is Google Fonts? - Open Sans - Montserrat - Raleway

Google Fonts

Google Fonts

Google Fonts werd in 2010 gelanceerd onder de naam Google Web Fonts en is een verzameling van interactieve interfaces voor applicatieprogrammering waarmee gebruikers diverse lettertypen op hun website kunnen gebruiken. Deze dienst wordt u aangeboden door Google en alle fonts zijn gratis te gebruiken.

Waarom Google Fonts?

Er was eens een tijd dat het internet gevuld was met saaie, standaard lettertypen. Om de compatibiliteit voor het grootste aantal gebruikers te garanderen, moesten webdevelopers hun lettertype beperken tot de lettertypen die op de meeste computers gevonden konden worden. Dit was omwille van consistentie en leesbaarheid, maar het heeft de manier waarop we creatief met typografie bezig waren als geheel wel echt beperkt. Met CSS3 begonnen de meeste browsers @font-face te ondersteunen, een manier om aangepaste lettertypen op een webpagina te presenteren. Helaas kan font licensing een echte uitdaging zijn, dus het direct insluiten van random fonts in een webpagina is niet altijd een goed idee.

Zoek een font dat past

Er is niet één bepaald font dat geschikt is voor alle bedrijven. Sommige websites vragen om meer informele lettertypen en andere vereisen weer professionele of juist traditionele lettertypen. Welke stijl het ook is, het moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat betekent dat elk woord gemakkelijk leesbaar moet zijn en dat er niet teveel verschillende lettertypen moeten zijn.

U kunt alle lettertypen bekijken voordat u ze gaat gebruiken. De tool bevat een vak met voorbeeldtekst, zodat u uw bedrijfsnaam of titel van de website kunt typen, een formaat kunt kiezen en door voorbeelden van de aangepaste tekst kunt bladeren. Dit is een eenvoudige manier om het uiteindelijke product te visualiseren.

Naast het feit dat u lettertypen kunt sorteren op basis van taal, populariteit en datum dat ze zijn toegevoegd, kunt u met Google Fonts ook op categorie sorteren:

Serif - fonts als Times New Roman gebruiken serifs of kleine lijnen aan het einde van hun karakters.

Sans Serif - Dit zijn fonts zonder Serif. Populair zijn Arial, Calibri, Helvetica en Courier Display - en grote, dikgedrukte, leesbaardere lettertypen. Deze fonts worden vaak gebruikt in krantenkoppen, posters en billboards.

Display - Dit zijn grote, dikgedrukte, goed leesbare fonts. Deze kunt u tegenkomen in krantenkoppen, posters en billboards.

Handwriting - deze lettertype is bedoeld om een handschrift na te bootsen; vanwege de verscheidenheid aan handschriftstijlen die er zijn, variëren de lettertypen van deze categorie enorm.

Monospace - Ook bekend als lettertype met fixed-width font, dit is een lettertype waarvan de letters en tekens elk dezelfde hoeveelheid horizontale ruimte innemen.

Uw voorbeeld aanpassen

Wanneer u een lettertype kiest, is het noodzakelijk om het op dezelfde manier te bekijken als hoe u het gaat implementeren. Sommige lettertypen zien er geweldig uit voor krantenkoppen, maar zijn afschuwelijk als body tekst.

Sorteren en filteren

er zijn meer dan vijfhonderd font families om uit te kiezen. Dat kan een tijdrovende taak zijn als u er één voor één doorheen scrolt, maar de filter- en sorteeropties kunnen deze taak enorm vereenvoudigen.

Sorteren op populariteit en datum

Het is ook handig dat u eenvoudig kunt sorteren op basis van het aantal stijlen in de family. Hiermee kunt u een veelzijdige family kiezen die in verschillende breedtes en stijlen kan worden gebruikt.

Filteren op kenmerken en stijl

Dit is vooral handig wanneer u weet welk lettertype u wilt implementeren. Als u bijvoorbeeld weet dat u een handgeschreven lettertype wilt, dan kunt u alle andere typen uit de resultaten verwijderen.

Font kiezen

Wanneer u een lettertype ziet dat u bevalt dan kiest u voor Quick Use. Hierdoor gaat u naar een pagina die u laat zien hoe u dat lettertype moet gebruiken. Wanneer u meerdere fonts wilt gebruiken, dan is de functie Verzameling het meest geschikt om efficiënt mee te werken.

Fonts gebruiken

Zodra u klaar bent om deze fonts in actie te zien, gaat u naar Use. Het eerste dat u hier ziet, is een lijst met fonts in uw verzameling met de mogelijkheid om uw verschillende fonts te activeren en deactiveren. Er is ook een handige meter die een inschatting geeft welke invloed deze lettertypen hebben op de laadtijd van uw pagina.

Het implementeren van de fonts is net zo eenvoudig als het kopiëren en plakken van een code. U kunt kiezen uit drie opties: Standaard, @import en JavaScript. Waarom zou ik een aangepast font kiezen voor mijn landingspagina’s? Typografie is meer dan alleen een mooi lettertype voor uw webpagina's. Het gaat om branding, leesbaarheid en de onbewuste boodschap die u uw bezoekers meegeeft.

Typografie

Bureau SEO-SNEL helpt u met het kiezen van een voor uw bedrijf effectief lettertype. U kunt kiezen uit meer dan vijfhonderd verschillende soorten lettertypen. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Fonts

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie Diensten

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ("natuurlijke", "organisch" of "vrije") zoekresultaten om kwalitief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service internet marketing bureau en specialist in SEO optimalisatie en de #1 op het gebied van internet marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Zoekmachine optimalisatie bureau SEO SNEL.
Website Optimalisatie Diensten

Website Teksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in Huis die SEO content schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten schrijven.
Webteksten

Web Statistieken

Web analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in internet marketing. Door gebruik te maken van web analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar hun sites komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een website counter is onmisbaar voor elke website en onze web analytics consultant helpt u graag bij het installeren van een web counter en het uitlezen van de web statistics en de website stats van uw website.
Web Statistieken

SEO optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elk levensvatbaar SEO programma. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. Wij bieden de beste SEO marketing (SEO search engine optimization) en internet marketing diensten van Nederland. Met SEO online marketing garanderen wij een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.
SEO Optimalisatie

Zoekmachine Reclame

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkings
verband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO test laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen.E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings
E-mail Marketing

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) reclame kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plaats staan.
Internet Adverteren

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt de aandacht van uw doelgroep.
Facebook Adverteren