SEO SNEL bedrijfslogo

Laravel

Laravel

Laravel

Laravel is een gratis, open source PHP-web framework. Laravel is gemaakt voor de ontwikkeling van webapplicaties volgens het model view controller architectural pattern. Enkele kenmerken van Laravel zijn een modular packaging system met een dedicated dependency manager en verschillende manieren om toegang te krijgen tot relationele databases, hulpprogramma's die helpen bij de implementatie en het onderhoud van applicaties, en de oriëntatie in de richting van syntactic sugar.

Laravel wordt beschouwd als een van de meest populaire PHP-frameworks, samen met symfonie, CodeIgniter, Yii2 en anderen.

Enkele kenmerken van Laravel zijn:

• Modular packaging system met een dedicated dependency manager.

• Verschillende manieren om toegang te krijgen tot relationele databases via Routering.

• Hulpprogramma's die helpen bij de implementatie en het onderhoud van webapplicaties.

• Oriëntatie in de richting van syntactic sugar.

• Eenvoudige authenticatie door een eenvoudige & makkelijk te gebruiken interface te bieden en nog veel meer.

Installatie en serververeisten

Het Laravel framework heeft een paar systeemvereisten. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u Homestead gebruikt als uw lokale ontwikkelomgeving van Laravel. Wanneer u Homestead echter niet gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw server aan de volgende vereisten voldoet: • PHP> = 5.5.9

• OpenSSL PHP Extension

• PDO PHP-extensie

• Mbstring PHP Extension

• Tokenizer PHP-extensie

Laravel installeren

Laravel gebruikt Composer om de afhankelijkheden te beheren. Zorg dus dat Composer op uw computer is geïnstalleerd voordat u Laravel gebruikt.

Voordelen van Laravel

Wanneer u een webapplicatie gaat ontwerpen dan biedt Laravel u de volgende voordelen:

• Hoge schaalbaarheid van de webapplicatie.

• Er wordt aanzienlijke tijd bespaard bij het ontwerpen van de webapplicatie, aangezien Laravel de componenten uit een ander framework hergebruikt bij het ontwikkelen van een webapplicatie.

• Het bevat namespaces en interfaces en helpt zo bij het organiseren en beheren van bronnen.

Composer

Composer is een tool die alle dependencies en libraries bevat. Hiermee kan een gebruiker een project maken met betrekking tot het genoemde raamwerk (bijvoorbeeld die gebruikt in Laravel-installatie). Bibliotheken van derden kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van de composer.

Alle dependencies worden genoteerd in het bestand composer.json dat in de bronmap wordt geplaatst.

Artisan

De command line interface die in Laravel wordt gebruikt heet Artisan. Het bevat een aantal commando's die helpen bij het bouwen van een webapplicatie. Deze commando’s zijn opgenomen in het Symphony-framework, resulterend in add-on-functies in Laravel 5.1 (nieuwste versie van Laravel).

Kenmerken van Laravel

Laravel biedt de volgende kenmerken waardoor het een ideale keuze is voor het ontwerpen van webapps.

Modulariteit

Laravel biedt 20 ingebouwde bibliotheken en modules die helpen bij het verbeteren van de applicatie. Elke module is uitgerust met een Composer dependency manager die updates vereenvoudigt.

Testbaarheid

Laravel bevat functies die helpen bij het testen van verschillende cases. Deze functie helpt ook bij het onderhouden van de code.

Routing

Laravel biedt de gebruiker een flexibele benadering om routes in de webapllicatie te definiëren. Routing helpt om de applicatie op een betere manier te schalen en verhoogt de prestaties.

Configuratiebeheer

Een webapplicatie die in Laravel is ontworpen, zal op verschillende omgevingen draaien, wat betekent dat de configuratie constant zal veranderen. Laravel biedt een consistente aanpak om de configuratie op een efficiënte manier af te handelen.

Query Builder en ORM

Laravel heeft een querybuilder die helpt bij de querying databases met behulp van verschillende eenvoudige chain methods. Het biedt ORM (Object Relational Mapper) en ActiveRecord-implementatie genaamd Eloquent.

Schema Builder

Schema Builder onderhoudt de databasedefinities en de PHP-code. Het onderhoudt ook een aantal wijzigingen met betrekking tot databasemigraties.

Template Engine

Laravel gebruikt de Blade Template-engine, een lichtgewicht template language die wordt gebruikt om hiërarchische blocks en lay-outs te ontwerpen met vooraf gedefinieerde blocks met dynamische content.

E-mail

Laravel bevat een mail class die helpt bij het verzenden van e-mail met rich content en bijlagen.

Authenticatie

Gebruikersauthenticatie is een veel voorkomende functie in webapplicaties. Laravel vergemakkelijkt het ontwerpen van authenticatie omdat het functies zoals registreren, wachtwoord vergeten en wachtwoordherinneringen verzenden bevat.

Redis

Laravel gebruikt Redis om verbinding te maken met een bestaande sessie.

Queues

Laravel bevat queue services zoals het e-mailen van een groot aantal gebruikers of een opgegeven cronjob. Deze queues helpen om taken gemakkelijker uit te voeren zonder te hoeven wachten tot de vorige taak is voltooid.

Event en command bus

Laravel 5.1 bevat Command Bus die helpt bij het uitvoeren van opdrachten en het verzenden van events op een eenvoudige manier.

PHP

Bureau SEO-SNEL helpt u bij de ontwikkeling van database gestuurde websites. Dankzij onze ontwikkelaars weten we we elk project tot een succes te maken. Persoonlijk contact en een hoge mate van service zijn hierbij belangrijk. Een vast contactpersoon zal u begeleiden en bij vragen wordt u direct geholpen. We verlaten de opdracht pas als u tevreden bent.
  1. Home
  2. Laravel

Content Marketing

Content Marketing

Content is altijd koning, maar de heerser van vandaag heeft een vreemde vorm van democratie gekozen. Uw koning moet de mogelijkheid hebben om de meerderheid te sussen.

Evolved Search Engine Optimization

Evolved Search Engine Optimization

SEO blijft veranderen en we zijn voortdurend in ontwikkeling om de best mogelijke resultaten te leveren. Wij zullen het plan dat werkt voor u maken.

Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click

Zoekmachines besteden meer tijd aan premium voorpagina's met betaalde onroerend goed vermeldingen. U moet daar ook deel van gaan uitmaken. Wij bouwen een krachtige PPC Campagne.

Pay Per Click

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Maak van uw toevallige bezoekers betalende klanten. Ga dan naar de volgende stap en zet ze om in Brand Advocates, die het woord, het woord van uw merk, zullen verspreiden. Start vandaag met Conversie Optimalisatie.

Conversie Optimalisatie

Web Ontwikkeling

Web Ontwikkeling

Krijg een website die werkt. Moderne klanten hebben hoge verwachtingen, de oude site is gewoon niet meer van deze tijd. Maak vandaag een nieuwe start. Een moderne website die geschikt is voor elk scherm.

Web Ontwikkeling

Sociale Media marketing

Sociale Media Marketing

Bouw een gemeenschap van Brand Advocates. Laat hen het woord van uw bedrijf verspreiden. Onze social media experts helpen u om klanten op de juiste platforms aan te trekken. Begin vandaag nog!

Sociale Media Marketing

Optimalisatie

Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verhogen binnen de algoritmische ('natuurlijke', 'organische' of 'vrije') zoekresultaten om kwalitatief en gericht verkeer te leveren naar uw website. We zijn een full-service online marketing bureau en specialist in SEO en de #1 op het gebied van online marketing in Nederland. Het optimaliseren van uw website is ons dagelijks werk. Online marketing bureau SEO SNEL.

Optimalisatie »

Webteksten

Het produceren van content die prospects en klanten bezighoudt, is de grootste uitdaging van content marketing waar bedrijven vandaag de dag mee geconfronteerd worden. Wij hebben de tijd, inzet en middelen die nodig zijn om waardevolle content activa voor uw team te creëren. Wij hebben de beste SEO tekstschrijver in huis die SEO teksten schrijft voor uw website en SEO tips geeft. Deze tekstschrijver werkt volgens een SEO Checklist en zal uw SEO teksten op een professionale manier schrijven.

Webteksten »

Webstatistieken

Google Analytics is één van de meest doeltreffende instrumenten in online marketing. Door gebruik te maken van Google Analytics data kunnen wij niet alleen inzicht krijgen in hoeveel verkeer er naar uw site komt, maar ook waar het verkeer vandaan komt en wat gebruikers ter plaatse doen. Een Google Analytics account is onmisbaar voor elke website en onze Google Analytics consultant helpt u graag bij het installeren en het uitlezen van de statistieken van uw website.

Webstatistieken »

Zoekmachine Optimalisatie

Het bouwen van een solide basis voor economische groei. Technische SEO analyse is de basis van elke levensvatbare SEO campagne. Zonder deskundige website-analyse, is het onmogelijk om te weten hoe en of de zoekmachines uw website zien. We bieden de beste SEO (Search Engine Optimization) en online marketing diensten van Nederland. Onze SEO diensten bieden de garantie op een toppositie in Google. Neem vandaag nog contact met ons op en uw website zal snel stijgen.

Zoekmachineoptimalisatie »

Zoekmachine Adverteren

We begrijpen dat het succes van gerichte reclame een samenwerkingsverband is. Wij willen samen met u de zoekwoorden en de belangrijkste zinnen, die relevant zijn voor rankings, verbeteren. Een Google AdWords expert zal samen met u bepalen welke zoekwoorden de meest kansen hebben om te groeien. Aan de hand van de SEO score en SEO check van uw website beoordelen wij of de uitslag die de SEO check laat zien het noodzakelijk maakt om de SEO content van uw SEO website aan te passen.

Zoekmachine Adverteren »

E-mail Marketing

Wat is e-mail marketing? E-mail marketing is een vorm van direct marketing die gebruik maakt van e-mail om een commerciële boodschap, over een product of dienst van uw bedrijf, aan potentiële en huidige klanten over te brengen. E-mail marketing is een vorm van viral marketing en direct marketing waarmee u tegen lage kosten kunt adverteren. Onze e-mail marketing consultant kent alle marketing trends op het gebied van e-mail marketing en helpt uw bedrijf met het maken van effectieve mailings

E-mail Marketing »

Internet Adverteren

Zoals PPC (pay per click) al aangeeft, betaalt u wanneer bezoekers klikken op uw advertentie. Met andere woorden u betaalt alleen voor het daadwerkelijk doorklikken naar uw website. Met PPC (pay per click) marketing kunt u tegen lage kosten adverteren op het internet. Uw website wordt weergegeven volgens uw bod voor een bepaald zoekwoord. Onze online marketing consultant bedenkt de beste marketing strategie voor uw bedijf. Met Google Adwords Pay Per Click adverteren kunt u altijd op de eerste plek staan.

Internet Adverteren »

Facebook Adverteren

Sociale Media Advertentie Diensten. Bereik uw doelgroep. Dankzij sociale media reclame kunnen merken gerichte advertenties leveren aan gekwalificeerde gebruikers en efficiënter verkeer naar hun websites leiden. Sociale media reclame zorgt voor micro-targeting van uw core doelgroep op basis van onder andere de locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Adverteren op Facebook doet u tegen lage kosten. Facebook Marketing en een advertentie op facebook trekt altijd de aandacht van uw doelgroep.

Facebook Adverteren »