SEO SNEL bedrijfslogo

Google Account

Google Account

Google Account

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Android-telefoon, heeft u een Google-account nodig. Zonder een Google-account , kunt u geen gratis apps downloaden en niet de inhoud van de Play Store bekijken. Wanneer u een Google-account via de website aanmaakt dan moet u uw Google-account via sms of middels een telefoongesprek verifiëren. Deze controle ook wel Google authenticatie in twee stappen genaamd is in het leven geroepen om te voorkomen dat meerdere Google-accounts geautomatiseerd kunnen worden aangemaakt. Dit tweestapsverificatieproces kan voor sommige gebruikers lastig zijn omdat u een uniek, niet eerder geregistreerd telefoonnummer nodig heeft om uw nieuw aangemaakte Google-account te verifiëren. Wat de meeste Android-gebruikers niet weten is dat een Android-telefoon snel en gemakkelijk kan worden gebruikt om een Google-account te maken. We leggen u uit hoe u in een paar stappen een Google-account kunt maken met uw Android-telefoon of -tablet.

Een Google-account instellen voor Android

Ga als volgt te werk om een account op Google te maken met uw Android-apparaat:

1. Druk op de knop Home van uw telefoon om naar het Home scherm.Home scherm van Android te gaan.

2. Vanuit het startscherm klikt u op het Apps-icoon om naar de applicatielijst te gaan .Android - Apps-icoon.

3. Van de lijst met applicaties op uw telefoon tikt u op Instellingen.Android – Instellingen.

4. Bij Instellingen, gaat u naar het tabblad Algemeen - Android - Instellingen – Algemeen.

5. Tik in het tabblad Algemeen op Accounts.Android - Instellingen - General – Accounts.

6. Voor de lijst met beschikbare accounts klikt u op Account toevoegen> Google om het proces van het opzetten van uw eigen Google-account te starten. Android - Instellingen - Algemeen - Accounts - Account toevoegen.

7. Vul eerst uw voor- en achternaam in. Tik op het pictogram Volgende. Android - Maak Google – Naam.

8.Kies een unieke Google gebruikersnaam. Google controleert en laat u weten of uw gebruikersnaam acceptabel is. Als deze al in gebruik is, moet u een andere accountnaam kiezen. Android - Maak Google - Kies Gebruikersnaam

9. Voer uw wachtwoord in en controleer het. Het wachtwoord moet tenminste acht karakters bevatten. Android - Create Google - Voer wachtwoord in.

10.Als u wil kunt u uw herstelopties instellen. Maak Google account - Account Herstel>

11. Selecteer op de Google Services-pagina of u wil dat de nieuws en aanbiedingen van Google Play moeten worden bijgewerkt. Tik op de knop Volgende om verder te gaan. Android - Create Google – Communicatie.

12. Klik op de volgende pagina op de knop Ik accepteer om aan te geven dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google. Wacht tot Google de informatie opslaat. Android - Create Google - ik accepteer.

13. Voer de tekst in op die op de Authenticatie pagina wordt weergegeven. Android – Create Google – Captcha.

14.De telefoon maakt verbinding met Google om alle gegevens op uw account op te slaan. Wacht tot het proces voltooid is. Afhankelijk van uw internetverbinding kan het enkele seconden tot maximaal vijf minuten duren. Android - Create Google – Communicatie.

15.U kunt het instellen van uw betalingsgegevens overslaan. Android - Create Google – Betaling.

16.U wordt naar de pagina Account aanmelden gelukt doorverwezen, zodra uw accountgegevens zijn opgeslagen. Tik op de knop Volgende. Android - Create Google - account aanmelden succesvol.

17. Uw nieuw opgestelde Google-account wordt nu weergegeven op uw Google-accountlijst. Android - Create Google - Google Accounts.

18. U bent nu klaar U kunt nu Google-diensten gebruiken met uw nieuwe Google-account.

Heeft u problemen gehad met het maken van een Google-account op uw Android-apparaat? Bent u vastgelopen bij een van de bovenstaande stappen? Of weet u een snellere manier om een Google-account te creëren? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Google Account aanmaken

Bureau SEO-SNEL helpt u het met aanmaken van een Google account. Dit account kunt u gebruiken voor de G-mail dienst van Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Google Account

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »