SEO SNEL bedrijfslogo

Speedtest

Speedtest

speedtest

Doe nu de speedtest

Klik hier om de Google PageSpeed Insights website speed check te doen.

Het internet is overvol geworden. Ongeacht de niche van de site die u heeft, kunt u niet verwachten dat u populair en succesvol zult worden wanneer u niet focust op snelheid en zich alleen richt op de promotie en de groei van de website.

Het is natuurlijk altijd een goed idee om verkeer door middel van zoekmachine optimalisatie en social media marketing te genereren, hetzij via Facebook, YouTube of Instagram, maar ook de relevantie van een goede zoekmachine ranking kan niet worden genegeerd. Iedereen die een nieuwe site lanceert, weet dat een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines altijd beter presteert dan een die dit niet is.

Wat vervolgens ontzettend belangrijk is, is hoe u de bezoekers weet te behouden die u succesvol hebt verdiend via zoekmachines of sociale media. En als het gaat om het behoud van uw bezoekers (of omzetten naar klanten), zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Een van deze factoren is de laadtijd van uw website.

Met een trage website verliest u bezoekers.

Mensen die online zoeken naar producten en diensten hebben over het algemeen weinig tijd. Als gebruikers regelmatig uw website verlaten, dan zal de bouncerate van uw website hoog zijn en kan dit op lange termijn uw zoekmachine rankings negatief beïnvloeden!

Hoe verhoog ik de laadtijd van een website?

Natuurlijk zijn er factoren zoals goede webhosting en caching die een verschil maken, maar om de controle over uw website daadwerkelijk te kunnen behouden, moet u de prestaties ervan vastleggen. Een hulpprogramma, waarmee u dit kunt doen, is Google PageSpeed Insights.

Wat is PageSpeed Insights?

PageSpeed Insights analyseert in principe de prestaties van uw website en biedt optimalisatie tips. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijkt PageSpeed Insights alleen naar de front-end prestaties van uw website. Dus factoren zoals load handling en application performance zijn hier niet in beeld. Het beoordeelt de prestaties van uw websites op de schaal van 0 tot 100. Sinds kort hebben ze de Pagespeed checker vernieuwd. Er wordt nu ook gebruik gemaakt van Lighthouse Data.

Content Delivery Networks

Het klinkt misschien vreemd, maar toch kan het gebruik van een goede CDN uw PageSpeed score daadwerkelijk verlagen. De reden hiervoor is dat bepaalde CDN-diensten vertrouwen op JavaScript om uw website goed te serveren. Dit kleine beetje JS-code kan de PageSpeed Insights score van uw website al verlagen. Betekent dit dat CDN vermeden moeten worden? Natuurlijk niet! Een CDN is een belangrijk aspect om uw website sneller te kunnen maken.

HTML Minification

Meestal wordt webontwikkelaars aanbevolen door PageSpeed Insights om hun HTML te minimaliseren. Hoewel dit een goede zaak kan zijn, is het weer niet van invloed op de score van uw website. Het heeft de prioriteit om CSS en JavaScript te verminderen. Dit kan namelijk de laadtijden van websites verlagen. Minimalisatie van HTML zal uw PageSpeed score verbeteren, maar niet noodzakelijkerwijs uw website versnellen.

PageSpeed Insights kan echter nog steeds handig zijn bij het analyseren van de prestaties van uw site. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen bij het optimaliseren van uw website:

Gebruik een app zoals GTmetrix of Pingdom om een beter beeld te krijgen van de voor- en nadelen van uw website. Benchmarking is altijd een goed idee bij het optimaliseren of bestuderen van de prestaties, inclusief de website snelheid.

Bij het optimaliseren van uw website moet u zich richten op:

• JS en CSS

• Verwijder query strings uit statische bronnen, indien mogelijk.

• Optimaliseer uw afbeeldingen en gebruik lazy loading voor afbeeldingen.

• Gzip-compressie gebruiken. Er zijn veel plugins en .htaccess om u hierbij te helpen.

• Gebruik goede webhosting een caching plugin en indien mogelijk ook een CDN.

Website sneller maken

Bureau SEO-SNEL helpt u om de snelheid van uw website te verhogen. Hierdoor verliest u minder bezoekers. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Speedtest

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »