SEO SNEL bedrijfslogo

CPC Adverteren

CPC Adverteren

CPC Adverteren

AdWords uitleg

Met CPC adverteren of cost per click adverteren betaalt u per klik naar uw website een vast bedrag aan de advertentiedienst. Meest bekende is Google AdWords, door deel te nemen aan een veiling voor zoekwoorden kunt u bieden op keywords die voor uw bedrijf het meest geschikt zijn.

Meer klanten werven met Google AdWords

Google AdWords helpt u aan meer website bezoekers en aan meer online verkopen. U kunt ook kiezen voor direct bellen advertenties. Een andere mogelijkheid is remarketing, hiermee kunt u mensen die reeds eerder uw website hebben bezocht opnieuw aanspreken.

Lokaal adverteren

Advertenties wilt u alleen vertonen aan de juiste doelgroep. Google AdWords biedt u de mogelijkheid om te targetten op bepaalde landen, regio's en of plaatsen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bepaalde straal, het aantal kilometer waarbinnen u kunt targetten.

Op het juiste moment uw klanten aanspreken

Op het moment dat uw klanten op zoek zijn naar uw producten of diensten laat Google AdWords uw advertentie zien.

Google Adwords Statistieken

Het dashoard laat u zien hoeveel mensen er naar uw website hebben doorgeklikt en hoeveel van deze bezoekers uiteindelijk een aankoop hebben gedaan. Deze statistieken zijn altijd en overal beschikbaar voor u.

Advertenties plaatsen

U kunt zelf uw advertenties maken en wijzigen. De Google AdWords keyword tool geeft u zoekwoord suggesties. Afhankelijk van de populariteit van een bepaald zoekwoord hangt hier een bepaald prijskaartje aan. Populaire zoekwoorden zijn duurder dan zoekwoorden waar minder vaak naar gezocht wordt.

Klanten bereiken op alle type apparaten

Steeds meer mensen zoeken via hun mobiele telefoon of tablet naar producten als ze onderweg zijn. Na een drukke werkdag is het zoeken een moment van ontspanning tijdens de trein of busreis naar huis. Tijdens deze piekmomenten wilt u uw klanten reeds voorbereiden op een eventuele aankoop. Misschien wordt er niet meteen een aankoop gedaan, maar is het een voorbereiding om een aankoop te doen via de desktop thuis later die avond.

Google AdWords voor beginners

Bedenkt met welke zoektermen u gevonden wilt worden in Google. Vraag ook eens aan vrienden en bekenden met welke zoekwoorden ze naar uw producten of diensten zouden zoeken. Specifieke zoekwoorden leveren doorgaans een hoger conversie percentage op. Wanneer iemand op zoek is naar een hypotheek dan zal deze via een vergelijkingssite naar hypotheekrentes gaan zoeken. Zoektermen als: 10 jaar rentevast en goedkope hypotheek zijn dan zoekwoorden waarop gezocht wordt door mensen die klaar zijn om tot een conversie over te gaan. Het zijn vaak de long tail zoekopdrachten die tot conversies leiden. U kunt zelf uw dagbudget instellen. Uw advertentie wordt bovenaan en onderaan de zoekresultaten weergegeven. De positie van uw advertentie is afhankelijk van de kwaliteitsscore van uw advertentie en de hoogte van het bod. Het mooie van dit systeem is dat u alleen hoeft te betalen wanneer mensen klikken of met u bellen.

Aanmelden voor Google AdWords is gratis

Aanmelden is helemaal gratis en u bepaalt zelf hoeveel u investeert. U betaalt alleen wanneer u goede advertenties maakt die mensen triggeren om te klikken en te bellen. Tien of twintig euro per dag is een mooi budget om mee te beginnen. Het dagbudget kunt u ten allen tijde naar eigen inzicht naar boven of naar beneden aanpassen.

Cost Per Click Facebook

Wanneer u de kosten per klik (CPC) meet, kost adverteren op Facebook u gemiddeld ongeveer € 0,27 per klik. Als u kosten per duizend vertoningen (CPM) meet, dan kost Facebook adverteren u ongeveer € 7,19 CPM.

Het starten van Facebook advertenties met de gemiddelde prijs in uw hoofd die hierboven worden genoemd als uitgangspunt, is niet verstandig. Waarom? Omdat er ook nog andere factoren zijn die uw Facebook advertentiekosten bepalen.

Factoren die de kosten van Facebook advertenties beïnvloeden

Er zijn een paar belangrijke factoren die de kosten van uw advertenties beïnvloeden:

• Het doel van de advertentie

• Het type bieding en de hoogte van de bieding

• Publiek

• Kwaliteit van de advertentie

• Industrie

We geven aan hoe elk van deze van invloed kan zijn op de Facebook advertentiekosten

Hoe de verschillende typen Facebook-advertentiedoelstellingen van invloed zijn op de advertentiekosten

Binnen het Facebook-advertentiesplatform zijn verschillende doelstellingen (doelen) waar u uit kunt kiezen. Elk doel en elk type advertentie heeft verschillende KPI's.

Wordt getoond aan verschillende mensen op basis van het gewenste resultaat.

Het doel dat u kiest, bepaalt aan wie Facebook advertenties toont, wat uw kosten kan beïnvloeden.

Beter gevonden worden in Google

Wij zijn uw partner als het gaat om online marketing diensten en SEO - Search Engine Optimization. Wij zorgen voor een goede positionering binnen de populaire zoekmachines. Hierdoor zal uw website beter gevonden worden in Google. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. CPC Adverteren

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »