SEO SNEL bedrijfslogo

Meta Description

Meta Description

Meta Description

Door middel van Meta tags kunt u aan de zoekmachines duidelijk maken waar uw website over gaat. Met de Meta tags voorziet u de verschillende cliënts van informatie. Ieder systeem leest alleen de informatie van zijn eigen cliënt. De rest wordt achterwege gelaten. Meta tags worden toegevoegd aan het head gedeelte van een webpagina. Het is belangrijk dat we ervoor zorgen dat alle meta tags op elke pagina unieke informatie bevatten.

Description tag

De description tag geeft een omschrijving van welke informatie er op de webpagina te vinden is. In veel gevallen wordt dit ook gebruikt als de snippet die zichtbaar is in de zoekmachines. Vat de content van de pagina nauwkeurig samen. Hoewel er geen minimale of maximale lengte is voor de tekst in de meta description tag, raadt Google aan ervoor te zorgen dat deze lang genoeg is om volledig in de google zoekresultaten te worden weergegeven (gebruikers kunnen snippets van verschillende lengte zien, afhankelijk van hoe en waar ze zoeken).

Gebruik unieke beschrijvingen voor elke pagina. Het hebben van een unieke meta tag voor elke pagina helpt zowel gebruikers als Google, vooral bij zoekresutlaten waarbij gebruikers meerdere pagina's van uw domein te zien krijgen.

Title tag: Titel van de pagina

Technisch gezien is dit geen meta tag, maar het wordt vaak gebruikt in combinatie met de description tag. De content van de title tag wordt weergegeven in de zoekresultaten. Beschrijf nauwkeurig de content van de pagina. Kies een natuurlijke titel die effectief het onderwerp van de content van de pagina communiceert.

Maak unieke titels voor elke pagina. Dit helpt Google te weten hoe de pagina zich van de andere pagina’s op uw site onderscheidt.

Gebruik korte, maar beschrijvende titels. Titels moeten zowel kort als informatief zijn. Als het te lang of minder relevant is, zal Google alleen een gedeelte weergeven of een gedeelte dat automatisch wordt gegenereerd in het Google-zoekresultaat.

Site crawlen en indexeren

Deze meta tags bevatten informantie die van invloed is op het crawlen en indexeren van uw site. Robots is een meta tag die op alle zoekmachines van toepassing is. De term Googlebot is alleen van toepassng Google. Standaard waarden als index en follow hoeven niet langer te worden opgegeven. Daarnaast zijn er ook nog andere waarden die u kunt opgeven.

noindex: de pagina wordt niet geïndexeerd.
nofollow: links worden vanaf deze pagina niet gevolgt.
nosnippet: voorkomt dat een snippet wordt getoond in de zoekresultaten.
noodp: er wordt geen alternatieve beschrijving uit het DMOZ project getoond.
noarchive: door gebruik te maken van deze tag wordt er geen cache link opgeslagen.
unavailable_after:[datum]: hiermee kunt u de tijd en datum opgeven wanneer u het crawlen wilt beëindigen.
noimageindex: hiermee kunt u aangeven of afbeeldingen die naar uw website verwijzen mogen worden weergegeven.
none: is hetzelfde als noindex, nofollow.

Meta tags zijn niet hoodlettergevoelig en Google kan zowel HTML als XHML meta tags lezen. Meta tags die niet door Google worden herkend worden genegeerd.

Lengte Title tag en meta description Desktop

Jarenlang hebben we niet meer dan 55-60 tekens gebruikt. Google heeft een aantal wijzigingen aangebracht en de lengte van de titels aangepast naar 70-71 tekens. Ik weet het, het lijkt niet veel, maar het is nu mogelijk om een paar extra woorden in uw titel op te nemen, wat uiteindelijk het verschil kan maken.

Bij het schrijven van meta descriptions hebben we de neiging om tussen de 150 en 160 tekens te gebruiken, omdat Google meestal snippets van meer dan 160 tekens afbreekt.

Lengte Title tag en meta description Mobiel

Google heeft de lengte van title tags voor mobiele apparaten uitgebreid van ongeveer 55-60 tekens naar 78 tekens. De titels voor mobiel zoeken hebben nu dus 7-8 tekens meer dan de title tags voor desktop zoekresultaten.

Hetzelfde geldt voor de meta descriptions. Voor mobiel zoeken was er eerder minder ruimte voor meta descriptions dan voor een desktopsite, met een maximum van 130 tekens. Maar als u nu naar een bepaald onderwerp op mobiele apparaten zoekt, ziet u dat de meta descriptions zijn uitgebreid.

Description tags

We geven u graag advies omtrent het gebruik van meta description. Door gebruik te maken van deze tags kunnen we de juiste informatie laten zien in de zoekresultaten. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Meta Description

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »