SEO SNEL bedrijfslogo

Facebook Pixel

Facebook Pixel

Facebook pixel

Wanneer u Facebook advertenties gebruikt of deze in de toekomst wilt gebruiken, is er een belangrijke tool die u kunt gebruiken om het meeste uit uw advertentiebudget te halen: de Facebook-pixel.

Wat is een Facebook pixel?

Een Facebook-pixel is een stukje code die u op uw website plaatst. Het helpt u bij het bijhouden van conversies van Facebook advertenties, het optimaliseren van advertenties op basis van verzamelde data, het creëren van doelgroepen voor toekomstige advertenties en remarketing: mensen die al een actie op uw website hebben ondernomen.

Door cookies te plaatsen kunt u gebruikers te volgen terwijl ze op uw website zijn en op uw Facebook advertenties reageren.

Voordelen van het gebruik van een Facebook pixel

Er zijn verschillende manieren waarop u data kunt gebruiken die u verzamelt met de pixel van Facebook.

Volg conversies

Met de Facebook pixel kunt u bijhouden wat mensen op uw website doen na het bekijken van uw Facebook-advertentie.

U kunt zelfs klanten volgen op al hun apparaten, zodat u weet of mensen uw advertenties vaker op mobiele apparaten of een desktop zien, overschakelen naar een desktop voordat ze een aankoop doen, of misschien is het andersom. Met deze informatie kunt u uw advertentiestrategie verfijnen en uw ROI berekenen.

Remarketing

Met de Facebook pixel kunt u gerichte advertenties weergeven aan mensen die uw site al eens hebben bezocht. U kunt ervoor kiezen om heel gedetailleerd te worden, u kunt bijvoorbeeld mensen een advertentie laten zien voor het exact het product dat ze hebben toegevoegd aan hun winkelwagentje of toegevoegd aan een verlanglijstje op uw website.

Om deze reden is het belangrijk dat u een Facebook pixel aanmaakt, zelfs wanneer u nog geen Facebook advertenties gebruikt, zodat u retargeting mogelijkheden hebt vanaf uw allereerste Facebookadvertentie.

Maak lookalike doelgroepen

Facebook kan zijn targeting data gebruiken om u te helpen een lookalike publiek op te bouwen van mensen die vergelijkbare likes, interesses en demografische gegevens hebben net als de mensen die al interactie hadden met uw website. Op deze manier wordt u geholpen om uw potentiële klantenbestand uit te breiden.

Effectieve Facebook advertenties

Als u een Facebook pixel gebruikt, kunt u uw advertenties effectiever maken door de kwaliteit van de advertenties die u gebruikt te verbeteren en door de targeting te verbeteren van de mensen die de Facebook advertenties zien.

Naast het verbeteren van uw advertenties door het bijhouden van hun effectiviteit, kunt u pixel data op Facebook gebruiken om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden gezien door de mensen die waarschijnlijk de gewenste actie zullen ondernemen.

Hoe een Facebook pixel te gebruiken

U kunt een Facebook pixel gebruiken om gegevens te verzamelen over twee verschillende soorten events: een set van negen standaardgebeurtenissen die Facebook vooraf heeft gedefinieerd, of aangepaste conversies die u zelf instelt. Een "event" is eenvoudigweg een specifieke actie die een bezoeker op uw website uitvoert.

Een Facebook-pixel maken en aan uw website toevoegen

Nu u weet wat u kunt volgen en waarom u dit zou willen doen, is het tijd om uw pixel te maken en deze op uw website te installeren.

Stap 1: maak uw pixel

1. Klik in Facebook-beheer op het hamburgersymbool (≡) en kies Pixels.

2. Klik op Pixel maken.

3. Geef uw pixel een naam, accepteer de voorwaarden en klik op Volgende. Houd er bij het kiezen van de pixelnaam rekening mee dat u slechts één pixel krijgt voor elk advertentieaccount, dus de naam moet uw bedrijf vertegenwoordigen in plaats van een specifieke campagne.

Stap 2: voeg de pixelcode toe aan uw website

Om de pixel aan het werk te zetten en informatie op uw website te verzamelen, moet u nu wat code op uw webpagina's installeren. Er zijn twee manieren om dit te doen, afhankelijk van uw website. We zullen de methode kopiëren en plakken hier gebruiken. De andere optie is om een tagmanager te gebruiken.

1. Klik op Kopieer en plak de code.

2. Kopieer en plak de pixelcode in het header gedeelte van uw website, dat wil zeggen plak het achter de -tag maar vóór de -tag. U moet deze op elke afzonderlijke pagina plakken. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

3. Kopieer de juiste event code op basis van de acties die u op uw website wilt bijhouden. Klik voor een aangepaste conversie code op Aangepast event.

4. Plak de event code op de juiste locatie van uw webpagina op basis van de actie die u wilt volgen. Wanneer u klaar bent, klikt u op Volgende.

Adverteren op Facebook

We zijn uw partner als het gaat om het maken adverteren op Facebook. Door gebruik te maken van de Facebook pixel bereiken we de klanten die uw bedrijf al kennen en klaar zijn om bij u te gaan kopen. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Facebook Pixel

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »